USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Min-Jae Kim: 'Derbide 3 puan almak için elimden geleni yapacağım'

Fenerbahçe'nin Güney Koreli futbolcusu Min-Jae Kim, Beşiktaş derbisinde 3 puan almak için ekibi yerine elinden geleni yapacağını aktardı.

Min-Jae Kim: 'Derbide 3 puan almak için elimden geleni yapacağım'
17-12-2021 13:19

Fenerbahçe'nin Güney Koreli futbolcusu Min-Jae Kim, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Beşiktaş ile oynayacakları derbi maçı öncesinde kulübün resmi genel ağ sitesine açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe formasıyla Türkiye'de başarılar doğrultmak istediğini tamlayan Kim, hakeza şişman nezdinde ailenin parçası olmaktan ötürü da aşırı bahtiyar bulunduğunu söyledi.

Taraftarların ve Fenerbahçe'nin namına bulunan itimatını boşa çıkarmamak için derişik nezdinde biçimde çalışmalarına bitmeme ettiğini aktaran Min-Jae Kim, Beşiktaş derbisinde taraftara yengi bağış ederek takımımızın zirve yarışını sürdüreceğini dile getirdi. Taraftarın en şişman gücü bulunduğunu laflarına ekleyen Güney Koreli stoper, “Bizden desteklerini katiyen esirgemesinler. Onlar inanıyorsa, bizlere sakıt onların bu inancına müstahak nezdinde savaş ortaya koymak” dedi.

“Derbide 3 puanı almak için elimden geleni yapacağım”

Siyah-beyazlılar karşısında yengi almak istediklerini kail Kim, “Derbi maçların ne kavrama geldiğinin, ne denli ehemmiyetli bulunduğunun bilincindeyim. Fenerbahçe'ye aktarma sürecimde hem pakt aynı zamanda menajerim bu mevzuda beni bilgilendirmişti. Ayrıca hem Galatasaray maçından evvela hem demin bu maçın önemini kâffesi pakt şekilde biliyoruz. Kendi evimizde oynayacağız. Taraftarlarımızın tutkusunu aşırı elleme biliyorum. Ortamı şimdiden görüntü edebiliyorum. Bu sayaç geçmiş defa taraftarımızın uğrunda hakeza şişman nezdinde karşılaşma oynayacağız. Ben de aşırı cümbüş duyuyorum. Üç puanı almak için takımıma elimden gelen katkıyı sunacağım. Taraftarımıza galibiyeti bağış ederek yolumuza sürdürmek istiyoruz” halinde konuştu.

“Fenerbahçe formasıyla Türkiye'de başarılar doğrultmak istiyorum”

Sarı-lacivertli taraftarın yardımı ile ilişik yöneltilen soruya Güney Koreli futbolcu, şu cevabı verdi:

“Taraftarımızın bizlere bulunan şartsız sevgisi, heyecanlı desteği bizim en şişman gücümüz. Biz de futbolcular şekilde buna en elleme biçimde yanıt vermeliyiz. Son maçta yaptığım hatalardan ötürü aşırı üzgünüm. Çok hâlâ elleme başarım ortaya atmak için derişik nezdinde biçimde çalışmaya ve takıma yarayışlı olmaya bitmeme edeceğim. Ne taraftarımızın ne de Fenerbahçe'nin bana bulunan itimatını boşa çıkarabilirim. Onları aşırı seviyorum. Biz ekip şekilde biz taraftarımızın yardımı ile bahtiyar oluyoruz. Fenerbahçe formasıyla Türkiye'de başarılar doğrultmak istiyorum. Fenerbahçe kabil şişman nezdinde ailenin parçası kızarmak beni aşırı bahtiyar ediyor.”

“Umarım alışveriş akşamı taraftarlar stadı bahtiyar ayrılma eder”

Beşiktaş derbisinin hazırlıklarıyla ilgili suali da Min-Jae Kim, “Biz Fenerbahçe şekilde rastgele devir doğrultmak için sahaya çıkarız. Kendi aramızda sonsuz maçı konuşuyoruz. Bu maçı nezdinde punt şekilde görüyoruz, alacağımız galibiyetle beraberce devir arasına denli artan kâffesi maçlarımızı doğrultmak için ivmeleneceğimize inanıyoruz. Bu maçta takımın karşılaşma konsantrasyonu ve odağı zirve noktasında olacak. Hepimiz hazırız ve karşılaşma saatini bekliyoruz. Umuyorum ki alışveriş akşamı taraftarlarımız stadımızdan bahtiyar nezdinde biçimde ayrılacak” diyerek cevaplandırdı.

“Önümüzde levent boylu nezdinde biçim var”

Fenerbahçe'nin bökelik şansını değerlendiren Güney Koreli stoper, “Sezonun hâlâ yarısına güçlü gelmedik, önümüzde hâlâ levent boylu nezdinde biçim var. Bizim yapmamız müstelzim odağımızı tek biçimde kaybetmemek ve maçlarımızı doğrultmak için elimizden geleni yapmak. Biz hedefine odaklanmış, dışarıda ne konuşulursa konuşulsun kazandığımızda bahtiyar bulunan kaybettiğimizde aşırı üzülen, sorumluluğunu bilici nezdinde takımız. Demin de vurguladığım kabil taraftarımız bizim en şişman gücümüz, bizlerden desteklerini katiyen esirgemesinler. Onlar inanıyorsa, bizlere sakıt onların bu inancına müstahak nezdinde savaş ortaya koymak” açıklamasında bulundu.

“İyi ki Fenerbahçe'deyim”

Kaybettikleri sonuç pik karşın taraftarın verdiği yardıma de yer veren Kim, “Deplasman, iç meydan ayırt etmeksizin taraftarlarımız kelimenin kusursuz anlamıyla inanılmaz. Gittiğimiz rastgele kentte onları gitmek bizlere aşırı dobra şeyler hissettiriyor. Onların bana bulunan desteğine rastgele devir müteşekkirim. Bu yardıma üzerine kendimi verecekli hissediyorum. Sezon boyu ortaya koyacağım başarım ve takımıma galibiyetlerimizde sunacağım performansla bu borcu ödeyeceğim. Onlara minnettarım, hepsini aşırı seviyorum. İyi ki Fenerbahçe'deyim ve bu kulübü, takımımızı aşırı seviyorum" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler