USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ruben Amorim: Yarın Beşiktaş'ı tutmaya çalışacağız

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3’üncü maçında erte Beşiktaş’ın misafiri olacak Sporting CP’de uygulayım yönetmen Ruben Amorim ve İspanyol ağ bekçisi Antonio Adan, matbuat toplantısında açıklamalarda bulundu.

Ruben Amorim: Yarın Beşiktaş'ı tutmaya çalışacağız
18-10-2021 19:48

Yarın oynanacak karşılaşmadan galibiyetle boşanmak istediklerini tamlayan Rubem Amorim, “Savunmada Ajax maçından güzel olmamız gerekiyor. Hücumda da Dortmund maçından hâlâ güzel olmamız lazım. Beşiktaş ile oynayacağımız 2 karşılaşma var. İlk 2 maçta tecrübesizliğimizden kaynaklı yanlışlar yaptık. Bu hatalarımızı derece aldık. Yarın bu hataları yapmamaya çalışacağız. İyi birlikte uğraş vereceğimizi düşünüyorum” diyerek konuştu.

“ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

Yollarına Şampiyonlar Ligi’nde sürdürmek istediklerini tamlayan Amorim, “Pedro imtihan olacak. Henüz sahaya çıkmadı. Test kararına layıkıyla sahaya çıkabilirse erte onu tehyiç düzeltmek istiyorum. Şampiyonlar Ligi’nde kimesne 3 hezimet alarak gruptan çıkamadı. Avrupa Ligi de ehemmiyetli fakat kılıç burada sürdürmek istiyoruz. Yarın ehemmiyetli birlikte karşılaşma oynayacağız. En iyisini gerçekleştirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“YARIN BEŞİKTAŞ OYUNA GÜÇLÜ BAŞLAYACAKTIR”

Topa cemaat olmaktan aşırı galip gelmenin ehemmiyetli olduğuna özen çekici Amorim, “Yarın elbette ki topla oynayan yan kazanmak isterim. İlk 2 maçta rakiplerimiz hepsi bizlere bırakmadı. Ancak burada yengi önemli. Beşiktaş güzeşte yıl böke ha ve oyunu domine etmek, topa cemaat kazanmak isteyeceklerdir. Biz de Dortmund maçında savunmada kompakt birlikte aldatmaca oynadık. Oradaki kadar topa cemaat kazanmak istiyoruz. Erken birlikte gol bilmek istiyoruz. Tabii ki erte topa cemaat kazanmak isterim, erte nasıl biteceğini göreceğiz. Beşiktaş erte çelimli başlayacaktır. Taraftarlarının oluşturduğu hayalî birlikte hava yuvarı var. Biz de birinci sınıf birlikte takımız. Portekiz’de Porto ve Benfica ile benzeşim maçlar oynadık. Oralardan galibiyetle çıktığımız oldu. Yarın da hakeza birlikte son düşüncesince oyuncularım ellerinden geleni yapacaktır” biçiminde konuştu.

“YARIN BEŞİKTAŞ’I TUTMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

Daha ilkin Braga formasıyla Beşiktaş’a dirlik uğraş etmesi hatırlatılan Amorim, “Şu andaki Sporting o dönemdeki Braga’dan hâlâ güçlü. Stat değişti, hâlâ çağcıl birlikte çözüm almış. O devirde Beşiktaş’ta Manuel Fernandes vardı. Şimdi Rosier, Batshuayi, Pjanic kadar esame var. Rosier, Portekiz’de bulamadığını burada buldu. Vida kadar esame var. Yarın Pjanic’e top, Batshuayi’ye meydan bırakırsak zorlanacağımız kesin. Aynı biçimde kanatta Ghezzal da öyle. Yarın Beşiktaş’ı tutmaya çalışacağız. Atmosfer burada aşırı iyi. Oyuncular da bunu biliyor. Galip başlamak düşüncesince ellerinden geleni yapacaklar” dedi.

ANTONIO ADAN: İLK 2 MAÇTA İYİ PERFORMANS GÖSTERDİK ANCAK PUAN ALAMADIK

Yarın Şampiyonlar Ligi’ndeki evvel puanlarla ülfet etmek istediklerini dile getiren Antonio Adan, “Yarınki maçta biricik düşüncemiz 3 puanı alabilmek. Gruptaki evvel 2 maçımızda güzel başarım sergiledik. Özellikle Dortmund maçında güzel oynadık fakat nokta alamadık. Bu maçta gücümüzü ortaya atmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“ÖNEMLİ OLAN ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE DEVAM ETMEK”

Yarın buradan 1 puanla ayrılmalarının kendileri düşüncesince nite birlikte son olabileceği sorulan Adan, “Buradan banko galibiyetle boşanmak istiyoruz. mühim bulunan Şampiyonlar Ligi’nde bitmeme etmek. Daha 4 maçımız var. Yarın burada halis muhlis şansımızı görmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde deneyim enine boyuna önemli. Burada hâlâ gelecek gidebilmek düşüncesince görmüş geçirmiş adlara cemaat kazanmak gerekiyor. Genç birlikte kol olmamız hâlâ aşırı istememizi sağlıyor. Ajax maçında bunu yapamadık fakat Dortmund maçında hâlâ kompakt birlikte aldatmaca oynadık. Yarın da burada tecrübemizi sahaya yansıtmaya çalışacağız” diyerek konuştu.

“PJANIC FARK YARATABİLİR”

Yarınki mücadelede menfaatlerini zorlayacak futbolcular olup bulunmadığı sorulan Adan, “Pjanic ayırt yaratabilir. mühim birlikte aktör fakat kılıç kol yerine bakıyoruz. Bireysel yerine ehemmiyetli atak oyuncularına sahipler. Geçen yıl de aşırı güzel birlikte başarım gösterip böke oldular. Dediğim kadar Pjanic ayırt yaratabilir fakat kılıç aktör hileci değil umumi yerine takıma bakıyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler