USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Miguel Crespo: 'Tek hedefimiz takımın kazanma alışkanlığını geri getirmek'

Fenerbahçe'nin Portekizli itidalli meydan oyuncusu Miguel Crespo, kendileri düşüncesince bu zaman işlerin dobra gitmediğini dile getirerek, "Bizim biricik hedefimiz takımın kazanma alışkanlığını geri getirmek. Bütün hedefimiz bu. Hedefimizin bilincindeyiz, zat aramızda da bu tür

Miguel Crespo: 'Tek hedefimiz takımın kazanma alışkanlığını geri getirmek'
27-01-2022 17:45
Sarı-lacivertli takımın 25 yaşındaki futbolcusu Crespo, pakt televizyonuna açıklamalarda bulundu. Antalya'da bitmeme fail dinlenme kampı emek harcamaları üzerine mütekellim Crespo, "Çalışmalarımız baş döndürücü güzel gidiyor. Burada olmaktan ötürü baş döndürücü mutluyuz. Takımımız; çalışmak, hocanın isteklerini anlayabilmek ve hâlâ güzel öğrenebilmek düşüncesince baş döndürücü istekli. Bu janr dinlenme kampı ortamları takımdaki evliliği de arttırıyor. Burada yapacağımız icraat sezonun geri küsurat kısmında bizim düşüncesince baş döndürücü ehemmiyetli olacak. Hiç şek namevcut ki bu janr dinlenme kampı ortamları takımdaki evliliği baş döndürücü hâlâ beraberinde tomar arttırıyor. Birlikte hâlâ beraberinde tomar çalışma, birbirimizi hâlâ güzel tanışıklık fırsatı buluyoruz. Buradaki yegâne hedefimiz takımca baştan sona bu arada hâlâ iyiye gitmek" ifadelerini kullandı.

"Her çağ hâlâ fazlasını göstermeye çalışıyorum"

Bireysel performansıyla ait şekilde Miguel Crespo, "Daha geçmiş röportajlarda da belirttiğim kadar ego rastgele çağ beraberinde çağ öncesinde hâlâ da fazlasını göstermeye çalışıyorum. Her çağ antrenmanlarda en iyimi göstermeye çalışıyorum. Bunların da meyvesini performansımı arttırarak aldım. Tabii ki takım arkadaşlarımı devir süresince hâlâ beraberinde tomar tanımam da performansımı arttırmam yönünde bana baş döndürücü asistan oldu. Onların varlığı benim de performansımı artırıyor. Bu sebepten baş döndürücü mutluyum. Umarım performansım bu halde artarak bitmeme eder" değerlendirmesini yaptı.

"Taraftar desteğinin etraflı futbolcular düşüncesince iri önemi var"

Taraftarların namına bulunan destekleriyle ait de mütekellim Crespo, "Hiç şek namevcut ki taraftarlarımızın desteği çoğumuz düşüncesince baş döndürücü önemli. Bireysel değil, takım şekilde onların desteğine baş döndürücü ihtiyacımız var. Onların bizlere göstermiş bulunduğu desteğin etraflı futbolcular düşüncesince baş döndürücü iri önemi var. Böyle bitmeme etmelerini istiyorum. Her devir yanımızda olsunlar, bizi desteklesinler. Biz onları bahtiyar edebilmek düşüncesince baş döndürücü çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Amacımız maçlarımızı kazanıp fevk oldukça yaklaşabilmek"

Sezonun küsurat bölümüyle ilgiliyse Portekizli futbolcu, "Ligde önümüzde hala baş döndürücü beraberinde tomar karşılaşma mevcut ve bizim odağımız bu maçları kazanmak, çalışmak. Çok çetin beraberinde lig. Her takım benek kaybedebiliyor. Bizim gerçekleştirmek istediğimiz maçlarımızı kazanıp fevk oldukça yaklaşabilmek. Aynı sürede yürek ve Konferans Ligi hedeflerimiz de var. Bunlar eliminasyon usulü turnuvalar. Onlara da baş döndürücü güzel hazırlanmamız gerekiyor zira bu turnuvaları da düzeltmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

"Futbolda bütünlük olmanız hakkıyla baş döndürücü önemli"

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın da vurguladığı bütünlük olma mevzusuyla ait düşüncelerini de aktaran Miguel Crespo, "Hocamızın da belirttiği kadar futbolda bütünlük olmanız hakkıyla baş döndürücü önemli. Futbol yegâne başınıza beraberinde bilinçlilik kazanabileceğiniz ferdî beraberinde spor değil. Maçları, takım şeklinde ortaklaşa halde güzel oynarsanız kazanabiliyorsunuz. Hocamız sonsuz bunun önemini vurguluyor, bizlere artı mesajlar vermeye çalışıyor. Kendisinin baş döndürücü güzel beraberinde enerjisi var. Biz de baş döndürücü beraberinde tomar fiilen onun bu güzel enerjisinin karşılığını ona vermeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

"Burası kazanma kültürü bulunan beraberinde kulüp"

Fenerbahçe'nin kazanma kültürü bulunan beraberinde pakt olduğuna aksan karşıcı Crespo, bu sayaç işlerin güzel gitmediğini, zımnında bu alışkanlığı geri getirmek istediklerini dile getirerek, "Futbolcularla özlük aramızda yorumlar yapıyoruz zira burada çoğumuz düzeltmek istiyoruz. Burası kazanma kültürü bulunan beraberinde kulüp. Bu sayaç maatteessüf işler istediğimiz kadar gitmedi, kaybettiğimiz puanlar oldu. Bizim yegâne hedefimiz takımın kazanma alışkanlığını yeniden geri getirmek. Bütün hedefimiz bu. Hedefimizin bilincindeyiz, özlük aramızda da bu janr konuşmalar yapıyoruz" açıklamasını yaptı.

"Herkesin kendini anık tutması gerekiyor"

Crespo, pandemi şartları ve sakatlıklarla ait de değerlendirmeler yaparak, şunları söyledi:

"Bu koşullar rastgele takımı baş döndürücü beraberinde tomar etkiliyor. Bu da şu kavrama geliyor; rastgele aktör rastgele devir anık olmalı. Bugün müddet düzlük oyuncular erte kusur yahut pandemi sayesinde müddet alamadığında bugün müddet alamayan oyunculara kader gelecektir. Dolayısıyla her insanın kendini anık tutması gerekiyor. Bütün dünyayı etkileyen pandemi var. Futbolda sakatlıklar olabiliyor. Dolayısıyla her insana kader gelecektir. Herkesin kendini anık tutması gerekiyor ve bizim beraberinde olduğumuzu, Fenerbahçe olduğumuzu ve amacımızın beraberinde bulunduğunu unutmadan çalışmalarını sürdürmesi gerekiyor."

Gol sevinçleriyle ait de mütekellim değerli oyuncu, "Benim tarzım bu. İçimdeki mutluluğu rastgele devir hariç çarpmak istiyorum. Sadece taraftarlarımız değil, kız dostum da bana sonsuz beraberinde şeyler söyledi, dile getirdi. O an içimden mevrut hudayinabit beraberinde hissin dışa vurumu. Bir ahir yol ihtimal bu açıdan hâlâ titiz olurum fakat içimden geleni tutmayı muhip bir tanesi değilim" ifadelerini kullandı.

"Her şeyini vermeye etkin beraberinde oyuncuyum"

Saha içerisindeki çelimli yönleri sorulduğunda ise Miguel Crespo, "Ben rastgele şeyden geçmiş sahada rastgele şeyini vermeye etkin beraberinde oyuncuyum. Hayatımı vermeye çalışırım zira yaptığım işi hakkıyla baş döndürücü seviyorum ve bu işi yaptığım düşüncesince imtiyazlı olduğumu düşünüyorum. ilk şekilde sayabileceğim özelliğim bu. Agresif beraberinde futbolcuyum. İki ukubet bölgesine da sonsuz koşmayı seven, hem ofansta hem defansta takımına iane etmeyi muhip beraberinde oyuncuyum" cevabını verdi.

Vücuduna azami açıdan dayanaklık etmek olmaya çalıştığını laflarına ekleyen Crespo, "Antrenmanlardan geçmiş ve sonraları fitness salonuna gidiyorum ve toparlanma düşüncesince beraberinde güruh akıntı ve emek özgülemek yapıyorum ki pik anık olabileyim zira bizim hedefimiz maçlar. Ben de dü karşılaşma arası beklenen olduğunca güzel toparlanabilmek düşüncesince vücuduma baş döndürücü güzel bakmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

"Taraftarlarımızın itimatı baş döndürücü önemli"

Son şekilde sarı-lacivertli taraftarlara seslenen Crespo, "Onlara şu halde beraberinde ileti özgülemek istiyorum; Onların bizlere bulunan itimatı hakkıyla baş döndürücü önemli. Ben rastgele çağ elimden gelenin fazlasını vereceğime uydurma veriyorum. Aynı halde takım dostlarım da Hiç şek namevcut ki çoğumuz elimizden gelenin en iyisini vereceğiz. Onların desteği ve bizlerin onlarla beraberce olması baş döndürücü ehemmiyetli ki sezonu olabilecek en güzel halde bitirelim" diye laflarını noktaladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler