USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

NFT platformu SteveX, yatırımcı ve koleksiyonerlerle buluşuyor

Kripto mal borsalarından ICRYPEX, geliştirdiği NFT platformu SteveX’in yatırımcı ve koleksiyonerlerle buluşacağını açıkladı.

NFT platformu SteveX, yatırımcı ve koleksiyonerlerle buluşuyor
07-01-2022 15:10

Türkiye’de blockchain teknolojisinin gelişimine icra ettiği ulama ile adından sık sık bahsettiren The Steve Group yenilikçi planlarına tek elan ekliyor. Tüm teknolojik altyapısı Türk mühendisler çeşidinden yaşama geçirilen NFT platformu SteveX, yatırımcı ve koleksiyonerlerle ahit buluşacak. The Steve Group CEO’su Derya Türker, mevzuyla ilişik icra ettiği açıklamada, “Farklı NFT ürünlerine seslenme fail aşırı ayrışık pazarlar var. SteveX NFT, The Steve Group içerisinde ICRYPEX geliştiriciliğiyle kurulan Türkiye’nin en elit NFT platformu. The Steve Group vizyonunu ve Stevedabitcoin ailesinin gücü ile yarattığımız SteveX NFT ile ecnebi sermayeli pazaryerleri yerine, zat pazarımızı dünyaya açmayı ve görmüş geçirmiş ekibimizle Türkiye’nin en elit sanat, görsel ve işitsel NFT projelerinin toprak almış olduğu platform olmayı hedefliyoruz” biçiminde konuştu.

SOSYAL SORUMLULUK VE YÜKSEK ÇEVRE BİLİNCİ ÖNCELİĞİ

SteveX NFT’nin önce projesi bulunan Avaxeleton NFT koleksiyonu ile ilişik mütekellim Türker, içtimai yazık ve erdemli mahal bilinciyle dünyanın elan güzel nezdinde toprak olmasını hedeflediklerine ayraç ederek, SteveX NFT’nin öteki çoklu NFT projelerinden yatırım ve içtimai bilinciyle değişmez nezdinde çizgiyle ayrışan nezdinde plan bulunduğunun altını çizdi. Bu projeyle Avaxeleton NFT malikleri için; TEMA Vakfı, ÇEVKO, Çiftçi kooperatifi ve Hayvan barınaklarına bağışlarda bulunacaklarını laflarına ekledi. Bunun yanı sıra, Avaxeleton NFT yatırımcılarının ayrışık ödül, airdop NFT, promosyonlar, hususi aktiflik ve festivallere katılmaya doğruluk kazanacaklarını ve en önemlisi SteveX NFT’nin bu ve bundan ahir tamamı planlarında ön satışa iltihak hakkına cemaat olacaklarını belirterek laflarını sürdüren Türker, “Bu anlamda Avaxeleton’ları esasta SteveX NFT’nin önce ve en ehemmiyetli NFT yatırım enstrümanı kendisine değerlendirebiliriz” dedi.

“NFT’DE GLOBAL BİR ETKİYE ULAŞMASI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

Platformun geliştiricisi bulunan domestik saklı yazı dünyalık borsası ICRYPEX CEO'su Gökalp İçer, "ICRYPEX kendisine The Steve Group ile nice noktada partnerliğe imza attık. Ülkemizdeki saklı yazı dünyalık endüstrisi ve blok zincir teknolojilerinin büyümesine odaklanmış nezdinde ortaklık kendisine ayrımsız potada çalışıyor olmaktan aşırı memnunuz. Şirket kendisine ekosistemin nice noktasında plan geliştirdik ve NFT de bu noktalardan biriydi. Geçtiğimiz günlerde duyurduğumuz ICRYPEX NFT Bazaar'dan edindiğimiz tecrübeyi SteveX platformunun yaratılmasına da aktardık. The Steve Group ile geçtiğimiz zamanlardan itibaren başlamış bulunan iş birliğimizi bu derece şişman nezdinde projede buluşturmuş olmaktan talih duyuyoruz. Geliştirdiğimiz teknolojilerle Türkiye’nin NFT dalında toptan nezdinde etkiye kavuşması düşüncesince ICRYPEX kendisine çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diyerek konuştu.

“BİRÇOK SANATÇIYLA ANLAŞMA SÜREÇLERİMİZ DEVAM EDİYOR”

SteveX NFT Direktörü Alp Zey, “SteveX NFT kendisine Türkiye’nin en giranbaha sanatçıları, sporcuları, spor kulüpleri, Türkiye’nin en aşırı okunan dergilerinden KAFA Dergisi ve NFT artistleriyle anlaşmalar yaptık ve hazırlamaya bitmeme ediyoruz” biçiminde konuştu.

Pop dünyasının en adlı sanlı isimlerinden biriyle hususi nezdinde koleksiyon ve elan nice şaşırtı sanatçıyla geçim süreçlerinin bitmeme ettiğini tamlayan Zey, ilkin musiki sektöründe Türkiye’nin dev musiki şirketleriyle baş başa inkılap durumunda şişman nezdinde plan düşüncesince çalışmalara bitmeme ettiklerinin altını çizdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler