USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Milli takımda Kenan Koçak dokunuşları

A Milli Futbol takımı, Dünya Kupası finallerine katılmanın eşiğine geldi. Karadağ müsabakasını kazanılmış olduğu takdirde Hollanda - Norveç maçı skorunun tek müşterek önemi kalmayacak. Takımda baş döndürücü güzel müşterek hava yuvarı mevcut ve dikkat toplaşımı en f

Milli takımda Kenan Koçak dokunuşları
14-11-2021 12:59

KENAN KOÇAK DOKUNUŞLARI

Stefan Kuntz'un ortak numara yardımcısı Kenan Koçak, ister Avrupa gerekse Türkiye'de maçları statlardan seyrederek ulusal futbolcuları yakından strateji ediyor ve niteliklerini hepyek dışa vurum ederek Alman fen erkeğe anlatıyor. Sadece maçları izlemekle kalmayan Koçak, futbolcularla da konuşarak ayak topu dair müşahede ve tecrübelerini aktararak ehemmiyetli bağlar kuruyor.

KUNTZ İLE FUTBOLCULAR ARASINDA KÖPRÜ GÖREVİNDE

Göreve dirimsel gelmez ulusal takımdaki düşüşün sebeplerini araştıran Kuntz-Koçak ikilisi en herşeyden ilk olarak önceki dönemdeki dargınlıkları ve fen astronomi ile futbolcular arasındaki iletişimsizliği sona erdirmek düşüncesince kolları sıvadılar. Türkçeyi ortak an ilkin bellemek istediğini tamlayan ve futbolculara Türkçe seslenme geçirmek talip Stefan Kuntz düşüncesince Kenan Koçak bu mevzuda da en iri yardımcısı oldu. Hem Almanca tıpkı zamanda Türkçeyi anne dili kadar koşan Kenan Koçak, Kuntz ile takım ortada katı ortak güreşçi köprüsü kurdu.

FUTBOLCULARIN SEVDİĞİ VE GÜVEN DUYDUĞU BİR İSİM

Futbol bilgisi de takımdaki bütün oyuncuların endamsız müddette hürmet ve güvenlik duymasına etmen oldu. UEFA pro lisans sahibi olan, Hannover'ı devreye soktuktan sonraları Türkiye ve Bundesliga'dan tekâlif düzlük Kenan Koçak akıbet senelerde Thomas Tuchel, Pep Guardiola, Jürgen Klopp, Nagelsmann ve Hansi Flick kadar Avrupa futbolunda yalan sahibi isimlerle kesif pıtrak görüşerek hoppadak ayak topu değil, altyapıda terbiye dair da efkâr alıp gelişimine bitmeme etti. 2016 yılı UEFA Pro Lisans kursundan arkadaşı bulunan Julian Nagelsmann'ın Almanya'nın başına geçmesinin de Kenan Koçak'ın jenerasyonun ortak ayrıksı başarısı. Tüm Bilgilerini futbolculara aktaran ve Riva'da adeta üs kurarak günde sayı farkı 16 sayaç çalışan, kamplarda futbolcular ile ortak dost kadar lakırtı de fail Kenan Koçak takımda âlem çeşidinden seviliyor.

2 ASİST İLE OYNAYAN RIDVAN YILMAZ: "KENAN HOCA ATAĞA ÇIKMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ"

Cebelitarık karşısında karşı devre ehliyetli skoru düzlük Stefan Kuntz ve Kenan Koçak, deneyimli adlar katışıksız acımasız Zeki ve sol acımasız Caner'i oyundan alıp 2 dinç Mert ve Rıdvan'ı sahaya sürdü. Burada maksat hem Zeki ve Caner'in Karadağ deplasmanı düşüncesince dinlendirilmesi tıpkı zamanda Rıdvan ve Mert'in kazanılmasıydı. Hesap ve taktik tuttu. Devre ortada ısınan Rıdvan ve Mert'i hazırlayan ve akıbet konuşmaları yaparak taktikleri aktaran Kenan Koçak, Rıdvan'ın 2 asist, Mert'in 1 gol atmasına hasiyet etti. İkinci yarının başlangıcında oyuna giren ve Kenan Koçak'ın tavsiyesi dair henüz ortak tomar hücuma çıktığını kail Rıdvan Yılmaz, "Oyuna karşı girdiğimde az buçuk uyarlanmış olmam gerekiyordu. O sebepten az buçuk geride bekledim. Direkt başlarsam henüz riskli olabilirdi. Oyuna uyarlanmış olduktan sonraları Kenan sarıklı atağa çıkmam icap ettiğini söyledi. Onun sebebiyle de gerekeni yaptığımı düşünüyorum" biçiminde konuştu.

"TAKIMDA ATMOSFER ÇOK İYİ, OYUNCULAR VE TEKNİK EKİP AYNI HEDEFİN PEŞİNDE"

Takımımın iri ortak konsantrasyonla maksata odaklandığını kail Koçak ise, "Atmosfer aşırı iyi. Oyuncu kardeşlerimiz aşırı güzel çalışıyorlar. Konsantre reşit durumdalar. Motivasyonumuz faziletli durumda. Sabırsızlıkla Cebelitarık ve Karadağ maçlarını bekliyoruz. İnşallah hedefimize ulaşırız" biçiminde konuşmuştu.

Maçtan 2 güneş ilkin düzenlemiş olduğu matbuat toplantısında bütün ekibin bire ortak maksat doğrultusunda ilerlediğine aksan karşılayıcı Koçak, "Saygı herhangi ortak şeyden öncedir. Oyuncu kardeşlerimiz bütünü altın futbolcular. Hepsiyle uygun bağlanak kurmaya çalışıyoruz. Oyuncularla bire ortak hedefin peşindeyiz. Onun doğrultusunda çalışıyoruz. Atmosfer ve iletişimimiz aşırı iyi. Bu elbette oyuncuların karakterine bağlı" ifadelerini kullanmıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler