USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ladies Meme Sağlığı Golf Turnuvası 2021 gerçekleştirildi

Ladies Meme Sağlığı Gol Turnuvası 2021, Kemer Country'de gerçekleştirildi.

Ladies Meme Sağlığı Golf Turnuvası 2021 gerçekleştirildi
14-10-2021 20:53

Fuska Su anne sponsorluğunda Milliyet Gazetesi iş birliğinde, hanımları emcek sağlığı dair bilinçlendirme benzeri planlı Ladies Meme Sağlığı Golf Turnuvası 2021, Kemer Country Golf Kulübü'nde gerçekleşti. Organizasyona Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in benzeri Revna Demirören, Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yelda Demirören Kalyoncu, Türk Kanser Derneği Başkanı Burak Duruman, Meme Sağlığı Derneği (MEMEDER) Kurucu Onursal Başkanı Prof Dr. Vahit Özmen, Fuska Su Türkiye Satış Direktörü Cem Özütok ile aşırı sayıda çağrılı katıldı. Kıyasıya müsabakalara oyunluk bulunan Ladies Meme Sağlığı Gol Turnuvası 2021'in arkası sıra ise planlı törenle dereceye girenlere ödülleri arz edildi.

REVNA DEMİRÖREN: ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIYOR

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in benzeri Revna Demirören, Demirören ailesi kendisine Kemer Country'de Milliyet ve Fuska Su sponsorluğunda meydana gelen etkinlikten ötürü aşırı mutlu olduklarını anlatım ederek, "Farkındalık yaratmak, sesini duyurmak, hanımları bilinçlendirmek düşüncesince bu cins etkinlikler aşırı önemli. Güzel birlikte etkinliği golfle de buluşturmak, sporla birleştirmek hâlâ da birlikte kalburüstü he bizim için. Daha aşırı kişiye seslenebilmek, hakeza birlikte kadro hanımı birlikte arada toplayabilmek ve ağızdan ağıza da olsa bilinçlendirmek aşırı önemli. 8 hanımdan bir tanesi dokunmabana ve 4 hanımdan bir tanesi maatteessüf kansere yenmiş düşüyor. Bunda en ehemmiyetli nesne er teşhis. Erken teşhisteki en ehemmiyetli ilke da kontrollerimizi eskiden ve aksatmadan yaptırmak. Buradan etraflı hanımlara sesleniyorum; lütfen aksatmayın, kesinlikle kontrollerinizi yaptırın, er kişileştirme avlu kurtarıyor" dedi.

"TARAMALAR ÜCRETSİZ YAPILIYOR"

Kadınların kendilerine ehemmiyet vermeleri icap ettiğini dile getiren Revna Demirören, "Belki bayanların çıkarlarını hâlâ aşırı sevmesi, ehemmiyetli olduklarını hissetmeleri gerekiyor. Eşleri, evlatları ne genişliğinde ehemmiyetli olduklarını hatırlatmalı. Utanılacak da uğur boncuğu nesne bulunmayan bu taramalar parasız yapılıyor. Hem Kanser Derneği'nin bununla birlikte MEMEDER'in araçları il il, kaymakamlık kaymakamlık dolaşıyorlar. Bunlara iktiran etmek aşırı aşkın kolay. Mutlaka kontrollerin yapılması gerekiyor" sanarak konuştu.

BURAK DURUMAN: ERKEN TEŞHİS MEME KANSERİNDE ÇOK ÖNEMLİ

Golf turnuvası ile farkındalık mucit Kemer Country ailesine şükranlarını sunduğunu anlatım fail Türk Kanser Derneği Başkanı Burak Duruman, DHA'ya meydana getirdiği açıklamada, "8 hanımdan bir tanesi emcek kanserine yakalanıyor maatteessüf fakat bunun el değmemiş noktası var. Onun düşüncesince taramaların yapılması gerekiyor. Aslında bunun birlikte yurttaşlık rolü durumuna gelmesi gerekiyor, travmaları aşırı şişman oluyor. Bir biricik emcek kanserinde el değmemiş aşama mevcut onun düşüncesince er kişileştirme emcek kanserinde aşırı ehemmiyetli ve kaslı ülkelerdeki kabil olması gerekiyor. Bu konulardaki acıklı vefatları duymamamız gerekiyor. Bu farkındalıkla bu arada bizim parasız hareketli tarama araçlarımız şu anda İstanbul'un rastgele yerini tarıyor. İnşallah ara ayında da tırlarımız etraflı Türkiye'yi taramaya başlayacak. Kanserden korkmayalım geç kalmaktan korkalım denir ve ahit de bu dobra farkındalık yemeğinde de az buçuk hâlâ bu mevzuyu söylemeye çalışacağız" dedi.

VAHİT ÖZMEN: TÜRKİYE'DE MEME KANSERİ TANISI GEÇ AMA MEME KANSERİ TARAMASI ÜCRETSİZ

Yapılan tamamı tetkikat sonucunda Türkiye'de emcek kanserinin tanısında rötar bulunduğunu kail Meme Sağlığı Derneği (MEMEDER) Kurucu Onursal Başkanı Prof Dr. Vahit Özmen ise DHA'ya meydana getirdiği açıklamada şunları anlatım etti:

"Hem hastaların kaybedilmesine illet olmakta bununla birlikte tedavinin uzamasıyla birlikte maliyet problemi yaratıyor yurt ekonomisi açısından. 1985 yılından buyana tamamı dünyada ilk teşrin kocaoğlan Meme Kanseri Farkındalık Ayı kendisine kutlanmakta ve tamamı dünyada bu ay içinde bayanların emcek kanserine farkındalığını çoğaltmak ve mamografiye yönlendirmek başkaca bizim kurucusu olduğumuz MEMEDER kabil çıplak maşer kurumlarının kamuya hayır birlikte derneğin maddesel kendisine desteklenmesiyle bu cins etkinliklerin sürdürülmesine yardım sağlamaktır bu ayın amacı. Bugün de aşırı ehemmiyetli birlikte projede hanımlarımıza emcek kanseri dair farkındalık fotoğraflamak düşüncesince birlikte etkinlikte buluştuk. Öncelikle organizasyonu karşılayıcı arkadaşlarımıza aşırı teşekkürname ediyorum. Kadınlar golf turnuvasında yarışıyorlar ve bu dobra etkinliği kılıç de tamamı insanlarımıza büzüşmek istedik. Türkiye'de emcek kanseri teşhisi geç fakat emcek kanseri taraması ücretsiz. 40 yaşından itibaren 2 yılda birlikte öneriyoruz. Kadınlara benim önerim er aşinalık düşüncesince kesinlikle parasız kendisine meydana getirilen mamografik tarama programlarına katılmaları. Bu sayede er aşinalık sağlayarak hem yaşamlarını kurtarmaları hem memeyi korumaları ve ailesine minimum ağırlık getirerek bu rahatsızlığı atlatmalarıdır."

ÖDÜLLER SAHİPLERİNE VERİLDİ

Ladies Meme Sağlığı Gol Turnuvası 2021'de etap girenlere ödülleri verildi. Ladies A Kategorisi'nde ödülleri MEMEDER Kurucu Onursal Başkanı Prof. Dr. Vahit Özmen, Ladies B Kategorisi'nde ödülleri Türk Kanser Derneği Başkanı Burak Duruman, Ladies C Kategorisi'nde ödüller, Kemer Country Club Ladies Kaptanı Çağla Metin, Ladies Gross, Longest Drive ve Nearest To The Pin kategorilerinde ödülleri Kemer Country Golf Kulübü Kaptanı Erdem Kıramer arz etti.

Ladies A Kategorisi

1. Tülay Turhan

2. Şefika Kırçuval

3. Nursel Çökelek


Ladies B Kategorisi

1.Lone Lassen

2.Elçin Sönmez

3.Berna Karaevli


Ladies C Kategorisi

1. Cansen Başaran Symes

2. Elif Özyuvacı

3. Sinem Saraçoğlu


Ladies Gross

Beyhan Goldman Benardete


Ladies Longest Drive

Beyhan Goldman Benardete


Ladies Nearest To The Pin

Ebru Temel

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler