USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Sahanın nabzını tutan şirketler hız ve verimlilik kazanıyor

Yapılan araştırmalar, alan ekipleri ile biçim şube ortada verilere alakalı sürdürülebilir etkileşim yaratıcı kuruluşların atiklik kazanarak rekabette öne çıktığını gösteriyor. Univera EnRoute Ürün Müdürü yaşam Yesügay, 'Saha adanmış operasyonlarını dijitalleştirere

Sahanın nabzını tutan şirketler hız ve verimlilik kazanıyor
05-01-2022 12:13
Yapılan araştırmalar, ortalık ekipleri ile özek büro ortada verilere alakalı sürdürülebilir etkileşim mucit kuruluşların atiklik kazanarak rekabette öne çıktığını gösteriyor. Univera EnRoute Ürün Müdürü yaşam Yesügay, "Saha satı operasyonlarını dijitalleştirerek merkezi yönetimin hakimiyetini çoğaltan şirketler, hız ve verimlilik elde edebiliyor. Sahadan mevrut enstantane verilerle hedefledikleri alıcı memnuniyetini elde ederek doğacak stratejilerine verilere alakalı enfrastrüktür kazandırabiliyor” dedi.

Pandemide mütebeddil alım satım alışkanlıklarıyla çabuk istihlak ürünlerine kalan talep, kuruluşların ortalık operasyonlarında hız ve verimliliği mecburi bir duruma getirdi. Başta çabuk istihlak ürünleri peyda etmek amacıyla baş döndürücü sayıda bölgede kalan mahveden talepleri, degaje üleştirme ve ortalık harekât süreçlerinde dijitalleşmeyi mecburi bir duruma getirdi. Nielsen’ın gerçekleştirdiği “Global E-ticaret Araştırması’na göre, müstevli öncesindeki çoğalma oranını az daha 3 kıvrım artırarak yüzdelik 159’a ulaştıran online çabuk istihlak ürünleri sektöründe (FMCG) görünürlüğünü ve erişebilirliğini çoğaltan şirketlerin, satışlarına yüzdelik 60’a vasıl miktar kazandırması bekleniyor. Merkez ofisten ortalık ekiplerini yönlendirebilen, sahadan almış olduğu enstantane verileri çabucak değerlendirerek gelişim alabilen kuruluşların işlerine hız ve verimlilik kazandırabildiğini tamlayan yaşam Yesügay, “Hızlı istihlak ürünleri sektöründeki kadar degaje üleştirme ve ortalık operasyonları mucip sektörlerde çalışkanlık yayınlayan şirketler açısından bu süreçlerin takip edeni dizgeli müşterek çatı gerektiriyor. Saha satı ve üleştirme operasyonlarının dijitalleşmesi, kuruluşların çevikliğini artırarak iş hacimlerini genişletiyor. Operasyonlarını derneşik veri akışıyla hızlandıran ve sahanın nabzını tutan şirketler, rekabette öne çıkabiliyor” niteleyerek konuştu.

DÜZENSİZ BİLGİ AKIŞI VE VERİMSİZ İŞ SÜREÇLERİNİ ORTADAN KALDIRIYOR

Saha operasyonlarını ve üleştirme kanallarının yönetimini dijitalleştirerek merkezi yönetimi destekleyen kuruluşların sahadan aldıkları verilerle nihai tüketicilerin enstantane talebine çabucak cevap verebildiklerini kail Yesügay, “Merkezi yönetimin hakimiyetini çoğaltan EnRoute çoklu geçek satı yönetimi çözümümüzün en baş döndürücü yeğleme edilen modülü FieldAgent ile fiziki mesafelerin getirebileceği ağır aksak bilim akışını ve çorak iş süreçlerini yalnızca ortadan kaldırıyoruz. Satış müdürlerinin özek ofisten ve hareketli namına ortalık ekiplerini yönetebilmenin ötesini sunduğumuz modülümüzle hepsi ortalık operasyonlarının optimizasyonu düşüncesince lazım donanımları müşterek araya getiriyoruz. Online görsel satı takibi, raporlama, ziyaret, rota takibi, satı temsilcilerinize online ileti gönderme, fariza atama, alıcı özelinde hamiş bırakabilme, harita ile izleme edebilme ve sahadan streç formlar ile bilim toplayabilme kadar hepsi ortalık işlemlerini yegâne müşterek sistemde buluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.

STRATEJİK HEDEFLERE VERİLERE DAYALI ALTYAPI KAZANDIRIYOR

FieldAgent modülünün sağlamış olduğu sahaya alakalı derneşik veri akışıyla şirketlere akıllıcasına önemli hamlede bulunma pozitif yanları sunduklarına yer veren yaşam Yesügay, “Pandemiyle şirketler düşüncesince müşterek ihtiyaçtan baş döndürücü zorunluluğa dönüşen çözümümüzle, elden ortalık operasyonlarını dijitalleştirerek ortalık ekipleri ile özek ofisteki satı yöneticileri arasındaki iletişimi kuvvetlendirmiyoruz. Şirketlerin hedefledikleri alıcı memnuniyetine ulaşmalarına iz ediyoruz. Kısa ve derinliğine vadeli önemli hedeflere verilere alakalı berk müşterek enfrastrüktür kazandırıyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler