USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Montella: Son dönemde başkanımızın beni ne kadar çok sevdiğini anladım

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, sonuç dönemde Kulüp Başkanı Murat Sancak’ın kendisini ne kadar çok sevdiğini anladığını belirterek, “O nedenden dolayı ne gerekiyorsa hazırlamaya bitmeme edeceğiz. Tabii ki de eleştiriler olacak. Biz de bunları kaldırabilece

Montella: Son dönemde başkanımızın beni ne kadar çok sevdiğini anladım
28-12-2021 17:59

Adana Demirspor, ferda Ziraat Türkiye Kupası 5'inci eliminasyon turunda başına gelebilecek Ankaraspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın antrenmanı evveliyat matbuat mensuplarına açıklamalarda mevcut gökçe lacivertli takımın oyuncularından Kaan Kanak, ligin geçmiş yarısının elleme geçtiğini söyledi. Kanak, "Daha fazlasını yapabilirdik fakat bu oynadığımız maçlardaki yaptığımız hataların dair çalışıp ikinci nısıf henüz elleme ortak Adana Demirspor izleteceğiz. İyi ortak geçmiş nısıf geçirdik bence. 26 sene sonraları Süper Lig’e çıkmak toy ortak ekip vardı. Başka ülkelerden, şehri on paralık bilmeyen oyuncular vardı. Hepsiyle şuan çok elleme ortak uzlaşma içerisindeyiz. Başkanımız, taraftarımızla çok elleme ortak uzlaşma yakaladık” dedi.

Takımın kalecilerinden Arijanet Muric ise ekip kendisine elleme geçirdikleri sezonun geçmiş yarısında menfaatlerini sabah akşam geliştiklerini anlattı. Muric, Göztepe maçında Rassoul ile yaşamış olduğu vakayla ilgilendiren de, “Biraz şanssızız o konuda. Böyle şeyler futbolda oluyor. Ben çıktım, o beni görmedi fakat üzerinde durmamamız gerekiyor. Futbolda hakeza yanlışlar var” ifadelerini kullandı.

'İKİNCİ YARI DAHA ZORLU GEÇECEK'

Teknik yönetmen Vincenzo Montella da takımın performansının geçmiş yarıda sevinme donör bulunduğunu vurguladı. Montella, "Artık takımın ortak kimliğe eş bulunduğunu hepsi biliyor. Kendi ruhunu ve mücadelesini sahalarda yansıtabiliyor. Bireysel kendisine da hepsinin gelişme göstermesi sevinme verici. Ligin ikinci yarısının henüz sıkıca geçeceğini düşünüyorum. Herkes bizi tanıyor, kimliğimizi yansıtabileceğimizi biliyorlar, henüz sıkıca ortak proses olacağını düşünüyorum. Ancak tığ kişi mücadelemizi sürdüreceğiz ve yolumuza bitmeme edeceğiz” niteleyerek konuştu.

'BAŞKANIMIZ DESTEĞİNİ SONSUZ GÖSTERİYOR'

​Transferlere yer veren Montella, “Ocak kocaoğlan nakil devri ortak tamirat devri gibidir. Ancak bu mevzuda katı ortak bilgim yok. Burada başkanımızın ve kulübümüzün niyeti çok önemli. Başkanımızın punt bulursa takımımızı yükseltmek düşüncesince banko envestisman yapacağını biliyorum. İlk taraftarımız başkanımız. Her devir desteğini bizlere tükenmez biçimde gösteriyor ve arkamızda bulunduğunu hissettiriyor. Biz çalışmalarımıza bitmeme ederken kulübümüzün de çalıştığını biliyorum" dedi.

'PERFORMANSIMIZI TEKRAR YANSITMALIYIZ'

Ankaraspor karşılaşmasıyla ilgilendiren de mütekellim Montella, “Aslında elleme ortak ekip bulunduğunu düşünüyorum Ankaraspor’un. Rizespor’a gönül rahatlığı aldıkları galibiyeti çözümleme ettim. Kompakt olan, bu arada ve kaba oynamayı hedefleyen ortak takım. Baktığınızda karşıt ataklarda da belli başlı organizasyonları mevcut ve topa eş olmadıklarında da organizasyonlu ortak biçimde fon gösteriyorlar. O sebepten dört dörtlük mütekâsif ve kişi performansımızı yine yansıtmamız icap ettiğini düşünüyorum” niteleyerek konuştu.

'TABİİ Kİ DE KISKANANLAR DA OLACAK'

Kulüp Başkanı Murat Sancak'ın, kendisiyle beraberce bulunan fotoğrafını toplumsal medyada 'Kıskananlar vınlasın. İyi ki hocamızsın, Montella kardeş' ifadesiyle paylaşmasını da değerlendiren fen adam, şunları söyledi:

"Son dönemde başkanımızın beni ne kadar çok sevdiğini anladım. Gördüm zira fotoğrafı. Mutluluk donör fakat elbette ki çapraz rastgele şey. Onun sebebiyle tığ buradayız. O sebepten ne gerekiyorsa hazırlamaya bitmeme edeceğiz. Tabii ki de eleştiriler olacak. Biz de bunları kaldırabilecek durumdayız fakat elbette ki de imrenenler da olacak. Onlara da ortak obje diyemeyiz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler