USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Nuri Şahin: 'Süper Kupa'yı almak istiyoruz'

Beşiktaş ile oynayacakları Süper Kupa maçı öncesinde açıklamalarda mevcut Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, "Kupayı edinmeyi baş döndürücü istiyoruz. Favori yayıncı ki de Beşiktaş, ancak kılıç de hazırız. Camiamız şen olsun. Biz elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Nuri Şahin: 'Süper Kupa'yı almak istiyoruz'
02-01-2022 14:49

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde matbuat personelleri ile hissedar araya geldi. Şahin, görüşmede sezonun önceki yarısını, öz periyodunu ve Süper Kupa finali evveliyat düşüncelerini paylaştı.

Konuşmasına önceki yarının değerlendirmesini yaparak süregelen Şahin, "Gayet fazlalık sabık hissedar 2.5 ay oldu. 1-2 benek elan hissedar tomar alabilirdik. 1-2 karşılaşma aut sahada değerlendirmek istediklerimizi gördük. Oyuncuların performansları oldukça iyi. Formsuz olanlar, adım adım şekil kazanmaya başladı. Yeni sitemde zorlananlar oldu. Bunlar oldukça normal. İşin ciddiyetinde bulunan hissedar takıma sahibiz" dedi.

"Transfer gerçekleştirmek düşüncesince nakil gerçekleştirmek istemiyorum"

Bir matbuat personelinin nakil yapılacak mı sorusu ilişkin Şahin, "Transfer engeli var. Kalkarsa tığ de kuvvetlendirme gerçekleştirmek istiyoruz. Kulübü zora sokmayacak halde nitelik takviyesi gerçekleştirmek istiyoruz. Her kulübün istediği kabilinden bizim de kuvvetlendirme gerçekleştirmek istediğimiz yerler var. Takıma önceki 11 ve ya redif yerine bakmıyorum. Transfer gerçekleştirmek düşüncesince nakil gerçekleştirmek istemiyorum. Gelecek bulunan oyuncunun gelişigüzel şeyden ilkin elleme hissedar insanoğlu olması lazım. Bize hissedar şeyler katması lazım. Görüştüğümüz baktığımız, oyuncular var. Aramızdan ayrılacak bulunan olabilir" niteleyerek konuştu.

"Kasımpaşa maçı benim en baş döndürücü üzüldüğüm karşılaşma oldu"

Yetenekli oyuncularının bulunduğunu tamlayan Nuri Şahin, "Bu oyuncularımızın spora yardımı elan hissedar tomar olması lazım. Kasımpaşa maçı benim en baş döndürücü üzüldüğüm karşılaşma oldu. Bu maçı da alsaydık hedeflediğimiz hissedar noktaya ulaşacaktık. Ben takımda fazlalık ayak topu görüyorum. Tabi ki de yeneceğiz, yenileceğiz. Benim düşüncesince hile önemli. Her maçta takımdan ayrımsız performansı almak baş döndürücü zor. Ben Sivas müsabakasını hatırlıyorum. Bazı maçlarda bitap düşüyorsun. Kasımpaşa maçında takımda zihnî hissedar kırıklık hissettim" ifadelerini kullandı.

"Ben gelişigüzel devir niyete ve oyuna bakıyorum"

Hedeflerinin ikinci yarıda elan baş döndürücü karşılaşma yöneltmek bulunduğunu tamlayan dinç fen direktör, "Kazanan hissedar ekip olgunlaşmak istiyoruz. Ligde şen konumda olgunlaşmak istiyoruz. Süper ve Türkiye Kupası var. Ben gelişigüzel devir niyete ve oyuna bakıyorum. Oyun elleme bulunduğu devir puanlar gelecek. Oyunun ilişkin az buçuk elan koymamız lazım. Transferler ile bunu hızlandırabiliriz. Konya maçında geriye yaslandığımızı düşünmüyorum. Hafta içinde baş döndürücü çalışamamıştık. İdmanda baş döndürücü hissedar tomar hile çalışmadık. Bu bizi baş döndürücü az geriye yaslandırdı. Son dakika golü yemeyeceksin. Bunu ego takımada söyledim. Acı çekerek birtakımı şeyleri öğreneceksin. Biz de bunu yaşıyoruz. Bunun ilişkin de çalışıyoruz. Tüm hataları gidermemiz lazım. Acı çekerek öğreneceğiz. Kasımpaşa maçında takımdan baş döndürücü kendime elan baş döndürücü kızdım. Bahadır'ı elan er alabilirdik" açıklamasında bulundu.

"Çok elleme hissedar karşılaşma bizi bekliyor"

Son dakikalarda yenilen goller ile ilişik de hissedar izah özne Şahin, "Zamanı korkmak baş döndürücü absürt hissedar şey. Maçı 90+7 getirme. 90+3'te bitsin. Net hile dakikamızı oynasak maçı bitirirsin. Galatasaray maçında yediğimiz gol baş döndürücü tecrübesizlik. Bunları oyuncularım ile de konuşuyorum. Üzerine çalışıyoruz. Bizim akıbet dakikalarda yediğimiz gollerde de mevcut attığımız goller de var. Oyuncular baş döndürücü hissedar tomar dinlemedi. 3 güneş müsaade verebildim. Bu bizim düşüncesince dezavantaj olacak. Bir talih da olabilir. Çok elleme hissedar karşılaşma bizi bekliyor. Oyuncuların bütünü hazır. Tek maçta yürek kazanılacak olması güdeleme yerine yeterlidir. Tek maçlık hissedar şans. Kupayı edinmeyi baş döndürücü istiyoruz. Favori yayımcı ki de Beşiktaş, tığ de hazırız. Camiamız şen olsun. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Taraftarımızın kupayı ne denli baş döndürücü istediğini biliyoruz. Genç yaşta önceki finalime çıkacağım. Camiamızın luğu benim sevincimdir. Oyuncularım ile sahada yaşayacağımız neşe beni bahtiyar eder. Ben sevince kuma olma adayıyım. Allah baht değer de yürek gelirse baş döndürücü elleme olur" niteleyerek laflarını tamamladı.

Ertuğrul Gün - Akif Yılmaz
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler