USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Kırmızı: 'Galatasaray haksızlığa uğrarsa herkes bunun bedelini öder'

Süper Lig'in 21. haftasında Hatayspor'un Galatasaray'ı 4-2 mağlup ettiği maçın peşi sıra açıklamalarda mevcut Galatasaray Sportif A.Ş Yöneticisi Nihat Kırmızı, "Galatasaray haksızlığa uğrarsa herkes bunun bedelini öder” dedi.

Kırmızı: 'Galatasaray haksızlığa uğrarsa herkes bunun bedelini öder'
17-01-2022 00:12

Galatasaray'ın rastgele birlikte biçimsiz hale düşmediğini tamlayan Kırmızı, “Galatasaray kesinlikle ayağa kalkacaktır ve baş döndürücü dobra bölgelere gelecektir. Bu zaman da en dobra yerde bitirecektir. Bu yenilgi her şeyin sonu değil. Önümüzdeki maçlarda baş döndürücü dobra sonuçlarla, hocamıza da güveniyoruz. Hocamızın dobra birlikte giriş yapmasını isterdik. Maalesef olmadı, ancak bundan ahir maçlarda eminiz ki dobra yolda. Hakemlerle ilgilendiren baş döndürücü obje bildirmek istiyorum yalnız spor kamuoyuna bırakıyorum, ayak topu kamuoyuna bırakıyorum, taraftarlarımıza bırakıyorum. Çok üzgünüz, bu tür birlikte yargıcı yönetiminden. Oldukça üzgünüm, bunun düşüncesince herkesi göreve çağırıyorum” dedi.

Özellikle federasyonu, federasyon başkanını, federasyondaki kâffesi yetkilileri, kâffesi yöneticileri, kâffesi kurulları, Merkez Hakem Kurulu Başkanını göreve çağırdığını anlatım fail Kırmızı, “Bizim istediğimiz elden ve elden adil birlikte yönetim. Başka nazar boncuğu obje istemiyoruz. Onlardan ceza vuruşu istemiyoruz. Bize yan verilsin, faul verilsin de istemiyoruz. Sadece adil idareci istiyoruz. Ofsayt pozisyonlarını ve al kartpostal pozisyonlarını gördünüz. Biz bunları enerjik izledik, elbette ki gine yeniden izleyeceğiz. Gördüğümüz kadarıyla hala Galatasaray'a karşı, Galatasaray Camiasına karşı, kılıç kendimiz bütünlük olabiliriz, olacağız da. Camiamız birleşecektir ve bütünlük içerisindedir. Camiamız öz süresince gelişmemiş öz arasında dava yaşayabilir. Fakat dışarıdaki kâffesi müdahalelere huzur kılıç biricik yürek, biricik cisim olacağız. Herkesin ve hepsinin hakkından geleceğiz. Galatasaray Türkiye'nin ayrıca Dünya'nın en iri camialarından biridir. Kimse Galatasaray ile bu halde hile oynamaya kalkmasın. Bundan baş döndürücü nadim olacaklardır. Bunu baş döndürücü kemiksiz birlikte halde anlatım buyurmak istiyorum. Bu günden itibaren kâffesi Galatasaray camiası, kâffesi yönetimimiz ile kılıç federasyona huzur da fiyaka yargıcı kuruluna huzur da baş döndürücü artı adımlar alaşağı buyurmak istedik. Sezon esasen buyana elimizden geldiğince akıllıca hareketler hazırlamaya çalıştık. Uğradığımız haksızlıklara huzur kendilerine söylemeye çalıştık. Camiamızı da arkamıza alarak bunun düzelmesi düşüncesince elimizden geleni yapacağız. Türk futbolunun yüzdelik 70'i, Yüzde sekseni Galatasaray'dan ibarettir. Bunun herkes biliyor. Biz olmazsak Avrupa'ya kol güçlü gönderemeyiz. Galatasaray'ın bu yıl Avrupa'ya gidemeyecek olması Türk futbolu düşüncesince iri birlikte kayıptır. Bu yıl Galatasaray Avrupa'da olmasaydı ihtimal de takımımız Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyecekti. Bu Türk futbolu düşüncesince utanma donör birlikte durumdur” niteleyerek konuştu.

Kırmızı açıklamasının devamında, “Dışarıdan nazar boncuğu kimesne nazar boncuğu topluluk yahut nazar boncuğu gurur Galatasaray'ın içerisine engelleme edemez. Galatasaray iri birlikte camiadır. Galatasaray öz süresince ayağa kalkmasını bilir. Galatasaray öz enerjisini baş döndürücü dobra bilir. Fatih Hocayı çoğumuz seviyoruz. Fatih Hoca Galatasaray'a levent boylu seneler misyon vermiş, birlikte baş döndürücü kupasında bu arada olduğumuz toplumun en ehemmiyetli isimlerinden birlikte tanesi. Bazen fiyaka ayrılıkları olabiliyor, bunu hakeza gitmek lazım. Belli kesimler twetler ile içtimai medyadan ileti vermeye çalışıyor. Belki benim bu konuşmamdan sonraları bunlar bitmeme edecek. Bu baş döndürücü iri birlikte hasretlik üzere görünmesin. Biz tercihlerimizin akıllıca bulunduğunu düşünüyoruz. Ama Fatih hocamız Galatasaray'a iri hizmetler verdi, bundan hakeza da hizmetler vermeye bitmeme edecektir. Bu maçı en baş döndürücü Fatih öğretmen kazanmamızı isterdi. Bundan ahir maçlarımızı da en baş döndürücü Fatih öğretmen ister. Yeni hocamıza gene Fatih öğretmen dayanak olacaktır. Fatih hocaya kalsa bunlar yaşanmaz. Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar da araya girerek bizim birtakım taraftarlarımızı da gaza getirerek birtakım şeyler içtimai iletişim araçları üstünden dile getirerek ismi ameliyat deniliyor. Galatasaray toplumu hakeza yıllarda bütünlük el birliği arasında olmasını bilir. Fatih öğretmen Galatasaraylı, herkes derece ve bizim derece Galatasaraylı. Hoca geleli 3-4 devir oldu. İl kere ekibi sahada görüyor. Hocanın isteklerini değerlendireceğiz. Takımın her ne birlikte aylık problemi yok” dedi.

Recep Dağdelen

İLGİLİ HABER
Torrentli Galatasaray, Hatayda kayıp Torrent'li Galatasaray, Hatay'da kayıp
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler