USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Nuri Şahin: Kariyerimde en önemli hoca Jürgen Klopp

Antalyaspor'un ayak topu sorumlusu Nuri Şahin, kariyerinde en önemli hocanın Jürgen Klopp bulunduğunu söyledi. Şahin, 'Benim düşüncesince en değerlisi ve bana en benzeyen bulunan Klopp benim düşüncesince herhangi ortak devir ortak bench markka (marka fen adam). misal aldığım çab

Nuri Şahin: Kariyerimde en önemli hoca Jürgen Klopp
21-10-2021 17:18
Antalyaspor'un ayak topu sorumlusu Nuri Şahin, kariyerinde en önemli hocanın Jürgen Klopp bulunduğunu söyledi. Şahin, "Benim düşüncesince en değerlisi ve bana en DOĞRU bulunan Klopp benim düşüncesince gelişigüzel devir ortak bench markka (marka fen adam). misal aldığım hemen hoca değil, hayatımda kalıp aldığım ortak kişi bulunduğu düşüncesince yeri köle ayrıdır" dedi.

Antalyaspor'un ayak topu sorumlusu Nuri Şahin, matbuat mensuplarıyla Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde ortak araya geldi. Şahin, matbuat mensuplarıyla biricik tokalaşarak selamlaşırken, açıklamalarının peşi sıra kahvaltıda geveze etti. Şahin, Antalyaspor'da çelimsiz ve derinliğine vadede yapacakları ile Liverpool fen direktörü Jürgen Klopp'un hayatındaki adına bağlı açıklamalarda bulundu.

'ANTALYASPOR'U VE ŞEHRİN İSMİNİ FARKLI YERLERDE DUYURMAK HAYALİMİZ'

Kısa ve derinliğine vadede ekibi dobra bölgelere getirmeyi hedeflediğini tamlayan Nuri Şahin, "Kısa vadede gayemiz editör ki ekibi dobra bir vaziyete sağlamak ve maçlar kazanmak. Oyuncularımızı, ekip arkadaşlarımızı, kardeşlerimi, abilerimi elan dobra ortak bir vaziyete getirmek, onlarla bu arada Türk futboluna, Antalyaspor'a kesinlikle yardım sağlayabiliriz. Alt yapımıza baş döndürücü iri önem vereceğiz. Uzun vadede plan diyorsanız ast yapımızda baş döndürücü dirayetli oyuncularımız var. Onlarla bu arada olup, onları Türk futboluna kazandırmak. Antalyaspor'u baş döndürücü dobra bölgelere getirmek, Antalya şehrinin adını baş döndürücü ayrımlı yerlerde aksettirmek herkesin hayali" dedi.

'BANA EN YAKIN JÜRGEN KLOPP'

Çok kalburüstü fen direktörlerle çalıştığını tamlayan Nuri Şahin, Borussia Dortmund'da bu arada çalışmış bulunduğu ve şu an Liverpool fen direktörü Jürgen Klopp'un yerinin kendisinde ayrı bulunduğunu söyledi. Şahin, şöyleki konuştu:

"Ben kendimi o mevzuda baş döndürücü bahtlı hissediyorum. Dünyanın en dobra hocalarıyla çalıştım. Sadece bu hocadan bunu kaptım, bu hocadan şurası kaptım dersem kusur olur. Bazı hocalardan benim hile anlayışıma akıllıca sıfır şeyleri gördüm. Onları kesinlikle yapmamam icap ettiğini gördüm. Sayacağım şeylerin sıralaması baş döndürücü aşkın derinliğine bulunduğu için, hepsinin adını burada söyleyiş etmeye lüzum bulunmayan fakat benim düşüncesince en değerlisi ve bana en DOĞRU bulunan Klopp, benim düşüncesince gelişigüzel devir ortak bench mark. misal aldığım hemen hoca değil, hayatımda kalıp aldığım ortak kişi bulunduğu düşüncesince yeri köle ayrıdır. Chelsea fen direktörü Thomas Tuchel benim düşüncesince baş döndürücü aşkın iri ortak hoca. Roma fen direktörü Jose Moruinho ile çalıştım. Türkiye'de Abdullah Avcı, Fatih Terim, Ersun Yanal baş döndürücü kalburüstü hocalarla çalıştım. Onlardan öğrendiğim şeyler var. İnşallah takıma nafi müspet olacak şeyleri kullanacağız. Ben futbolun hemen ayakla değil, his ve beyinle oynandığını düşünen adlardan olduğum düşüncesince oraya en dobra raci hocanın Klopp bulunduğunu düşünüyorum. Onun düşüncesince hemen topçu değil gelişigüzel devir insanoğlu ortak numara sıradadır. Benim düşüncesince de bire ortak gidişat gır konusu."

'GÖREVE GELMEM ŞEHRE NE KADAR GÜVENDİĞİMİ GÖSTERİYOR'

Ersun Yanal'ın takımdan ayrılmasının peşi sıra göreve başladığını, toplumsal medyadan icra ettiği paylaşımın kusur anlaşıldığını tamlayan Şahin, lisansının bitmeme ettiğini ve vakit içinde takıma dayanak noktası dair sahaya çıkabileceğini söyledi. Nuri Şahin, "Gerektiği devir oynayabilirim. Futbolu bu vakit elan bırakmadım. Ersun hoca bıraktıktan 4 devir sonradan göreve geldim. Benim düşüncesince güvenilmez ortak nesne oldu. Yönetimimiz saf olsun beni bu göreve müstahak gördüler. Oturduk, artısını eksisini konuştuk ve daima bu arada değişmeyen aldık. Çok korkusuz ortak değişmeyen oldu. Herkese baş döndürücü teşekkürname geçirmek istiyorum. Beni göreve sağlamak ve benim bu rolü almam da bu takıma ve bu şehre ne derece inandığımı gösterdiğini düşünüyorum. Zor ortak fariza fakat ego yaşamda gelişigüzel şeyi er yaşadım. Erken hevesli oldum, er ata oldum. Erken yaşta da bu göreve geldim. Benim düşüncesince hususi ve kalburüstü bulunan kişilerle düşünüm alışverişinde bulundum. İyi ki de hakeza ortak değişmeyen aldık" ifadelerini kullandı.

'KAFAMIZDA OYUN PLANI VAR'

Görevlerinin sahaya çıkmış bulunduğu devir maçları tashih geçirmek bulunduğunu dile getiren Şahin, "Yeri geldiği devir savunma yapacağız, yeri geldiği devir maçı tashih geçirmek düşüncesince önde bası yapacağız. Futbol baş döndürücü gelişti. Her ekip ortak şeyler deniyor. Oyun güvenilmez değişti. Sadece savunmalı yada ofansif korkmak ortak nesne kazandırmaz. Tabi ki hile anlayışım ferde bizde kalsın. Top bizde kalsın esenlik alalım isterim fakat yeri geldiği zaman, kaleyi de korumayı bileceğiz. Kafamızda ortak hile planı var. İnşallah bu fikri önümüzdeki maçlarda göstereceğiz" dedi.

'İLK MAÇIM SİVASSPOR'A KARŞI KAZANMAK İSTERDİM'

Takımla 13-14 aydır bu arada bulunduğunu kaydeden Şahin, "Hepsinin kesinlikle topçu bulunduğunu biliyorum. Bazı futbolcuların kendileri kazara o pozisyonlarda oynayabileceğini biliyorum. Ben önce maçım bulunan Sivasspor müsabakasını da tashih geçirmek isterdim" sanarak konuştu.

A Milli Takımın başına getirilen Alman fen yönetmen Stefan Kuntz ile ilgilendiren soruya Şahin, "Ne derece hevesli bulunduğunu yüzünden anlıyorum. Kendisinin güzel olacağına inanıyorum. Göreve gelmesi de baş döndürücü akıllıca ortak karar" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler