USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

MKK Elektronik Genel Kurul Sistemi Endonezya'da tanıtıldı

Nisan 2020’de kimi fonksiyonları dünya tutularak Endonezya’da resmi kullanması başlamış olan Elektronik Genel Kurul Sistemi'nin bu sene kâffesi fonksiyonlarının açılması hakkında Endonezya kapital piyasaları yetkililerinin katılımları ile tanıtıldı.

MKK Elektronik Genel Kurul Sistemi Endonezya'da tanıtıldı
30-09-2021 15:09
İstanbul

Merkezi Kayıt Kuruluşu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Arıkan, "MKK’nın Nisan 2020’de Endonezya merkezi hıfız kuruluşu KSEI’ye icra ettiği uygulayım bilimi ihracı ile iklim haricinde kullanılmaya süregelen Elektronik Genel Kurul Sistemi (e-GKS), Endonezya’da bu sene topu topu fonksiyonlarıyla servis veriyor." ifadesini kullandı.

MKK'dan meydana getirilen açıklamaya göre, Nisan 2020’de bazısı fonksiyonları aut tutularak Endonezya’da resmi kullanması süregelen e-GKS’nin bu sene topu topu fonksiyonlarının açılması ilişkin Endonezya kapital piyasaları yetkililerinin katılımları ile tanıtıldı.

Kuruluş'un kurumsal dümen hizmetleri kapsamında Ar-Ge merkezi kimliği ile öz iç kaynaklarını kullanarak geliştirdiği Elektronik Genel Kurul Sistemi (e-GKS) şirketlere umumi heyet toplantılarını elektronik ortamda realizasyon olanağı sunuyor.

Salgın sonrası devirde dip dikkat gören e-GKS, MKK’nın Endonezya merkezi hıfız kuruluşu KSEI’ye uygulayım bilimi ihracı ile iklim haricinde da tasarruf piyasası buldu.

e-GKS ile hisse malikleri ortağı oldukları kuruluşların umumi heyet toplantılarına dünyanın rastgele birlikte yerinden açıktan bağlanak ile katılabiliyor, derinti salonundan meydana getirilen deli dolu yayını izleyip, görüşlerini ve oylarını elektronik ortamda iletebilme olanağı elde ediyor.

e-GKS’nin Endonezya’da kullanılmaya başladığı 20 Nisan 2020’den 6 Eylül 2021 geçmişine denli bu ülkede toplanmış 2 bin 113 e-Genel Kurul ile Endonezya haricinde 61 ülkeden 66 bin 639 e-GKS delege sayısına ulaşıldı. Bu devirde Endonezya’da gerçekleşen umumi kurullara toplanmış fiziki delege sayısı ise 47 bin 348 oldu. Endonezya’da birlikte e-Genel Kurul’a katılma sağlayıcı en erdemli delege sayısı 1.755 olurken birlikte günde meydana getirilen en erdemli e-Genel Kurul sayısı ise 68 oldu.

"Endonezya ve Türkiye dü lehçe konuşu kuvvet merkezidir"

Açıklamada devre içi ortamda planlı Elektronik Genel Kurul Sistemi (e-GKS) Endonezya Seremonisi’nde icra ettiği konuşmaya arazi maruz MKK Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Arıkan, MKK’nın Nisan 2020’de Endonezya merkezi hıfız kuruluşu KSEI’ye icra ettiği uygulayım bilimi ihracı ile iklim haricinde kullanılmaya süregelen e-GKS’nin Endonezya’da bu sene topu topu fonksiyonlarıyla servis vermekte bulunduğunu belirtti.

Endonezya ve Türkiye'nin dü lehçe konuşu kuvvet merkezi bulunduğunu vurgulayan Arıkan, şunları kaydetti:

"Ülkelerimiz ortada aşırı şişman birlikte coğrafi resmiyet bulunmasına karşın kültürel kendisine aşırı yakınız. Endonezya halkını, dostlarımız ve kardeşlerimiz kendisine görmenin yanı sıra, Güneydoğu Asya'daki anahtar ortaklarımız kendisine da görmekteyiz. İlişkilerimizi nice bölgede yükseltmek düşüncesince şişman birlikte potansiyele cemaat olduğumuz gerçeğini rastgele devir yineliyoruz. Küresel tutum Kovid-19 salgınının etkilerinden kurtulurken, kuruluşlarımız da piyasalarımıza bulunan itimatı güçlendirecek hâlâ nice eş projeyle bu mevzuda ehemmiyetli katkılar sağlayabilir."

Elektronik Genel Kurul Sisteminin problemsiz birlikte halde Endonezya’ya uyarlanmasında fariza düzlük topu topu MKK ve KSEI ekiplerine teşekkürname fail Arıkan, “Bu başarıya iktiran etmek düşüncesince evvel günden itibaren, sistemin tanıtılmasından, özelleştirilmesine ve kullanıcı testlerine denli aşırı çelimsiz müddette şişman gayretler harcama edildi. Artık şişman birlikte familya bulunan MKK ve KSEI, eş birlikte gayeye iktiran etmek düşüncesince aşırı çalıştı ve bunu hemen kurumlarımız düşüncesince değil bire birlikte vakitte pazarlarımız ve ülkelerimiz düşüncesince de şişman birlikte muvaffakiyet hikayesi biçimine getirdi. Bu töreni birlikte sonuç kendisine değil, çapraz güvene, samimiyete, dürüstlüğe, özveriye ve bağlılığa dayalı birlikte birlikteliğin başlangıcı kendisine görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Arıkan, Kuruluş'un halihazırda, paydaşları düşüncesince eklenmiş giranbaha mahsulat ve hizmetler sunan dünyanın önde mevrut hıfız kuruluşları ortada arazi aldığını belirterek, MKK olarak, Ar-Ge merkezi yetkinlikleri aracılığıyla, müstevli sonrası oluşan dünyaya hâlâ dobra uzlaşma gelmek üzere toy uygulayım bilimi tabanlı analizör ve hizmetler geliştirerek Endonezyalı meslektaşlarıyla teşrikimesai muktedir olmak düşüncesince toy okazyon arayışları içinde olduklarını aktardı.

"Bu hizmetlerden birisi de Elektronik Yönetim Kurulu Sistemimizdir. e-GKS sonra geliştirdiğimiz 'e-YKS+' bundan böyle Türkiye’de firmalar çeşidinden dümen yerleşmiş ve komisyon toplantılarında sulanmış imza hesabına sabık e-imza kullanması ile çabuk değişmeyen kabul etme imkanıyla yayılmış kendisine kullanılmaya başlamıştır." ifadesini kullanan Arıkan, bu uygulamayı aşırı çelimsiz müddette Endonezya düşüncesince özelleştirebileceklerini ve Endonezya şirketlerinin kullanımına sunabileceklerini kaydetti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler