USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Özel gereksinimli gençler 'Engelsiz Kulaçlar' etkinliğinde Sadettin Saran ile yüzdü

Antalya'nın Kaş ilçesinde planlı 'Engelsiz Kulaçlar' yüzme yarışı mülevven anlara oyunluk olurken hususi gereksinimli gençler, Sadettin Saran ile baş başa kulaç attı.

Özel gereksinimli gençler 'Engelsiz Kulaçlar' etkinliğinde Sadettin Saran ile yüzdü
03-10-2021 11:03

Sporun gelişimine rastgele bölgede yardım sunan Sadettin Saran, hususi gereksinimli gençlerin topluma bütünleşmiş olmaları ve topluma kazandırılmalarına arkalamak gibi ''Engelsiz Kulaçlar' yüzme yarışması düzenlenledi. Antalya'nın Kaş ilçesinde Alternatif Yaşam Derneği iş birliğiyle planlı etkinlikte 20 hususi gereksinimli genç, Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ile beraberce kulaç attı. Renkli anlara oyunluk bulunan etkinlikte topu topu yarışçılara birincilik madalyası sunma edildi. Yarışlara Sadettin Saran'ın yanı sıra, Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ve otizmli hekim görevi ile hafızalarda toprak edinen aktör Taner Ölmez katıldı.

Organizasyon sonra Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda mevcut Sadettin Saran, "Pandemiden çevre organizasyona ara vermiştik. Ancak burada tertemiz gençlerle beraberce peyda eylemek bizim düşüncesince de baş döndürücü iyi. Çok şişman erke kaynağı. Sevgi dolular. İnşallah bu yarışları levent boylu yıllar hazırlamaya bitmeme edeceğiz. Kaş'ta hazırlamaya bitmeme edeceğiz. Bunun indinde beş altı parkur şimdi ekleyeceğiz. Ev sahiplerimize, Taner Ölmez kardeşimize, buradaki fahri şahıslara teşekkürname eylemek lazım. Biz de bu işin müşterek parçası olmaktan alım çalım duyuyoruz. Bundan 3-4 yıl evvel söylemiştim. Ben ölene denli ağabeyleriyim. Bu hakeza bitmeme edecek" ifadelerini kullandı.

"SPOR ARACILIĞIYLA DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARIN SOSYALLEŞMELERİNE VE TOPLUMA KAZANDIRILMALARINA ELİMİZDEN GELDİĞİNCE DESTEK OLACAĞIZ"

Sporun iyileştirici ve geliştirici enerjisini kullanarak ellerinden geleni yapacaklarını tabir fail Saran, "Bu gençler Türkiye'nin hususi çocukları, baş döndürücü taraflı çocuklar. Her birinin süresince keşfedilmemiş cevherler yatıyor. Bunları kıymetlendirmek düşüncesince müşterek paradigma izlemeye gerek yok, bu gençler yaşamın içinde. Onlara gerekseme duydukları rastgele şeyi sağlamakla yükümlüyüz. Bizim onların yaşama kazandırılması, topluma bütünleşmiş olmalarının kolaylaştırılması ve vesile eşitliği haklarının sağlanması mevzusundaki duruşumuz nettir. Özellikle sporun iyileştirici ve geliştirici gücü ile onlarla şimdi yoğun müşterek araya gelmeye bitmeme edeceğiz. Spor eliyle sosyalleşmelerine ve topluma kazandırılmalarına elimizden geldiğince dayanak noktası olacağız" dedi.

KAŞ KAYMAKAMI YAZICI: HARİKA ÇOCUKLARIMIZI SEVİYOR, BAĞRIMIZA BASIYORUZ

Etkinlikte emeği sabık her insana teşekkürname fail Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, "Bugün baş döndürücü iyi müşterek atmosferi Kaş ilçemizde yaşıyoruz. Harika çocuklarımızla beraberiz. Marina'dan İnce Boğaz'a iyi müşterek yüzme etkinliği düzenlendi. Ben bu yüzme etkinliğine çalışma verenleri içten kutlama kartı ediyorum. Kaş, bu janr organizasyonlara rastgele daima açık. Az evvel de söyledim, eksiksiz çocuklarımız diye. Onları burada mihman etmeyi namus borcu biliriz. Bundan ahir zamanlarda de bu janr etkinliklerle onlarla olacağız. Onları baş döndürücü seviyor, bağrımıza basıyoruz. Onlarla olmaya bitmeme edeceğiz" halinde konuştu.

TANER ÖLMEZ: BÖYLE ORGANİZASYONLAR ÇOĞALIRSA DAHA DA MUTLU OLURUM

Down sendromlu çocuklarla müşterek araya geldiği düşüncesince duyduğu memnuniyeti dile getiren aktör Taner Ölmez, "Burada olduğum düşüncesince baş döndürücü mutluyum. Şu anda meleklerin içindeyim. Bu kodifikasyon düşüncesince Saran Holding ve Saadettin Bey'e baş döndürücü teşekkürname ederim. Böyle şeyler çoğalırsa şimdi da bahtiyar olurum. Burada olduğum düşüncesince baş döndürücü fazla mutluyum. Böyle iyi şeyler inşallah çoğalarak bitmeme eder" niteleyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler