USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Milli futbolcular Caner Erkin ve Berkan Kutlu Norveç maçı öncesi konuştu 

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 8 Ekim'de İstanbul'da Norveç'le ve 11 Ekim'de deplasmanda Letonya ile karşılaşacak A Milli Futbol  Takımı, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde çalışmalarını çağ icra ettiği antrenmanla sürdürdü. Milli f

Milli futbolcular Caner Erkin ve Berkan Kutlu Norveç maçı öncesi konuştu 
05-10-2021 19:44

ERKİN: MİLLİ TAKIMDA OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM

Milli takıma baştan geldiği düşüncesince bahtiyar bulunduğunu dile getiren Erkin, "Uzun yıllar ulusal formayı terletiyorum. Çok bahtiyar oldum, Avrupa Şampiyonası'nda da kazanmak isterdim. Elimden geleni hazırlamaya da hazırım" dedi.

"MİLLİ TAKIMDA PROBLEM YOK, OLMAMALI DA"

Milli ekipman düşüncesince de rastgele birlikte mesele olmadığına aksan eden Erkin, "Önceden de ulusal takımda birlikte dava yoktu. Şimdi toy birlikte evolüsyon oldu. Yeni hocamız geldi burada bizler kardeşiz. Milli takımda hakeza sorunlar olmadı, olmamalı da zaten" ifadelerini kullandı.

Norveç maçına iri birlikte ehemmiyet verdiklerini kail Erkin, "Önce Norveç müsabakasını eyitmek lazım. Şu anki konumda onlar rakibimiz. Norveç'i yenecek güçteyiz. Elimizden geleni yapacağız ve yeneceğimize de inanıyorum" açıklamasında bulundu.

"HER HOCANIN FARKLI BİR SİSTEMİ VAR"

Milli takımda arazi düzlük rastgele uygulayım insanın elinden geldiğini yaptığına aksan eden Erkin, "Şenol Güneş aşırı kıymetli birlikte hoca, Kuntz hocamız da aşırı değerli. Burası ulusal ekipman ve mevrut rastgele sarıklı elinden geleni yapıyor. Bundan kimsenin şüphesi yoktur. Yeni mevrut hocanın ayrımlı birlikte sistemi vardır, burada birlikte başkalık kabil futbolcu değişebilir. Biz de hocamızın ne istediğine inanarak bitmeme edeceğiz" niteleyerek konuştu.

"HOCA SİSTEMİNİ BİZE YANSITMAYA ÇALIŞIYOR"

Teknik yönetmen Kuntz'un sistemine alışmaya çalıştıklarını kail Erkin, "Hoca geleli az birlikte müddet evet ancak tehyiç etmek istediği futbolu bizlere yansıtmaya çalışıyor. Biz de bu futbolu oynamaya çalışıyoruz. Buradan da ne oynayacağımızı söylemeyeyim. O düzene uyarsak Norveç maçında dava olmayacaktır" dedi.

BERKAN KUTLU: MİLLİ TAKIMDA OLMAK BENİM VE AİLEM İÇİN BÜYÜK GURUR

Mili takıma çağrıldığı düşüncesince aşırı bahtiyar bulunduğunu dile getiren Berkan Kutlu, "A Milli Takıma katıldığım düşüncesince aşırı mutluyum. Benim ve akrabalarım düşüncesince iri birlikte gurur. Görevimizin farkındayız, 4 maçımız var. 4 maçı en elleme halde oynayarak önümüze bakacağız" niteleyerek konuştu.

"HOCAMIZIN SÖYLEDİKLERİNİ SAHADA YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Teknik yönetmen Kuntz'un istediklerini sahada hazırlamaya çalışacaklarını kail Kutlu, "Yeni birlikte sarıklı ve toy birlikte atmosfer. Önceki kampta burada olmadığım düşüncesince geçmişle ait birlikte bilinçlilik diyemem ancak doğacak ile ait toplantılarımız oldu. Şu an taktik ve uygulayım dair de konuştuk. Hocamızın bizlere söylediklerini sahada tatbik etmeye çalışacağız" açıklamasında bulundu.

"MİLLİ TAKIMDA KALICI OLMAK EN ÖNEMLİSİ"

Milli takımda mihman kazanmak istediğini kail Kutlu, "Üzülmedim ve hâlâ aşırı çalıştım. Buradayım ancak en önemlisi neşet etmek değil mihman olmak. Milli takıma gelip mihman kazanmak en önemlisi" dedi.

"BUGÜNÜ VE GELECEĞİ DÜŞÜNÜYORUZ"

Genç birlikte kuşak olduklarını kail Kutlu, "Alman ekolüne yakınım ego İsviçre'de terbiye aldım. Hocanın taktik analizlerinde benzeri şeyleri gördüm. Bize aşırı bilinçlilik katabilir, inşallah aşırı dobra olacak. Milli takıma çağrıldım ve hocanın hevesleri var. İstekler dair gitmemiz lazım. Genç birlikte kuşak var. Bugünü kurtaralım erte umrumuzda olmasın değil. Bugünü ve geleceği düşünüyoruz" dedi.

"İLETİŞİM SORUNU YOK"

Takımda uygulayım ekipman ve oyuncular ortada yazışma problemi olmadığını da kail Kutlu, "Takımda elden hoppadak hepsi İngilizce konuşuyor. Anlaşamama üzere kısmet olmadığını düşünüyorum" niteleyerek konuştu.

NORVEÇ MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 8 Ekim'de İstanbul'da Norveç karşılaşacak milliler bu gece ezanı meydana getirdiği çalışmayla hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik yönetmen Stefan Kuntz yönetiminde basına açıkça meydana getirilen egzersiz istinas halleriyle başladı. El hepsi oynayan milliler hâlâ sonraları intikal oyunu üstünde durdu. Kuntz, oyunu daima durdurarak oyunculara uyarılarda bulundu.

Kırmızı-beyazlılarda Cengiz Ünder ve Merih Demiral tedarik gayeli antrenmanda arazi almadı. Milliler erte yapacağı antrenmanla Norveç maçı hazırlıklarını sürdürecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler