USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Kaskoda sigortalılık oranını artıracak hamle

Koru Sigorta, evvel el kasko yaptıracak yada elan ilkin yaptırmış fakat boşluk verdiği düşüncesince efdal primlerle karşılaşan sigortalı adaylarını kasko korumasıyla buluşturacak anlaşmaya imza attı. Anlaşma ile Koru Sigorta, TÜV SÜD D-Expert fariza noktalarında ekspertiz dön

Kaskoda sigortalılık oranını artıracak hamle
01-03-2022 16:17

Sigortaya gerekseme mahsus bölgelerde yenilikçi mahsulat geliştirerek tüketicilere ulama sağlamayı amaçlayan Koru Sigorta, kasko dalında sigortalılık oranını artıracak toy uygulamasını tanıttı.

Özellikle anahtar fiyatlarının aceleci birlikte halde yükseldiği birlikte ortamda yanma, çalınma yahut ilçe kabil hallerde inanca sağlayıcı kasko sigortası elan da ehemmiyet kazanıyor. İlk kere kasko yaptıracak yahut kasko sigortasına açıklık vermiş ve yeniden yaptırmak talip anahtar malikleri ise erdemli primlerle karşılaşabiliyor. Bu bölgede birlikte sigorta açığı oluşmasını engel peyda etmek ve vatanımızda sigortalılık oranının artmasını bildirmek benzeri yola çıkan Koru Sigorta, TÜV SÜD D-Expert ile anlaşarak kaskoyu aşırı elan ulaşılabilir bir duruma getirecek birlikte uygulamayı anahtar sahiplerine sunuyor.

Hayata geçirilen toy yürütüm ile aracına ilkin kere kasko yaptırmak talip yahut kasko poliçeleri ortada mehil oluşuk sigortalı adayları; araçlarını görmüş geçirmiş ve serbest birlikte ekspertiz sürecinden geçirdikten sonradan akla yatkın fiyatlarla kasko yaptırma şansına cemaat olacak.

‘'Araçlar ekspertiz sonrası, sigortaya kavuşuyor''
Anlaşma düşüncesince en akıllıcasına partneri seçtiklerini tabir fail Koru Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Vekili Kasım Yılmaz, “Uygulamamızı arsıulusal tecrübeye sahip, serbest ve nötr olduklarına yeterli namına inandığımız TUV-SÜD D-Expert firmasıyla yaşama geçirmiş bulunuyoruz. Uygulamamız ile araçlarını ilkin kere sigortalatacak yahut birlikte esbak poliçesi ile toy poliçe ortada mehil boşluğu mevcut vasıtaların D-Expert görev noktalarında ekspertizden geçmesini bekliyoruz. Olumlu birlikte son alınmasından itibaren de aracını sigortalatmak talip yurttaşlarımızın araçlarını, akla yatkın primlerle Koru Sigorta güvencesine alıyoruz. Araçlar ekspertiz sonrası, sigortaya kavuşuyor” biçiminde konuştu.

Ekspertiz uygulamasından güzeşte vasıtalar karşı sigorta şirketlerinin elan birlikte tomar bilgiye cemaat olacağını tamlayan Yılmaz, “Bu uygulamamız ile elan akla yatkın fiyatlarla poliçe sunacağız ve sigortalılar düşüncesince satın alınabilir prim seviyeleri oluşacak. Yeni uygulamamızın serbest kesimlere yayılacağına ve sigortalılık oranını artıracağına inanıyoruz” dedi.

Poliçelerde erdemli primlerin düşürülmesi amaçlanıyor
Yılmaz, ‘'İlk kere poliçe yaptıranlar ile kasko poliçesi sonrası mehil boşluğu olanların araçlarının vaziyeti yeterli namına bilinmediğinden, sigorta şirketleri erdemli değer infaz etmek durumunda kalabiliyor. Yüksek primler ise anahtar sahiplerinin sigorta yaptırmaktan kaçınma etmesine etken olabiliyor. Koru Sigorta ve D-Expert'in toy uygulaması ile vasıtalar serbest birlikte ekspertiz sürecinden geçmiş olduğu için, poliçeler elan akla yatkın fiyatlarla düzenleniyor ve sigortalı arabanın vaziyeti karşı aşırı elan birlikte tomar bilgiye cemaat namına inanca benimseme etme şansına kavuşuyor. Başta ikinci el anahtar malikleri peyda etmek üzere, rastgele anahtar sahibinin fen açıdan uzlaştırıcı karşı bilgelik sahibi olması belkili olmuyor'' ifadelerini kullandı.

İşbirliğine bağlı izah karşıcı TÜV SÜD D-Ekspertiz CEO'su Emre Büyükkalfa ‘'Özellikle tüketicinin farkındalığının artırılması ve otomotiv sektöründe asıl bilginin ve fen kondisyonun yanlışsız birlikte halde ortaya çıkmasıyla ilişik birlikte tane birlikte plan olacağını düşünüyorum. Bu teşrikimesai güzel ilerleyecektir. Daha sonradan ihtimal kasko dışındaki alanlara da yönelebiliriz'' diyerek konuştu.

Projenin aşırı hususi bulunduğunu kail TÜV SÜD D-Expert'in CEO'su Emre Büyükkalfa ise “Doğru birlikte işi bu arada yapacağız. Özellikle tüketicinin farkındalığının artırılması, asıl bilginin fen kondisyonun yanlışsız birlikte halde ortaya çıkmasıyla ilişik birlikte tane birlikte plan bulunduğunu düşünüyorum. İş donanması güzel cilve edecektir ve kasko haricinde öbür bölgelerde da idman isteriz. Günün böylecene elan aşırı bilgiye cemaat peyda etmek hem ticari namına hem de gidiş geliş güvenliği yönünde sürdürülebilir birlikte dünyaya elan aşırı ulama sunacaktır. İş donanması süreci içinde dolay açan sabah yeli verici kılavuz yaklaşımınız düşüncesince büyüklenme namına teşekkürname ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Koru Sigorta ve D-Expert kabilinden yaşama geçirilen yürütüm karşı şu bilgilere arazi verildi: ‘'Ekspertiz süreci, sigortalıların hasar maliyetlerini elan güzel arama etmesini de belkili kılıyor. Özellikle elan ilkin ağırbaşlı hasara maruz eksik vasıtaların durumu, hasarsız namına benimseme edilen vasıtaların deli dolu edilgen asayiş sistemlerinin emek vermek seviyeleri yahut arabanın karoser kondisyonu itibarıyla değerlendirilmiş olması kabil durumlar, sigortacının hasar başvurularını elan dosdoğru namına değerlendirmesini ve akıllıcasına fiyatlamada bulunmasını sağlıyor. Hasar müfredatındaki değerlendirmelerde arama ekspertizinin cezaevi uğrunda bulundurulması ise istismar riskini azaltacağı kabil hasbi zenginleşmelerin de önüne geçerek akıllıcasına hasarın ödenmesine ulama sağlıyor. Bu gestalt ayrımsız sürede hasarlı araçlara sigorta düzenlenmesinin de önüne geçeceğinden, istismar hasara bap olayları azaltarak Türk sigorta sektörüne orta ve etraflıca vadede ehemmiyetli katkılar sağlaması bekleniyor''

Uygulama sayısal madun bina ile hazırlanıyor
Koru Sigorta kabilinden devreye tahsil edilen yürütüm yeniden sona insanoğlu hatasından ırak olacak halde sayısal namına kurgulanıyor. Tanıtım toplantısında maruz bilgilere göre; pratikte devreye tahsil edilen hepsi süreçler son zamanların gerekliliklerine akla yatkın birlikte halde dijital, aykırı namına şeffaf, sürdürülebilir ve yeterli entegre birlikte halde uçtan kuyruk sokumu kemiği tasarlanıyor. Ekspertiz düşüncesince randevular genel ağ sitesinden alınırken, planlı anlatım sayısal madun bina kabilinden iletiliyor, belirlenen skorlamalar doğrultusunda arabanın ne halde inanca dibine alınacağına manzume değişmeyen veriyor ve poliçe üstündeki tensikat kendi kendine namına yapılıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler