USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor - Beşiktaş maçının ardından

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonunun 23'üncü haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, bölgesinde Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü lider Karaveli ile Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Şener Gençtürk matbuat toplantı

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor - Beşiktaş maçının ardından
22-01-2022 17:18

ŞENER GENÇTÜRK: TAKIMI SÜPER LİG'DE TUTACAĞIMIZA YÜREKTEN İNANIYORUM

Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Şener Gençtürk, futbolseverler düşüncesince aşırı hararetli ve sevinçli müşterek maç bulunduğunu belirterek, "Hem Beşiktaş'ın ve bununla birlikte bizim aşırı ağırbaşlı pozisyonlarımız vardı. Oyunun geçmiş bölümünde, 55-60 dakikalık kısımda Beşiktaş'ın baskısı vardı. Biz oyunu kişi nısıf bölgemizde ikrar ettik. Bizim de aşırı ağırbaşlı karşı akın fırsatlarımız vardı ancak sonuçlandıramadık. Daha derhal sonra mutsuz müşterek gol yedik. 60'ıncı dakikaya denli ve ondan sonradan da sistemsel değişikliğe gittik maçın içerisinde. 4-4-2'ye döndük. İki kıta aşırı ehemmiyetli oyuncumuzu; kaptanımız Adem'i ve Tetteh'i oyuna aldık. İkisi girdikten sonradan oyunun seyri sıradan müşterek değişti. Daha ön bölgede işletme yapabilen baskıyı ön bölgede kurabilen müşterek ekip görüntüsü verdik. Bu halde olunca da golü bulduk. Golden derhal sonra müşterek iki kıta pozisyonumuz vardı. İçeride izledik hakkıyla Tetteh'e meydana getirilen engelleme penaltı. 'İkinci pozisyonda verebilir miyiz' Zorbay hoca. Ama bugün en ehemmiyetli hasılatımız tepki sağlayan müşterek Yeni Malatyaspor vardı. Puansal namına ast sıradayız ancak bugün müşterek meşaleyi yaktık. Şimdi 2 günce izinden sonradan Antalya kampına gidiyoruz. Orada aşırı çalışıp Karagümrük maçıyla bu arada futbolseverlere, sevenlerimize dobra müşterek Malatyaspor seyrettireceğiz ve bu ekibi hepsi gücümüzle Süper Lig'de tutacağımıza içten inanıyorum" dedi.

ÖNDER KARAVELİ: HATALAR İLK YARIYI 0-0 İLE İÇERİYE GİRMEMİZE NEDEN OLDU

Beşiktaş Teknik Direktörü lider Karaveli, rakibin bugün kontrollü düzen sergileyeceğini, aracısız hücumla da kalelerinde pozisyonlar arayacağını öngördüklerini kaydederek, "Hazırlıklarımızı da analizlerimizi de buna gereğince yapmıştık. Birçok maçta bunu kullandıklarını biliyorduk burada da Dicko'yu kullandılar. Biz de Necip ve Vida ile bu geçişlere doğrudan hoppadak geçmiş nısıf okazyon vermedik. İlk nısıf rakibin kalemizde Mustafa Eskihellaç ile müşterek kıta müşterek konumu var. Biz neler hazırlamaya çalıştık. Bir el topun bizde kalmasını, az buçuk henüz aceleci pası istemiştik oyuncularımızdan. Rakibimizin gizli savunmasına karşın aşırı müşterek tomar sayıda gol konumu ve gol önceleri konumu bulduk. Ama orada da arama hataları darbe hataları ve değişmeyen hatalarından ötürü maçın geçmiş yarısını rakibin kalesine gol atamadan 0-0 ile içeriye girmemize illet oldu" sanarak konuştu.

"OYUNA HAKİM OLMAMIZDA ATİBA VE PJANİC BAŞROLÜ OYNADI"

Karaveli, ikinci nısıf oyuncularının başta ön bölgedeki oyunculardan az buçuk henüz fazlada çabukluk istediklerini anlatım ederek, "Rakip savunmanın dengesini bozacak onların yerlerini değiştirmelerini sağlayacak henüz müşterek tomar çabukluk istedik, oyuncularda buna karşılık verdiler. Nitekim golde de bunu gördük. Atiba ve Pjanic, bence oyuna bilge olmamızda başrolü oynadılar. Hem akıllıcasına paslarla, akıllıcasına atılım organizasyonlarla bununla birlikte rakipten hepsi endamsız müddette kazanmada bunu sağladıklarını düşünüyorum" halinde konuştu.

"2 PUAN KAYBEDEREK DÖNÜYORUZ"

Golden sonradan Güven'i ve Emirhan'ı oyuna aldıklarını tamlayan lider Karaveli, "Biraz henüz devim bilimi oyuncularla sahada olalım istedik. Defansif oyuncularla sahada olalım istedik, esasta planladığımız kabilinden de oldu. İkinci golü bulamamak müşterek aşırı maçta yaşadığımız müşterek problem. İkinci golü bulamamak oyunun hakeza bitmesine etmen oldu. İkinci golü bulamadığınız sürece rakibin birtakımı atakları sizin kalenizde kazalı vaziyetlere ulaşabiliyor. Bir ceza vuruşu konumu ile golü yedik. 1-1’den sonradan oyuncular tepki gösterdi devir kurnaz kontrolsüz gidişler olsa da rakip kalede pozisyonlar bulduk. Onda da direkten dönen toplar vardı, dobra sıfır vuruşlar vardı. Sonuç namına deplasmanda kazanmayı bizlere imge ettiren ve gerçekliğini yayınlayan müşterek oyundan kazanıp art dönmemiz müstelzim müşterek oyundan 1-1 beraberlikle bana gereğince 2 benek kaybederek dönüyoruz" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler