USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Oğuz Aydın, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu başkanlığına adaylığını açıkladı

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu başkan talibi Oğuz Aydın, 29 Ocak Cumartesi haset yapılacak normal umumi kurulda göreve isteyen bulunduğunu belirterek, 'Artık değiş zamanı, denir ki yenilikçi, dinamik, ilkeli, delege ve hakkaniyetli müşterek dalavere adına bu göreve isteyen o

Oğuz Aydın, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu başkanlığına adaylığını açıkladı
25-01-2022 18:16
Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu başkan talibi Oğuz Aydın, 29 Ocak Cumartesi haset yapılacak düzgülü umumi kurulda göreve isteyen bulunduğunu belirterek, "Artık değiş zamanı, deriz ki yenilikçi, dinamik, ilkeli, delege ve hakkaniyetli nezdinde hile şekilde bu göreve isteyen olduğumuzu anlatmak istiyorum" dedi.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu başkan talibi Oğuz Aydın, Türkiye Spor Yazarları Derneği’nde (TSYD) planlı matbuat toplantısında 29 Ocak Cumartesi düzenlenecek bulunan düzgülü kongrede göreve isteyen bulunduğunu söyledi. Artık değiş tarihi bulunduğunu tamlayan Oğuz Aydın, ‘’Diyoruz ki yenilikçi, dinamik, ilkeli, delege ve hakkaniyetli nezdinde hile şekilde bu göreve isteyen olduğumuzu anlatmak istiyorum. Bugüne denli ki bulunan bilgi, birikimimiz, tecrübemiz, olağandan ekibimiz bu işleri, ego değil kılıç ilkesiyle yaparak federasyonu bulunan durumundan baş döndürücü şimdi erdemli seviyelere çıkaracağının coşkusunu yaşamaktayız. Makamlar bireylere gereğince değil, insanoğlu makamlara onur kazandırır lafıyla baktığımızda, çalışmalarımızı gelişigüzel sabık güneş şimdi yükseğe ne getirebileceğimizi bu fariza bizlere verildiğinde kol şekilde baş döndürücü şimdi erdemli seviyelere taşımanın gururunu daima baş başa yaşatacağız. Aksi biçimde sistemin kendisini, halis muhlis şekilde meydana getirdiği işlerin aynısını yapıyor iktisap etmek bizim düşüncesince baş döndürücü ehemmiyet bildirme etmiyor. Çok şimdi farklı, baş döndürücü şimdi vizyoner nezdinde yapıyla ileriye akilane götüreceğiz’’ dedi.

Göreve geldiklerinde izleyecekleri yolu özetleyen başkan talibi Oğuz Aydın, ’’Öncelikli şekilde güya değil özde nezdinde tatlı gelişigüzel mevzuda kuma nezdinde akılla bu camiaya ihtimam edeceğiz. Federasyonumuzun çatısı altında arazi meydan hepsi branşların çalışkan ve delege olmasını sağlayacağız. Kurullarımızda hanımlara baş döndürücü arazi vereceğiz. Güzel ülkemizin yedi alanında temsilcilikler oluşturacağız. Bu temsilciliklerle gelişigüzel ilde bugüne denli Bakanlığımızın yapmış bulunduğu tesislerde havuzda bulunan yerlerde nice branşımızın çalışkan bir duruma getirilmesine sağlayarak, su altını duyulur bir duruma getireceğiz. Kuracağımız semt ofislerimizle federasyonumuz ortada çelimli nezdinde demet oluşturarak alelacele hizmeti, hal odaklı şekilde yapacağız. Başta Ankara ve İstanbul iktisap etmek az daha öbür kentlerde kasılma açmaya, hile şekilde durumunda ihtimam vermeye uyanıklık göstereceğiz. Kulüplerimize ayni ve nakdi yardımlar sağlayarak düzenleyeceğimiz protokollerle muhalefetin iltifatsız kalmayacağı, klişe nezdinde mektupla kır yazarak değil çelimli rütbe yönetmeliğini yaşama geçirip güzel bulunan sporculara, kulüplere, antrenörlere müstelzim ödülleri vereceğiz. Sporcularımızın gelişigüzel sabık güneş sayısını arttırarak ve sponsorluk gelirlerini de arttırdığımızda bu branşların baş döndürücü şimdi dobra nezdinde altyapısının olacağını düşünüyoruz. Ay duru bayrağımızın arsıulusal platformda gündeme göndere çekilmesi İstiklal Marşı'mızın coşkuyla olunması namına tek fedakarlıktan kaçınmayacağız. Bu noktada uran kadroları oluştururken çalışma ve başarıyı ölçüt şekilde ele alacağız. Dijital altyapıyı oluşturacağız. Artık dalışla ilişik çalıştırıcılık eğitimlerimizle ilgili, dirilik kurtaranlık ile ilişik nice dokümantasyonu bundan sonra sayısal bir duruma ve federasyonumuzun uygulamalarını da yaparak bireylere şimdi dobra ihtimam sunacağız. Geleneksel ve içtimai medyada branşlarımızın ve faaliyetlerimizin tanıtımı namına iletişim araçları kuruluşlarıyla sonsuz makas temasında olacağız. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ilkin iktisap etmek az daha hepsi amme gurur kuruluşlarıyla düet diyaloglarımızı çalışkan nezdinde biçimde kendimizi baş döndürücü dobra ifadeyle tanıtarak faaliyetlerimize bitmeme edeceğiz’’ sanarak konuştu.

Yerel yönetimlerle DOĞRU değini biçiminde olacaklarını kail Aydın, ‘’Örneğin 10 ilimizde su kayağı tesisi var. Ama tek Türkiye Şampiyonası yapılmamış, nezdinde kere ulusal ekipman seçilmemiş, hanımlarımızı ulusal ekibi seçmiyoruz. Hokeyde kadınlarımızın ulusal takımını seçmiyoruz. Yani bugün su altı hokeyinde Dünya ve Avrupa şampiyonluğunda kadınlar, üçüncülüğünden bundan sonra arsıulusal yarışlara gitmez bir duruma gelmiş. O sebepten 112'lerden 82'kere sakıt bulunan pakt sayısını arttırmayı hedefliyoruz. Bugün Mardin'de 14 parça havuz var. Van'da hem Van Gölü'nde yapabileceğiniz branşlar var, bununla beraber 50 metrelik olimpik havuz var. Aynı anda su oyunlarını yapmanız mümkün. Hatalar, yanlışlar, nekais derken baş döndürücü devir kaybettik. Bu noktalardan sonra, kaybedecek nezdinde dakikamız fark yok. Artık değiş zamanı, bundan sonra birlik, el birliği zamanı, çoğaltma zamanı; yenilikçi, lider, prensipli ve hakkaniyetle kurallarına makul olarak’’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler