USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Miralem Pjanic: Beşiktaş taraftarı önünde futbol oynamaktan mutluyum

Spor Toto Süper Lig'in 18'inci haftasında Göztepe'yi ağırlayacak Beşiktaş'ın kuzey futbolcusu Miralem Pjanic, alıştırma öncesinde matbuat çalışanlarının sorularını yanıtladı. Pjanic, 'Şu an takımım Beşiktaş ve burada kalma dair şüphem yok. Harika taraftarı bırakıp

Miralem Pjanic: Beşiktaş taraftarı önünde futbol oynamaktan mutluyum
22-12-2021 19:22
Spor Toto Süper Lig'in 18'inci haftasında Göztepe'yi ağırlayacak Beşiktaş'ın şimal futbolcusu Miralem Pjanic, egzersiz öncesinde matbuat çalışanlarının sorularını yanıtladı. Pjanic, "Şu an takımım Beşiktaş ve burada kalma dair şüphem yok. Harika taraftarı bırakıp gitmeyi düşünmüyorum" dedi.  

"KENDİMİ DAHA İYİ HİSSEDİYORUM"

Takımın ihtiyacından çevre beklenenden er biçim giydiğini kail Pjanic, "Kendimi hâlâ güzel hissediyorum. Sakatlıktan beklenenden evvel döndüm. Çünkü takımın gereksinimi vardı. En güzel formumla dönemedim, özgüvenim de artıyor. Hocamızla beraberce nezdinde şeyleri düzeltmeye çalışıyoruz, güzel nezdinde gaz yuvarı var. Takımın özgüveni artmaya başladı" biçiminde konuştu.

"SEZON SONUNA KADAR BURADAYIM"

Sezon sonuna derece takımda kalacağına aksan fail Pjanic, "Şu an takımım Beşiktaş ve burada kalma dair şüphem yok. Harika taraftarı bırakıp gitmeyi düşünmüyorum. Sezon uzun, klasman ve yürek maçları var. Kazanmaya çalışacağız" dedi.

"BURADA ÖZEL BİR ŞEY VAR"

Süper Lig'e gelmeden evvel Türk taraftarın heyecanını bildiğini kail Pjanic, "Buraya gelmeden Türk taraftarların heyecanını biliyorum, iri stadyumlarda oynadım ama burada hususi nezdinde obje var. Başarılar elde etmeye geldim. Sezon uzun, yürek ve klasman maçları var. Taraftarın sevgisine cevap verebiliriz" ifadelerini kullandı.

"SERGEN YALÇIN'IN YAPTIKLARI TARTIŞILMAZ"

Eski uran direktörü Sergen Yalçın düşüncesince de Pjanic, "Çok hürmet duyduğumuz nezdinde isim. Yaptıkları tartışılmaz, futbolda hakeza ayrılıklar var. Önümüzdeki sürece karşılaşma karşılaşma bakıyoruz. Özgüvenimiz hesabına geliyor. Takım dostlarım da şu anki halden bedbaht ama güzel nezdinde takımımız olduğuna inanıyorum. İyi çalışıyoruz, hocamızla ilişkilerimiz iyi. Maç karşılaşma düşünüyoruz. Hedefimiz önümüzdeki değme maçtan 3 nokta kabul etmek ve Şubat-Mart ayında geldiğimiz noktayı konuşabiliriz" açıklamasında bulundu.

"BEŞİKTAŞ TARAFTARI ÖNÜNDE FUTBOL OYNAMAKTAN MUTLUYUM"

Beşiktaş forması giymekten çevre mutlu bulunduğunu kail Pjanic, "Sezon sonuna kadar, Haziran'a derece buradayım. Burada olmaktan çevre mutluyum. Bu taraftarın önünde olmaktan çevre mutluyum. Gelecek ne getirir bilmiyorum, bu sezona odaklandım. Takım dostlarımla bu taraftarın önünde oynamaktan beğeni alıyorum" dedi.

"6 NUMARADA OYNAMAYI SEVİYORUM"

Sahada kendisini en güzel 6 ölçü hissettiğini kail 31 yaşındaki futbolcu, "Hocamız beni güzel tanıyor. Nereden en güzel performansımı vereceğimi biliyor. 6 numarada oynamayı seviyorum. Organizasyonda çalışkan gösteriş alıyorum ve hâlâ baş döndürücü topa dokunuyorum. 6 numarada kendimi hâlâ güzel hissediyorum. İdmanda da özgüvenimizin hesabına geliyor, ümit ederim anca bitmeme eder" ifadelerini kullandı.

"LİGİN EN ORGANİZE TAKIMI TRABZONSPOR"

Trabzonspor'un ligde en güzel organizasyona cemaat grup bulunduğunu tamlayan Pjanic, "Taktiksel alegori Avrupa'ya mucibince hâlâ az birleştirme bulunan nezdinde lig. Ligin önderi Trabzonspor ligin en birleştirme takımı, doğru dürüst nezdinde futbol oynamıyorlar ama organizeler. Bizimle oynadıkları ve kaybettiğimiz maçta kombinezon eksikliğimiz zımnında kaybettik. Bunu gidermeye çalışıyoruz. Organizasyonu güzel fail ve az gol yiyici ekipler böke oluyorlar" türüne konuştu.

"HEDEFİMİZ TÜRKİYE KUPASI VE SÜPER KUPA'DA BAŞARILI OLMAK"

Türkiye Kupası ve Süper Kupa'da değerli peyda etmek istediklerini dile getiren Pjanic, "Sezon unuz, önümüzde yürek maçı var. Sonrasında Süper Kupa maçı var. Lig düşüncesince değme obje sonlanmış oldu diyemeyiz. Ne yaptığımızı konuşmaktan fazla puanlar kabul etmek durumundayız. Sene uzun, karşılaşma karşılaşma düşüneceğiz. Hedefimiz Türkiye Kupası ve Süper Kupa'da değerli olmak" sanarak konuştu.

KARAVELİ: BEŞİKTAŞ'I ÇOK SEVİYORUM

Beşiktaş Teknik Sorumlusu lider Karaveli de yağız beyazlı takımda olmaktan çevre mutluluğunu dile getirirken, "Benim genel anlamda elhak yüzüm, duygularımı anlatır. Şu anda da mutluyum, keyifliyim. Bir an evvel oyuncularıma buluşmak istiyorum. Beşiktaş'ı baş döndürücü seviyorum" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler