USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Pereira: 'İyi oynayıp, 3 puan almak istiyoruz'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Royal Antwerp maçı önceleri icra ettiği açıklamada, "İyi oynayıp, 3 puan almak istiyoruz" dedi.

Pereira: 'İyi oynayıp, 3 puan almak istiyoruz'
04-11-2021 00:43

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nun 4. haftasında ferda Portekiz kadrosu Royal Antwerp ile karşılaşacak. Mücadele evveliyat Teknik Direktör Vitor Pereira ve kaleci Berke Özer, maçın oynanacağı Bosuil Stadı'nda matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Pereira maçın önemini bildiklerini belirterek, “3 puanın önemini biliyoruz. Kafamızda elleme kuma ölçüde ayak topu oynayıp, 3 puan almak var. İyi kuma takımla oynayacağız. Onları biliyoruz, onlar bizi biliyor. Onlarla henüz ilkin kuma karşılaşma yaptık ve bu dü karşılaşma ortada sabık müddette birtakım hataları tashih etmek düşüncesince bu karşılaşma elleme kuma fırsat. Yarın da elleme oynayıp, 3 puan almak istiyoruz. Hedefimiz bu. Bütün odağımız takımın seviyesini arttırmak. Daha ilkin faziletkâr ölçüde maçlar oynadık. Takımdaki futbolcularda aşırı çelimli kuma cibilliyet var. Ben hakeza düşünüyorum. Futbolda eleştiriler vardır. Teknik yönetmen kızarmak istiyorsanız, tenkit olacağını bilirsiniz. Bu normal. Bazen eleştirilirsiniz, kuma gündüz dünyanın en iyisi sizsinizdir ancak kuma karşılaşma sonradan herhangi kuma bilinçlilik aşırı değişik olabilir. Futbol bu. Bunu arama edemeyiz ancak bizim sahadaki davranışlarımızı arama etmemiz gerekiyor. Takımıma baştan özgüven vermem gerekiyor ve henüz ilkin gösterdiğimiz seviyeyi yeni baştan göstermemiz gerekiyor. Benim işim bu” sanarak konuştu.

"Seviyemizi artırmanın kuma tane yolu özgüvenimizi artırmak"

Portekizli fen adam, Frankfurt'taki penaltıyı atmış olsalardı +2 puanlarının olacağını vurgulayarak, laflarını şöyleki sürdürdü:

"Onların da 2 puanı henüz az olacaktı. Antwerp'e huzur penaltıyı atmış olsaydık, ihtimal +2 puanımız henüz olacaktı ancak ayak topu aritmetik değildir. Bazen sahada aşırı kuma tomar çalışabilirsiniz ancak rakibiniz elde etmiş bulunduğu kuma şansla gol atıp, maçı kazanabilir. Futbol bu nedenle aşırı ihtiraslı kuma spor. Bizim düzeyimizi arttırmanın kuma tane yolu özgüvenimizi tekrardan arttırmak. Ve tekrardan düzeyimizi arttırıp o henüz ilkin göstermiş olduğumuz davranışları sergilemek. O baskılı oyunu tekrardan dingildemek istiyoruz. Benim aşırı tecrübem var. Çok değişik durumlarla huzur karşıya kaldım. Futbolda ara sıra kuma maçta alacağınız kuma sonuç, herhangi kuma şeyi aşırı kuma tomar değiştirebilir. Tekrardan özgüven kazandırabilir. Sizi tekrardan elleme ayak topu oynadığınız günlere götürebilir. Dolayısıyla ayak topu şöyleki kuma spor; en küçük kuma şeyde maçı kazanabilirsiniz. Çok elleme oynamadığınızda da maçı kazanabiliyorsunuz. Bu nedenden evren çapında kuma spor futbol. Futbolda keşke, ya şöyleki olsaydı ya hakeza olsaydı dememelisiniz. Doğru anda elinize mevrut şansı değerlendirmeniz gerekiyor ve günah yapmamanız gerekiyor. Özgüvenimizi tekrardan kazanmamız gerekiyor. Yarınki 3 puan bizim düşüncesince tekrardan bu grupta savaşın süresince olduğumuz anlamına geliyor. Bunun düşüncesince de hazırız.“

"Tabii ki Avrupa Ligi'ni edinmek isterim"

Yarınki hedeflerinin maçı edinmek bulunduğunu kail Pereira, "Gruptaki gayemiz kuma ahir evreye çıkabilmek. Zaten turnuvanın en kökeninden bu yana gayemiz bu. Benim o söylediğim cümlede açıklamak istediğim şu ki, elbette ki kılıç dünyanın en elleme ekibi değiliz. Omzumuza bu mesuliyeti yüklemememiz gerekiyor. Ben o cümlemle taraftara bu mesajı hasretmek istedim. Bizim sorumluluğumuz oynadığımız herhangi kuma maçtan 3 puan almak ve herhangi kuma maçı edinmek düşüncesince oynamak. Aslında bunu bildirmek istedim. Tabii ki Avrupa Ligi'ni edinmek isterim. Biliyor musunuz bilmem ancak henüz ilkin asistan sarıklı namına bu kupayı kazandım. Tabii ki fen yönetmen namına da edinmek isterim ancak söylediğim kabilinden omzumuza bu mesuliyeti yüklememiz gerekiyor. Her devir en elleme kararı alıp, edinmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Berke Özer: "Bu takımın kalesinde kızarmak aşırı şişman sorumluluk"

Kaleci Berke Özer ise, grup namına aşırı motive olduklarını anlatım ederek, “Çok ihtiyacımız bulunan kuma galibiyet. Buraya da bunun düşüncesince geldik. İnşallah gerektiği kabilinden oynayıp, buradan en elleme kararı alıp ayrılacağız. 2 sene burada (Belçika) nice kuma numara ligden takıma huzur oynadım. Buradaki nice takımın eş noktası; aşırı disiplinli, aşırı sistemli, maçın sonuç dakikasına denli bire kuma sistemle bire kuma futbolu oynamaları. Biz de bunun bilincindeyiz. Hem grup namına yaptığımız analizlerde, ilkin geçmiş maçta takımla yaptığım konuşmalarda aşırı havadan olamayacağını söyledim. Karşımıza dirençli, ihtimal nitelik ve kabiliyet namına bizle bire kuma kefeye koyamazsınız ancak hile disiplini namına aşırı çelimli kuma rakibe huzur oynayacağımızı söyledim. Nitekim de anca oldu. Burada geçirdiğim dü sene böylece bire kuma tecrübeleri ego de kazandım. Bu benim düşüncesince üstünlük oldu” dedi.

Altay'ın sakatlığı ile ilişik de mütekellim dinç ağ bekçisi, laflarını şöyleki sürdürdü:

“Altay düşüncesince tamamımız aşırı üzüldük. Takım arkadaşlarımız, yönetimimiz, ailelerimiz... Onun bizim ve Fenerbahçe düşüncesince önemi tartışılmaz, hem cibilliyet hem de kaleci olarak. Tabii bu benim düşüncesince de şişman kuma okazyon oldu. Açıkçası bu biçimde bulunduğu düşüncesince üzgünüm. Onun emanetine eş çıkmamız tamamımız düşüncesince aşırı önemli, kaleci ve geriden mevrut arkadaşlarımız için. Bu takımın kalesinde kızarmak aşırı şişman mesuliyet ve bire kuma vakitte aşırı şişman kuma gurur. Bir taraftan üzgünüm, kuma taraftan da hakeza kuma okazyon yakaladığım düşüncesince aşırı mutluyum. İnşallah Belçika'da gösterdiğim başarım kabilinden burada da elimden gelenin en iyisini yaparım ve takımıma yararlı olurum. Burası da benim düşüncesince aşırı elleme deneyim olacak. İnşallah elleme kuma performansla bunu bitmeme ettirebilirim.

Fenerbahçe'de iseniz bası olacaktır. Tüm oyuncular düşüncesince konuşuyorum, burada olmamızın en şişman nedeni bu baskıyı kaldırabilme niteliğine eş olmamız. Büyük kulüplerde de bulunan kuma esas bu. Bu bası altında en elleme performansı göstermemiz gerekiyor. Baskı hissediyor muyum? Hayır, hissetmiyorum. Tam bilakis bunu kuma dayanak namına görüyorum; taraftarlarımızdan, hocamızdan ve yönetimimizden. Bunu en elleme biçimde avantaja dönüştürmeye çalışıyorum. Performansıma yaymak istiyorum. İnşallah da yapabilirim.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler