USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Konyaspor, İlhan Palut ile sözleşme yeniledi

Konyaspor, kalburüstü Teknik Direktör İlhan Palut'un sözleşmesini 2 sene şimdi uzattı.

Konyaspor, İlhan Palut ile sözleşme yeniledi
07-01-2022 17:28
Konya Büyükşehir Stadı Basın Toplantı Salonu'nda Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'in katılımıyla imza töreni gerçekleştirildi. Genç Teknik Direktör İlhan Palut, 2022-2023 sezonundan itibaren makbul kazanmak az daha kendisini 2 sene henüz yeşil-beyazlı renklere bağlayan yeni sözleşmeyi imzaladı.

Törende mütekellim Başkan Fatih Özgökçen, ligin tüm 38 maçtan ibaret bulunduğunu ve bugün itibarıyla de ikinci 19 maçın başladığını hatırlatarak, "Aynı disiplinle, bire ortak emek vermek azmi, bire ortak dirençle kılıç 19 pik da hazırlanacağız. Bu noktada elbette ki her insanın desteğine de ihtiyacımız var. Sezon başlangıcında rastgele daim mütevazi ortak ekipman kuracağız dedik. Ama bizi buralara getiren, bugün 39 benek almamızda en iri etken bütünlük ve beraberliğimizdir. Bu bütünlük ve el birliği içinde akıntı ettiğimiz müddetçe inanırım ki Konyaspor Kulübü henüz elleme bölgelere de gelecektir. Mücadele fail pes etmeyen, disiplinli ortak ekipman oluştuğu düşüncesince ego özellikle İlhan Palut hocamıza hakkıyla canı içten teşekkürname ediyorum. Çünkü rastgele daim açıklamalarımızda o noktada beyanatta bulunmuştuk. Bizden 90 dakika uğraş fail ortak ekipman bekleyin, ayrıksı rastgele ortak halde ortak nesne beklemeyin. Çünkü o uğraş azmi bitmeme etmiş olduğu müddetçe de ekipman ortak yere gelecektir demiştik. Bugünkü noktada da 19 karşılaşma kararında Konyaspor Kulübü ligi ikinci tam önceki yarıyı tamamladı" dedi.

Konyaspor'un, taraftarıyla entegre ortak pakt şekilde anıldığını tamlayan Fatih Özgökçen, "Taraftar ne genişliğinde dayanak verirse Konyaspor Kulübü o genişliğinde dobra uğraş ediyor. Son maçlarda kalan ortak lehtar sayısı var. İnşallah bunun Sivasspor maçıyla baş başa henüz da elleme bölgelere gelmesini canı içten istek ediyoruz. Ben bu aşamada taraftarımıza da teşekkürname ediyorum. Tabii ki dümen kurulumuza da teşekkürname ediyorum. Göreve geldiğimiz günden itibaren aralıksız demeden emek vermek istek ve ilgisi içerisindeler. Hem finansal anlamda bununla beraber kulübün öteki yönetilmesi müstelzim işler noktasında hepsi vazifesini gereğince yapıyor. 6 maaş devir içinde de bunu gösterdiler. Bu noktada ego kendilerine teşekkürname ediyorum" halinde konuştu.

"2022-2023 sezonundan neşet etmek az daha 2 salname ortak sözleşme imzalıyoruz"

İlhan Palut ile ilgilendiren aşırı haberlerin yazıldığını kail Özgökçen, "Bugün o muhtemel an geldi. İnşallah bu atacağımız imza ile hocamızla 2022-2023 sezonundan neşet etmek az daha 2 salname ortak sözleşme imzalıyoruz. Ben bu sözleşmenin Konyasporumuz'a, şehrimize, ayak topu camiasına hayırlar getirmesini dilek ediyorum. Hocamız, bu 6 maaş proses içinde tanık olduğum disiplinli emek vermeyi namına yatkın ortak yapıya sahip. Kendine mucibince prensipleri olan, aldatmaca stili olan, bu aşamada çalışmasını ağız ağıza Konyaspor'a yoğunlaştırmış ortak yapıya sahip. İnşallah önümüzdeki proses içinde de dobra neticeler ilişki ortak emek vermek içine girecektir niteleyerek imge ediyorum. Atılacak imzaların takımımıza muvaffakiyet ve hayırlar getirmesini dilek ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Transfer noktasında ortak ad üstünden değerlendirmek de yanlış"

Özgökçen, transferde Caleb Ekuban'ın adının ortak tomar konuşulduğunun sorulması ilişkin ise, "Transfer noktasında ortak ad üstünden değerlendirmek de yanlış. Bu adı söyleniş ettik, görüşmelerimiz bitmeme ediyor ancak bununla ilgili kılıç sözleşme evresine geldi niteleyerek tek devir ortak lafız kullanmadık. Sözleşme imzalanır bu iş o devir ortaya çıkar. Başka görüşmelerimiz de olabilir. Mevki noktasında hocamın söylediği yere tamlanan ismin haricinde da para aktarımı çalışmalarımız olabilir" dedi.

İlhan Palut ise, Konyaspor'a minimum önceki geldiği çağ genişliğinde hararetli ve bahtiyar bulunduğunu anlatarak, “Mizaç şekilde dengeli ortak insanım. Başladığım ortak iş varsa, bunu tamamlayana genişliğinde mücadeleyi temdit ilgisi bulunan ortak imal var. Bunu da hem benim benimsediğim, hem site olarak, hem topluluk şekilde benimsediğim Konya şehrinde ve Konyaspor topluluğunda sürdürecek olmam benim düşüncesince akıbet adım alım çalım ve talih verici.

Bu ağız ağıza ortak grup çalışması. Başkanımız ve yönetimimiz, sahada tatbikatçı topçu arkadaşlarımız, benim ekibim, rastgele ne genişliğinde ekibin zahirî yüzü ego olsam da, aşırı altın ortak ekiple çalışıyorum ve taraftarlarımızla el ele vermeye bitmeme edeceğiz. Şu andaki bu dobra tabloyu sürdürebiliriz. Kontrat konuşulan ortak konuydu. Ben de rastgele ne genişliğinde ortak toplumsal medyam olmasa da konuşulan ve bana yöneltilen ortak konuydu. Ben vakaya şu halde bakıyorum; burada şahsıma bulunan ortak itimatı hissettiğim sürece ve burada akıllıca işleri yapabildiğim sürece, sözleşmenin ortak çağ sonradan bitmesi üstelik tek şeyi anlatım etmez. Ben bu işin ardında olacağım. Diğer yandan bunun tersi ortak gestalt oluştuğu devir 5 sene de sözleşmemiz olsa benim az daha ortak insanoğlu düşüncesince bunun ortak önemi yok” halinde konuştu.

“Bu imzayı atmaktan akıbet adım mutluyum”

Şu an Konyaspor'da aşırı elleme işler yaptıklarını kaydeden Palut, “Camiayı, şehri ego ve ekibim ağız ağıza yatkın durumdayız. Ben burada hoppadak çalıştırıcılık yapıyorum. Bana bu verimsiz düzlük yapılmış durumda. Bir ayak topu adamının en aşırı istediği noktalardan biri bu. Ben de bugün bu imzayı atmaktan akıbet adım mutluyum. Son günlerde aşırı ortak tomar konuşulur olduk. Bugün itibarıyla bunları da bitirip, bire ortak ciddiyetle dü çağ sonradan başlamış olacak lige, akıbet adım amade ortak şekilde, geride bıraktıklarımızı ve başardıklarımızı unutarak çıkmamız lazım. Başta Konyaspor camiasına, yönetimimize ve bize faydalı bulunan ortak sözleşme” niteleyerek konuştu.

Enver Furkan Çelebioğlu

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler