USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Musa Nizam: 'Bu takımın oynadığı her maç galibiyet içindir'

Kocaelisporlu topçu Musa Nizam, Kocaelispor'un her devir ortak maksadı bulunduğunu vurgulayarak, "Bu takımın oynadığı her maç galibiyet içindir" dedi. Kenyalı topçu Emolo ise Bendırmaspor mağlubiyetinin kendileri için intibah maçı olacağını söyledi.

Musa Nizam: 'Bu takımın oynadığı her maç galibiyet içindir'
24-11-2021 18:33
Hafta sonu oynayacağı Menemenspor maçının hazırlıklarını Körfez Brunga Tesisleri'nde sürdüren Spor Toto 1. Lig kadrosu Kocaelispor'da profesyonel savunmacı Musa Nizam ve profesyonel ölçülü meydan oyuncusu Johanna Omolo açıklamalarda bulundu.

Bandırma deplasmanında kaybedilen 3 puanı değerlendiren Musa Nizam, “Böyle olmasını istemezdik, güzel mütemerkiz olamadık. Maçın başlarında esasen kötü durmadık. Deplasman takımı namına güzel durduğumuzu düşünüyorum ancak Bandırmaspor da bu ligin ehemmiyetli takımlarından müşterek tanesi diyerek düşünüyorum. Gol yedikten sonraları ve Dino'nun da çıkmasıyla bocaladık, demoralize olduk. Bu hafta Bandırmaspor henüz motive müşterek maç oynadı ve sonucunda de galip geldiler. Biz de bu maçtan öğüt çıkaracağız. Çünkü bizim için her maç bitiş maçı. Daha evvel dörtte dört yaptığımız müşterek hızlı vardı, gene inşallah yaparız. Menemenspor maçı inşallah bizim için depar belgesi maçı olur” dedi.

“Bu takımın oynadığı her maç galibiyet içindir”

Kocaelispor kulübü'nün her maçı düzeltmek için uğraş edeceğinin ve her maçın bitiş durumunda bulunduğunun altını çizen Nizam, “Bu takımın oynadığı her maç galibiyet içindir. En kötüsü de yenilmemek içindir. Bu kulübün her daim müşterek gayesi vardır. Bunun için de biz, en azından çevrim arasına derece en müşterek tomar puanı kabul etmek istiyoruz. Tabii ki grup genişlemek istiyoruz ancak realist de gelişmek lazım. Devre arasına derece alabileceğimiz en güzel puanı alıp sonrasına bakarız diyerek düşünüyorum. Her topçu derece Dino da bizim için baş döndürücü ehemmiyetli müşterek oyuncu. İnşallah en endamsız sürede sahalara döner. Onun da yokluğunu aratmayacak oyuncularımız var. Bir başağrısı olacağını düşünmüyorum. İnşallah o da müşterek an evvel iyileşir, aramıza döner” biçiminde konuştu.

Omolo: “Ayağa kalkmasını bileceğiz”

Kenyalı ölçülü meydan oyuncusu Johanna Omolo ise, Bandırmaspor karşısında tahsil edilen mağlubiyetin müşterek uyanış maçı olabileceğine değinirken, “Aslında pik güzel başlamıştık. Birkaç adet gol konumu soruşturma şansımız da evet ancak elbette rakip de pozisyonlara girdi. Onlar girmiş bulunduğu pozisyonları değerlendirdiler. İyi müşterek rakiple karşılaştık. Konum namına da ligde güzel müşterek yerdeler. Bizim için de almamız müstelzim müşterek maçtı ancak rakibimizin bizlerden henüz güzel bulunduğunu söyleyebilirim. O maç bizim konsantrasyonumuzu çoğaltmak için müşterek uyanış maçı da olabilir. Bu cins mağlubiyetlerden sonraları haftaya doğmak emeksiz değildir. Biz ayağa kalkmasını bileceğiz. Genç ve baş döndürücü koşan müşterek rakibe hakkında oynayacağız. Elimizden gelenin en iyisini gerçekleştirmek zorundayız” ifadelerini kullandı.

“Odak noktam takımda kalmak, Süper Lig'e çıkmaya iane etmek”

Mutsuz bulunduğu ve kullanmak istediği yönündeki söylentilerin doğruyu yansıtmadığını vurgulayan Omolo, “Sosyal iletişim araçları her insanın kendini tabir etmeye çalışmış bulunduğu müşterek ortam zaten. Herkes istediğini de yazabiliyor. Tabii taraftarların da hakeza müşterek hakkı mevcut ancak ego bu cins yorumları katı okumuyorum. Sosyal medyayı müşterek tomar izlem etmiyorum. Benim mihrak noktam takımda kalmak, takımın gayesi bulunan Süper Lig'e çıkmaya iane etmek. Mutsuz olduğum yönündeki söylentiler doğruyu yansıtmıyor” biçiminde konuştu.

Tecrübeli oyuncu, güzeşte sezonki Erzurumspor performansı ile bu sezonki Kocaelispor performansı arasındaki farkı ise, “Burada müşterek tomar oynama şansı yakalayamadım. Bu da alışılagelen müşterek olaydır ki futbolcular müşterek tomar müddet alamazlarsa performanslarını fevk seviyeye çekemezler. Geçen saat Erzurum'da baş döndürücü maç oynadım. O nedenden de şahika performansıma ulaşmıştım ancak burada devir bulduğumda, hocamız kısmet verdiğinde, oynamaya başladığımda performansımı yükselteceğimi düşünüyorum” laflarıyla değerlendirdi.

Mehmet Ekrem Ceylan

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler