USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Pereira: 'Kendi karakterimizi ortaya koymalıyız'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Olympiakos maçı önceleri meydana getirdiği açıklamada, özlük karakterlerini ortaya koymaları icap ettiğini belirterek, "İki yan düşüncesince de üç benek kabul etmek aşırı önemli" dedi.

Pereira: 'Kendi karakterimizi ortaya koymalıyız'
24-11-2021 21:37

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nun 5. haftasında Fenerbahçe, Yunanistan deplasmanında ferda şeb ezanı Olympiakos ile karşılaşacak. Mücadele önceleri maçın oynanacağı Georgios Karaiskakis Stadı'nda Teknik Direktör Vitor Pereira ile oyunculardan Dimitris Pelkas, matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu. Portekizli fen adam, ferda ağır birlikte pik çıkacaklarını belirterek, "İki elleme takımın karşılaşması olacak. Olympiakos bu turnuvalarda deneyimli birlikte takım. Uzun seneler sabah şeb yerine Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde oynadı. Büyük Avrupa ekiplerine erinç oynamaya alışkan birlikte takım. Onlarla oynadığımız sonuç maçla ilgilendiren yapmamız müstelzim düzeltmeler var. Özellikle gol yediğimizde özlük stadımızdaki kadar kontrplak akış şansları vermemeliyiz. Daha stabilize birlikte başarım sergilemeliyiz. Kendi seviyemizde oynamalıyız. Kendi karakterimizi ortaya koymalıyız. Özgüvenli birlikte biçimde oynamalıyız. Yarın da bu biçimde olacak. Kafamızda 3 puanı kabul etmek var. İki yan içre üç puanı kabul etmek aşırı önemli. Çünkü gruptaki talih düşüncesince belirleyici olacak. Umuyorum ki dobra birlikte karşılaşma olacaktır. Hiç şek namevcut ki ferda burada eksiksiz birlikte hava yuvarı olacak. Tekrardan buraya, su stadyuma değişmek dobra birlikte his" diyerek konuştu.

"Birden birlikte tomar sistemle oynamaya çalışıyoruz"

Birden birlikte tomar sistemle oynamaya çalıştıklarını anlatım fail Pereira, "Takımı bu biçimde oluşturmaya çalışıyoruz. Farklı takımlarla oynuyoruz, nedeniyle hem 3'lü hem 4'lü savunmaya oynayabilmek bizim düşüncesince aşırı önemli. Bazen karşılaşma içre sisteminizi değiştirebilir ve rakibinizi şaşırtabilirsiniz yahut ferda oynayacağınız maçta rakibiniz ne sistemde oynayacağını bilemez. Bizim düşüncesince ehemmiyetli bulunan stabilize başarım sergiliyor olabilmemiz. Daha evvela de dediğim kadar futbolun geleceği bu şekilde. Atak biçiminde ve savunma biçiminde ayrımlı formasyonlar sergileyebilirsiniz. Boşlukların nerede olduğuna bakarsınız. Modern ayak topu budur. Eğer taktiksel birlikte kültürünüz olursa ayrımlı sistemleri elleme birlikte biçimde sergileyebilirsiniz. mühim bulunan takımın fen direktörünün neler istediğini oyuncuların anlaması. En önemlisi futbolcuların oyunu anlaması. Yarınki tercihimizi gitmek düşüncesince yarını beklemeliyiz. Galatasaray maçı geride kaldı. Gerçekten elleme birlikte maçtı. Şimdi Olympiakos maçına odaklanmamız gerekiyor. Olympiakos da aşırı çelimli birlikte takım. mühim bulunan bizim düşüncesince takımda akla yatkın dengeye cemaat olmak. Özellikle sonuç maçta harcadığımız enerjiden sonraları ferda olabilecek en elleme şartlarda sahaya çıkmamız gerekiyor. Son karşılaşma ağır birlikte maçtı. Yarınki maçta ağır birlikte karşılaşma olacak. Dediğim kadar dengeyi sağlamamız gerekiyor. Çünkü oyuncuların toparlanmaları da birbirinden ayrımlı olabiliyor. Oyuncularla özlük aramızda konuştuktan sonraları en stabilize kararın ne olacağına değişmeyen verip, yarınki seçimimize değişmeyen vereceğiz" açıklamasında bulundu.

Pelkas: "Biz buraya savaşmaya geldik"

Sarı-lacivertli aktör Dimitris Pelkas ise, “Yarın bizim düşüncesince aşırı ehemmiyetli birlikte karşılaşma olacak. Hiç şek namevcut ki dü yan içre aşırı ehemmiyetli maç. Biz buraya savaşmaya geldik. Fenerbahçe oynadığı değme maçı doğrultmak düşüncesince oynar. Buraya 3 benek düşüncesince geldik. Yarın alınacak galibiyetin dolaşma kaymak düşüncesince aşırı ehemmiyetli birlikte vesile olacağını düşünüyorum. Ülkeme dönmüş gelişmek benim düşüncesince aşırı hoş. Yarın oynarsam elimden mevrut değme şeyi vereceğim. Umarım galip geliriz ve oynarsam ümit ederim takımıma katkıda bulunurum. Sakatlık sonrası fasıl benim düşüncesince dayanıklı elleme değildi lakin bana ne devir talih gelirse değme devir elimden gelenin en iyisini oluşturmaya çalışırım. Hiç şek namevcut ki yarınki karşılaşma benim düşüncesince hususi olacak. Çünkü ego Yunanistan'da oynadığım devir onlarla şişman birlikte rakiplik içerisindeydik. Eğer ferda oynarsam elimden gelenin en iyisini yapacağım. Şu anda elleme birlikte moddayız. Derbi galibiyetine de ihtiyacımız vardı. Bizim düşüncesince hakkıyla şişman birlikte galibiyetti. Takım içre yaptığımız konuşmada, bu maçı unutmamız gerektiğini, derbi maçının geride kaldığını ve yarınki pik odaklanmamız icap ettiğini söyledik. Çünkü yarınki maçta bizim düşüncesince aşırı önemli. Fenerbahçe yarıştığı halis muhlis turnuvalarda değme devir geçmiş sırayı hedefler. Dolayısıyla yarınki pik odaklandık“ ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler