USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Nuri Şahin: Şehrin bu kupayı ne kadar istediğinin farkındayız

Fraport TAV Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Beşiktaş ile Katar'da oynayacakları Turkcell Süper Kupa Finali'nde kupayı düzeltmek istediklerini belirtti. Şahin, 'Biz hazırız kupaya. Topun direkten dipdam girip girmeyeceğini bilmem ancak hem takım, hem ego aynı zamanda pakt ken

Nuri Şahin: Şehrin bu kupayı ne kadar istediğinin farkındayız
02-01-2022 15:43
Fraport TAV Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Beşiktaş ile Katar'da oynayacakları Turkcell Süper Kupa Finali'nde kupayı doğrultmak istediklerini belirtti. Şahin, "Biz hazırız kupaya. Topun direkten dipdam girip girmeyeceğini bilmem lakin hem takım, hem ego bununla birlikte pakt kentin bu kupayı ne kadar istediğinin farkındayız" dedi.

Fraport TAV Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde sezonun ilkin yarısının ve özlük sürecinin değerlendirmesini yaptı. Şahin, takımının Beşiktaş ile Katar'da oynayacağı Turkcell Süper Kupa Finali önceleri düşüncelerini matbuat mensuplarıyla paylaştı.

"İKİNCİ YARI DAHA SERT VE ZOR GEÇECEK"

Nuri Şahin, göreve geldiği 2,5 aydan buyana sezonun oldukça fazlalık geçtiğini söyledi. Nuri Şahin, "Belki birkaç nokta şimdi birlikte tomar alabilirdik lakin geldiğimiz günden itibaren oyuncuların yaklaşımı, aldatmaca felsefemize yatkınlıkları, onlara maruz görevleri adına getirme gayretleri pozitifti. Belki birkaç karşılaşma aut esasta sahada gitmek istediğimizi gördük. Umarım bunun üstüne koyarak ikinci yarıda hepsi hedeflerimize ulaşırız. Oyuncuların ferdî performansları oldukça iyi. Birkaç pot aut elleme geçirdiğimizi düşünüyorum. Formsuz oyuncuların adım adım şekil kazandığını söyleyebiliriz. Yeni sistemde zorluk çeken oyuncular ha lakin bu oldukça normal. Şu andaki iklim oldukça pozitif. Ama işin ciddiyetinde birlikte takıma sahibiz. İkinci yarının şimdi çetin ve kaba geçeceğini tamamımız biliyoruz" dedi.

"TRANSFER YAPMAK İÇİN TRANSFER YAPMAK İSTEMİYORUM"

Nuri Şahin, para aktarımı çalışmalarının sürdüğünü, yönetimin ve başkanın bu özellik üstünde çalıştığını belirtti. Transfer engelleri bulunduğunu aktaran Nuri Şahin, "Kaldırabilirsek tahkim gerçekleştirmek istiyoruz. Ekonomik koşulları zorlamadan, kulübü zora sokmayacak biçimde nitelik takviyesi gerçekleştirmek istiyoruz. Ben takımımızdan da memnunum lakin gelişigüzel kulübün istediği kabil tahkim yapmamız müstelzim yerler var. Transfer gerçekleştirmek düşüncesince de para aktarımı gerçekleştirmek istemiyorum. Buraya para aktarımı olacak oyuncunun gelişigüzel şeyden ilkin elleme birlikte insanoğlu olması, kulübe reva birlikte karaktere eş olması lazım. Transfer gerçekleştirmek düşüncesince para aktarımı yaparsak birlikte güruh aktör mevcut lakin bizlere birlikte şeyler katması lazım. Her şeyden ilkin ayak topu kalitesi" ifadelerini kullandı.

"ARAMIZDAN AYRILACAK OYUNCULAR OLABİLİR"

Ara para aktarımı çağında takımdan ayrılacak oyuncular olabileceğini tamlayan Nuri Şahin, baş döndürücü birlikte tomar müddet alamayan dinç oyuncuların gelişimi düşüncesince oynamaları icap ettiğini söyledi. Şahin, "Aramızdan ayrılacak bulunan oyuncular olabilir. Performansından kıvançlı olmadığımız aktörleri da dile getirdik. Türkiye'de para aktarımı devri geç başladığı düşüncesince az buçuk şimdi çağımız var" halinde konuştu.

"DOĞUKAN'A ÇOK GÜVENİYORUM"

Doğukan Sinik üstüne görüşlerini aktaran Nuri Şahin, "Antalya'da Doğukan'a baş döndürücü değişik sağ açıklık var. Doğukan'ın futbolunu beğenmeyen, futboldan baş döndürücü anlayan birlikte insanoğlu değildir açıkçası. Doğukan baş döndürücü değişik birlikte kabiliyete eş baş döndürücü elleme birlikte futbolcu. evvel ekip arkadaşı, kaptanı, hocası namına ona baş döndürücü güveniyorum. O da gösterdiğim itimatı bugüne dek boşa çıkarmadı. Üzerine çalıştığımız yayıncı ki bazısı noktalar var. Doğukan kabil yetenekli, performansı elleme bulunan oyuncuların skora yardımı şimdi birlikte tomar olmalı. Biraz da şanssız. Attığı şutlar, direkten dönmeler, kalecilerin kurtarması filan lakin üstüne çalışıyoruz. Doğukan'ın performansında düşme görmedim, abra yakaladığını düşünüyorum. O yetenekteki sporcunun performansını hepsi sezona yayması lazım, bunu da yapacağına inanıyorum" diyerek konuştu.

"HEDEFİMİZ İKİNCİ YARIDA DAHA ÇOK MAÇ KAZANMAK"

Kasımpaşa maçında berabere kaldıklarından ötürü üzüldüğünü anlatım fail Nuri Şahin, "Kasımpaşa müsabakasını alsaydık kafamızdaki nokta hedefine ulaşacaktık. Düşüş kusur olabilir zira baktığınız devir 11 karşılaşma oldu. 3 de kupa maçı oynadık. 3 karşılaşma aut baş döndürücü fazlalık ayak topu görüyorum takımda. Tabi ki yenileceğiz, yayıncı ki karşılaşma kazanacağız, berabere kalacağız lakin benim düşüncesince aldatmaca önemli. Her karşılaşma takımdan bire birlikte performansı kabul etmek baş döndürücü havadan değil. Açıkçası bu devir düzlük birlikte şey. Hedefimiz ikinci yarıda şimdi baş döndürücü karşılaşma kazanmak, abra sağlamak. Bunun sonucunda de puanları tutup ligde şimdi şen birlikte pozisyona gelmek. Bunlar ilkin hedeflerimiz" dedi.

"ÇALIŞIYORUZ"

6 maçta sonuç dakikalarda gol yediklerini tamlayan Nuri Şahin, "Kupa maçında yere yatırmaya karşıyım. Maçı 90+7'ye getirme, 90+3'te bitsin. Çok yerde yatan oyuncular oluyor. Net aldatmaca dakikamızı oynasak bir çok aşırı maçı bitirmişiz zaten. Galatasaray maçında yediğimiz gol tecrübesizlik. Üzerine çalışıyoruz. 90 artıda attığımız goller de var, yediğimiz gollerde var" halinde konuştu.

"KENDİMDEN ÇOK CAMİA İÇİN KUPAYI İSTİYORUM"

Devre ortada oyuncuların baş döndürücü birlikte tomar dinlenemediğini aktaran Nuri Şahin, şu biçimde konuştu:

"Oyunculara en baş döndürücü 3 güneş müsaade verebildim. Ayın birinde gece ezanı ekibi topladık, idmana çıktık. Fiziksel namına dezavantaj olacaktır lakin baktığınız devir da kariyer düşüncesince baş döndürücü şişman şans. Ayın 5'inde yegâne maçla Antalyaspor'a kupa kazandırabilecekler. Bunun avantajını da delik uğrunda bulundurursak ego bunun birlikte yarar bulunduğunu düşünüyorum. Çok elleme birlikte karşılaşma bizi bekliyor. Hepsi hazır. Takım bu maçı oynayabileceği düşüncesince baş döndürücü mutlu. Bir bitiş oynuyorsun ve yegâne maçta kupa kazanabiliyorsun, bu güdeleme namına yeterli. Bu ligdeki konumun, Avrupa'daki konumunla alakasız. Ekstra motivasyona ister yok. Bu yegâne maç, lige tesiri de olmaz. Bizim düşüncesince baş döndürücü şişman birlikte şans. Camia namına baş döndürücü istediğimiz birlikte kupa. Kendimden baş döndürücü topluluk için, pakt düşüncesince isterim bu kupayı kazanmayı. İnşallah Allah kader eder."

"ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPIYORUZ"

Nuri Şahin, Süper Kupa maçında Beşiktaş'ın yüz bulunduğunu belirterek, "Yüzdeye vuracak olursak da yayıncı ki yüz Beşiktaş, zira erkeklerin kalitesi ortada. lider hocayla elleme birlikte depar belgesi yakaladılar. İyi, elleme şeyler yapıyorlar. Açıklamalarını da baş döndürücü beğeniyorum. İnşallah baş döndürücü kalburüstü olur. Ama tığ de hazırız kupaya. Elimizden mevrut gelişigüzel şeyi yapıyoruz. Topun direkten dipdam girip girmeyeceğini bilmem lakin hem takım, hem ego bununla birlikte pakt namına kentin bu kupayı ne kadar istediğinin farkındayız. O bilinçle pik hazırlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

"İNSANLARLA BERABER BİR ŞEY KAZANMANIN HEYECANI VAR"

Genç yaşta bu göreve geldikten sonradan ayak topu sorumlusu namına ilkin finaline çıkacağını tamlayan Nuri Şahin, “İnşallah kader eder. Bende şimdi baş döndürücü insanlarla bu arada birlikte bilinçlilik kazanmanın heyecanı var. Eşimle konuşuyorum, 'Kupayı alırsanız sabahleyin havalimanına geleceğiz' dedi. Onlarla kırışmak istiyorum. Kulüp ortamında bunları kırışmak baş döndürücü güzel. Allah kader değer kupa da gelirse baş döndürücü elleme olur" diyerek konuştu.

Beşiktaş ile Fraport TAV Antalyaspor ortada 5 Ocak Çarşamba haset Katar'ın başkenti Doha'daki Ahmed Bin Ali Stadı'nda oynanacak Turkcell Süper Kupa maçı, TSİ 20.45'te başlayacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler