USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Kim Min Jae: Beşiktaş maçında taraftarımıza galibiyet armağan edeceğiz

Fenerbahçe'nin Güney Koreli defans oyuncusu Kim Min-Jae, piyasa haset Beşiktaş ile oynayacakları derbi maçı öncesinde kulübün resmi genel ağ sitesine açıklamalarda bulundu.

Kim Min Jae: Beşiktaş maçında taraftarımıza galibiyet armağan edeceğiz
17-12-2021 13:08

Fenerbahçe formasıyla Türkiye'de başarılar doğrultmak istediğini tamlayan Kim, iri nezdinde ailenin parçası olmaktan ötürü da aşırı bahtiyar bulunduğunu söyledi. Sarı lacivertli taraftarlar ve Fenerbahçe'nin namına bulunan itimatını boşa çıkarmamak düşüncesince derişik nezdinde halde çalışmalarına bitmeme ettiğini anlatım fail Min-Jae, Beşiktaş derbisinde taraftarlarına galibiyet armağan ederek takımın zirve yarışını sürdüreceğini belirtti. Taraftarın en iri güçleri bulunduğunu laflarına ekleyen Güney Koreli stoper, "Bizden desteklerini katiyen esirgemesinler. Onlar inanıyorsa, bizlere sakıt onların bu inancına müstahak nezdinde savaşım ortaya koymak" dedi.

"HEM GALATASARAY MAÇINDAN ÖNCE HEM ŞİMDİ BU MAÇIN ÖNEMİNİ TÜM KULÜP OLARAK BİLİYORUZ"

"Derbi maçların ne kavrama geldiğinin, ne derece ehemmiyetli bulunduğunun bilincindeyim" diyen Min-Jae, "Fenerbahçe'ye aktarma sürecimde hem pakt bununla ortak menajerim bu mevzuda beni bilgilendirmişti. Ayrıca hem Galatasaray maçından ilkin hem deminden bu maçın önemini topu topu pakt şekilde biliyoruz. Kendi mabedimizde, evimizde oynayacağız. Taraftarlarımızın tutkusunu aşırı elleme biliyorum. Ortamı şimdiden hayalet edebiliyorum. Bu saat evvel el taraftarımızın uğrunda hakeza iri nezdinde maç oynayacağız. Ben de aşırı coşku duyuyorum. Üç puanı kabul kılmak düşüncesince takımıma elimden mevrut katkıyı sunacağım. Taraftarımıza galibiyeti armağan ederek yolumuza sürdürmek istiyoruz" niteleyerek konuştu.

"TARAFTARIMIZIN BİZE OLAN KOŞULSUZ SEVGİSİ, COŞKULU DESTEĞİ BİZİM EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ"

Güney Koreli futbolcu, solgun lacivertli taraftarların kendisini aşırı sevmesi ve namına müspet mesajlar göndermesine bağlı şekilde şunları söyledi: "Taraftarımızın bizlere bulunan şartsız sevgisi, nefes kesici desteği bizim en iri gücümüz. Biz de futbolcular şekilde buna en elleme halde cevap vermeliyiz. Son maçta yaptığım hatalardan ötürü aşırı üzgünüm. Çok artık elleme başarım ortaya bırakmak düşüncesince derişik nezdinde halde çalışmaya ve takıma müfit olmaya bitmeme edeceğim. Ne taraftarımızın ne de Fenerbahçe'nin bana bulunan itimatını boşa çıkarabilirim. Onları aşırı seviyorum. Biz grup şekilde bizler taraftarımızın yardımıyla bahtiyar oluyoruz. Fenerbahçe formasıyla Türkiye'de başarılar doğrultmak istiyorum. Fenerbahçe üzere iri nezdinde ailenin parçası ballanmak beni aşırı bahtiyar ediyor."

"BİZ FENERBAHÇE OLARAK HER ZAMAN KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKARIZ"

Beşiktaş maçıyla ilgilendiren görüşleri sorulan Min-Jae, "Biz Fenerbahçe şekilde rastgele devir doğrultmak düşüncesince sahaya çıkarız. Kendi aramızda daim maçı konuşuyoruz. Bu maçı nezdinde okazyon şekilde görüyoruz, alacağımız galibiyetle baş başa devir arasına derece artan topu topu maçlarımızı doğrultmak düşüncesince ivmeleneceğimize inanıyoruz. Bu maçta takımın maç konsantrasyonu ve odağı zirve noktasında olacak. Hepimiz hazırız ve maç saatini bekliyoruz. Umuyorum ki piyasa akşamı taraftarlarımız stadımızdan bahtiyar nezdinde halde ayrılacak" cevabını verdi.

"YAPMAMIZ GEREKEN ODAĞIMIZI HİÇBİR ŞEKİLDE KAYBETMEMEK VE MAÇLARIMIZI KAZANMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAK"

Sezonun artık yarısına ayrım gelinmediğini kaydeden Kim, "Önümüzde artık etraflıca nezdinde tarz var. Bizim yapmamız müstelzim odağımızı tek halde kaybetmemek ve maçlarımızı doğrultmak düşüncesince elimizden geleni yapmak. Biz hedefine odaklanmış, dışarıda ne konuşulursa konuşulsun kazandığımızda bahtiyar bulunan kaybettiğimizde aşırı üzülen, sorumluluğunu bilici nezdinde takımız. Demin de vurguladığım üzere taraftarımız bizim en iri gücümüz, bizlerden desteklerini katiyen esirgemesinler. Onlar inanıyorsa, bizlere sakıt onların bu inancına müstahak nezdinde savaşım ortaya koymak" niteleyerek konuştu.

"İYİ Kİ FENERBAHÇE'DEYİM"

Kim Min-Jae akıbet şekilde kaybedilen akıbet pik karşın taraftarlardan görmüş olduğu destekle ilgilendiren olarak, "Deplasman, iç meydan ayırt etmeksizin taraftarlarımız kelimenin mükemmel anlamıyla inanılmaz. Gittiğimiz rastgele kentte onları kıymetlendirmek bizlere aşırı elleme şeyler hissettiriyor. Onların bana bulunan desteğine rastgele devir müteşekkirim. Bu yardıma huzur kendimi verecekli hissediyorum. Sezon boyu ortaya koyacağım başarım ve takımıma galibiyetlerimizde sunacağım performansla bu borcu ödeyeceğim. Onlara minnettarım, hepsini aşırı seviyorum. İyi ki Fenerbahçe'deyim ve bu kulübü, takımımızı aşırı seviyorum" niteleyerek laflarını noktaladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler