USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Mustafa Denizli: 'Şartlar el verirse 2 Türk futbolcu transferi yapmak istiyoruz'

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, transfer tahtalarını iri seviyede açmaya çalıştıklarını belirterek, 2 Türk futbolcu transferi yapmayı planladıklarını söyledi. Denizli, önceki yarıda tahsil edilen biçimsiz sonuçların en baş döndürücü kendisini üzdüğünü fakat ik

Mustafa Denizli: 'Şartlar el verirse 2 Türk futbolcu transferi yapmak istiyoruz'
28-12-2021 12:53
Altay, 18 salname aranın arkası sıra baştan yükseldiği Spor Toto Süper Lig'de önceki devreyi 18 puanla kapatmıştı. Puan yerinde grup sukut hattının üstünde arazi düzlük Altay'da Teknik Direktör Mustafa Denizli, Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde düzenlemiş bulunduğu matbuat toplantısıyla gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Denizli'den önceki nısıf değerlendirmesi

Mustafa Denizli, yıl başlangıcında Süper Lig'e çıkmanın gururunu yaşadıklarını ve koşullar dahilinde ligin en bağan bütçesiyle grup oluşturduklarını belirterek, “Lige düşündüğümüzden baş döndürücü elan dobra birlikte giriş yaptık. İlerleyen haftalarda biçimsiz birlikte seriye girdik. İyi oynadığımız bazısı maçları kaybettik. Tabloya baktığımız devir bu derece etraflıca periyodik grafiği bükülmüş bulunan birlikte takım, hala ziyan bölgesinin üzerindeyse bu bizim düşüncesince ağır birlikte müspet veridir. Büyük birlikte mücadelenin içindeyiz. Bütün birlikte hayatımın geçmiş bulunduğu ve stadına adımın verildiği birlikte kulüpte stadyumun önceki dü maçında benek alamadık. Camia ve yandaş üstünde bunun tesirleri baş döndürücü iri lakin başta benim üzerimde ne kabil etkisinde bırakır oluşturduğunu bilmeniz muhtemel değil” dedi.

“Unutmayın ki ego de bu takımın taraftarıyım”

İlk yarıda deplasmanda oynadıkları maçların elan birlikte tomar bulunduğunu ve tahsil edilen biçimsiz sonuçların sağlığını bozacak bir vaziyete getirdiğini aktaran Denizli, “Taraftarımızın üzülmüş bulunduğu maçlar beli lakin ihmal etmeyin ki ego de bu takımın taraftarıyım. Burada yaşadıklarım benim düşüncesince baş döndürücü değişik boyutta. Camianın bizlerden neler beklediğini biliyoruz. Rakiplerimizin birlikte futbolcuya ödediği bonservis parasına tığ birlikte ekipman kurduk. Çok birlikte tomar alternatifi bulunan birlikte ekipman olmadığımız düşüncesince daima oynayan oyuncularımızın hastalıklı ve cezalı bulunduğu devir kadromuzda ehemmiyetli seviyede değişikliğe gidiyoruz. Bunlar bizi katiyen yıldırmaz” sanarak konuştu.

Kapalı bulunan transfer tahtası açılacak

Denizli, ikinci yarıda madun sıralardan ve çevrelerinde mevcut rakiplerin çoğuyla iç sahada oynayacaklarını söyleyerek, şöyleki konuştu:

“Bunları dobra değerlendirmemiz lazım. Bu istimara içinde yönetimle ayrımsız paralelde akıntı etmemiz lazım. Başkan elinden mevrut gayreti değme muhtelif gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde kendisiyle etraflıca birlikte derinti yaptık. Şartlar gereği transfer tahtamız gizli lakin başkanımız bunu iri seviyede giderilmiş edecek. Altyapıdan 5 oyuncumuz var, onları da bu mücadelenin içine adım adım sokacağız.”

“Evimizde alacağımız önceki galibiyet, düşüncelerimi pozitife çevirecektir”

Denizli, Ocak ayından itibaren iri birlikte mücadeleye gireceklerini vurgulayarak, “Ben bu mücadeleye hazırım. Futbolcularım da hazır, topluluk da hazır. Bu kulübün isminin uğrunda ‘Büyük' sıfatı var. Bu ön ad herhangi münfail birlikte ön ad değildir. Bunun en birlikte tomar bilincinde bulunan insanlardan biriyim. Bu intikal periyodunu minimum zararla atlatmanın hesabını yapıyoruz. Benim bu takımdan tek halde kuşkum olmadı. En biçimsiz dönemimizde tablomuz bu ise tığ neler yapabileceğimizi gösterdik. Taraftarımız bu takımın oynadığı futboldan kıvançlı bulunduğunu yüz kere gösterdi. Bu yandaş desteğini bu takımdan tek halde esirgemesin. Arada eleştiriler değme devir olacaktır. Adımı haiz evimizde alacağımız önceki galibiyet, benim iri seviyede ruh bilimsel ve gelecekle ait düşüncelerimi pozitife çevirecektir” açıklamasını yaptı.

2 Türk futbolcu transferi planlanıyor

Kayserispor maçına hastalıklı ve cezalı bulunan İbrahim, Murat ve Pinares'ten mahrum çıkacaklarını tamlayan Denizli, Afrika kupasına çağırılacak oyuncularının da olabileceğini söyledi. Denizli, transfer üzerine ise, “Şartlar el verirse 2 Türk futbolcu transferi yapmak istiyoruz. Aradığımız futbolcu profili az olduğumuz alanlarda fariza yapabilecek futbolcular. Transfer tahtası açılmazsa da karalar bağlamayız. Biz dem kusarız, kızılcık şerbeti içtik deriz. Burada çıktığımız birlikte maçta işkembe kanaması geçirdiğim maçta kulübede mıhlı ayaktaydım. Yaşadığımı birlikte ego birlikte de Allah bilir. Bu mücadelenin içinde değme şeyimizi bu kulübe vermeye hazırız. Benim hayatım değme daim savaşmakla geçti” ifadelerini kullandı.

Salih Yılmazsoy

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler