USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Kasapoğlu: El birliğiyle neleri başarabileceğimizi tüm dünyaya ispatlayabiliriz

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 'Olimpiyatlara sağlam aşırı ülkeden hâlâ bir tomar avrat sporcuyla katıldık. O nedenden dolayı sporu genciyle yaşlısıyla mânialı mâniasız her insanın gelişimine bariz bir görünüş geliştiriyoruz. El birliğiyle neleri başa

Kasapoğlu: El birliğiyle neleri başarabileceğimizi tüm dünyaya ispatlayabiliriz
28-11-2021 16:37
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Olimpiyatlara dayanıklı aşırı ülkeden henüz bir tomar avrat sporcuyla katıldık. O sebepten dolayı sporu genciyle yaşlısıyla özürlü mâniasız her insanın gelişimine açıkça bir manzara geliştiriyoruz. El birliğiyle neleri başarabileceğimizi tüm dünyaya ispatlayabiliriz" dedi.

Çeşitli temaslarda mevcut olmak az daha Gaziantep'e mevrut Bakan Kasapoğlu, geçmiş şekilde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Üniversiteler Koordinasyon Toplantısına katıldı. Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezinde planlı toplantıya Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun yanı esna Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay, Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

"GENÇLERİMİZ İÇİN HER ALANDA İŞ BİRLİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ"

Geleceğe akıllıcasına meydana getirilen planlamalar hem memleketimiz hem yüksekokul düşüncesince ağırbaşlı neticeleri ortaya çıkardığını kail Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, üniversitelerin en iri paydaşlarından bir tanesi bulunduğunu söyledi. Kasapoğlu, "Yerel yönetimler de ehemmiyetli bir hissedar şekilde gördüğümüz aşırı ağırbaşlı teşrikimesai gerçekleştirdiğimiz kurumlardır. İşbirliği olmadıkça o sinerjiyi üretemedikçe o kurumun yegâne başına bir bilinçlilik başarması belkili değildir. Akademiyle yerli yönetimle çıplak toplumla ortaklık enikonu bunun çıktıları rastgele bölgede çelimli bir halde hissettiriyor. Geleceğe akıllıcasına meydana getirilen planlamalar hem memleketimiz hem yüksekokul düşüncesince ağırbaşlı neticeleri ortaya çıkarıyor. Bakanlık şekilde öne çıkardığımız delege denyo rastgele devir önemsediğimiz bir konudur. Değerli hocalarımızın süreçlerin içre olmasını aşırı önemsiyorum. Yeni projelerde siz değerli üyelerimizin içre arazi almasını dilek ediyorum. Spor fiziki bir öge fakat bunun ötesinde aşırı önemlidir. Spor rastgele şeyden ilkin fiziki afiyet demek. Spor ruhiyat sağlığı baş başa getiriyor. Ruhsal esenlikle baş başa içtimai afiyet baş başa geliyor. Sporu hem hars şekilde ihya bununla beraber spordaki performansı fevk nakil noktasında acemi çalışmalara ihtiyacımız var. Yeni planlar var. Ama mevcud altyapıyı da aşırı çelimli biçimde değerlendirmeliyiz. Her branşa dört dörtlük derecede işlev fail altyapımız var. Cumhurbaşkanımızda spora aşırı ehemmiyet veriyor. Son 19 yılda ortaya koyduğumuz spor gösterimi bunun en iri konkre kanıtıdır" dedi.

"OLİMPİYAT TARİHİNDE EN ÇOK MADALYAYI KAZANDIK"

Son zamanlarda meydana getirilen yatırımlarla başarıların da arttığını aktaran Bakan Kasapoğlu, "Olimpiyat tarihinde en aşırı madalyayı kazandık. Tabi bunu baş başa başaracağız. Bu noktada üniversiteler en ehemmiyetli paydaşlarımızdır. Bakanlığımızın rastgele ayrışık olanağı tesisten finansmana denli siz değerli üyelerimizin rastgele daima hizmetindedir. Bakanlığımıza bu tatlılıkla yaklaşın. Yerelde karşılaştığınız rastgele mevzuda siz değerli üyelerimizin rastgele biçimde yanınızda olduğumuzu üstenme ediyorum. Bazen işler istediğimiz kabilinden gitmeyebilir. Ama yerelden tarz teşkilata denli rastgele ayrışık olanak siz değerli üyelerimizin hizmetinizde. Tesislerimizi kendinizin kabilinden görün. Gençlerimizi aşırı henüz çelimli bir halde yetiştirme hesabına bu işbirliğini ihya zaruretini ve ivediliğini unutmayalım. Yeni federasyon başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum. Ülkemizin spor geleceği hesabına dirimlik derecede çalışmalardır, bunları da rastgele biçimde destekleyeceğiz. 2023'te düzenlenecek bulunan organizasyonun Gaziantep'te düzenlenmesi aşırı kıymetlidir. Bakanlık şekilde işbirliğimiz bitmeme ediyor. Gençlerin girişimciliğini doğrulamak hesabına bir tören düzeni imzaladık. Spor muayeneleri dalında TÜBİTAK'ta şümullü bir çağrıya çıktık. Başarıyla giden bir süreçtir. 119 darülfünun bin 213 akademisyenle ve üstün dereceli kurda başvuruyla bu süreci kapattık. Sinir biliminden medikala, biyoteknolijiden mekatronike denli aşırı sayıda plan başvurusu geldi" niteleyerek konuştu.

"SPORTİF MALZEME AÇISINDAN YERLİLEŞME HAMLESİ VAR"

Sporu imar etmek ve pekitmek düşüncesince hız göstermeye bitmeme edeceklerini ve sportif gereç açısından yerlileşme hamlesi bulunduğunu aktaran Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Bunlar cümle başlangıç, bunları cümle baş başa güçlendireceğiz. Sportif gereç açısından yerlileşme hamlesi var. İnşallah bunları ithal fail değil ihraç fail yurt hedefine de çabucak ilerleyeceğiz. Milli sportmen bursumuz ülkemizin yarınları hesabına ehemmiyetli bir hamleydi. Sporcularımızın terbiye mi spor mu ikileminin ağız ağıza sona ermesi düşüncesince ehemmiyetli bir aşama oldu. Bizlere rastgele devir henüz aşırı idman düşüyor. Çünkü tığ biliyoruz ki dü haset denktaş bulunan ziyandadır. Sporun rastgele branşını ve gençlerimizi henüz bir tomar desteklememiz gerekiyor. Biz üzerimize düşeni rastgele devir hazırlamaya hazırız. Gençlerimizin henüz fazlasını yapabileceğine de inanıyoruz" halinde konuştu.

'Üniversitelerden olimpiyat şampiyonları yetiştireceğiz'

Olimpiyatlar düşüncesince üniversitelerden kalburüstü ve çelimli sporcular beslemek düşüncesince çalıştıklarını tamlayan Kasapoğlu, olimpiyatlara dayanıklı aşırı ülkeden henüz bir tomar avrat sporcuyla katıldıklarını vurgulayarak şunları söyledi:

"Olimpiyatta şurası gördüm. Üniversiteler Amerika'da ve batıda olimpiyatlara en aşırı sportmen hazırlayan kurumlar. Onun düşüncesince üniversitelerin rastgele bir tanesi branşa odaklanmalıdır. Her bölgemizin bir zenginliği var. Bu nitelikleri keşfedip yarınların olimpiyatlarında Gaziantep, Çanakkale, Burdur üniversitelerinin münasebet olimpiyat şampiyonu yetiştirmesin. Yeter ki bu açıdan bir manzara ve güç ortaya koyalım. Standford Üniversitesi'nin 270 olimpiyat madalyası var. Neden bizim vatanımızda de olmasın. Bizler üniversitelerimizin yanındayız. Gençlerimize güveniyor ve inanıyoruz. Gençlerimiz sunturlu bir potansiyeldir. Olimpiyatlara dayanıklı aşırı ülkeden henüz bir tomar avrat sporcuyla katıldık. O sebepten dolayı sporu genciyle yaşlısıyla özürlü mâniasız her insanın gelişimine açıkça bir manzara geliştiriyoruz. El birliğiyle neleri başarabileceğimizi tüm dünyaya ispatlayabiliriz. Bu toplantının çıktıları hepimiz düşüncesince aşırı önemli, bu topluluğun bir ferdi şekilde bu toplantının çıktılarından da şahsen yararlanma edeceğim. Spordaki devasa organizasyon altyapısından bahsettim. Bugün gine Gaziantep'te dört dörtlük tesisleri açacağız. Hakikaten dayanıklı aşırı ülkeye düzlük okuyacak bir altyapıyı hazırlıyoruz. Bu tesisleri kesinlikle velut kullanır ve halkın erişimine kesinlikle açarız. Bu mevzular bizlerin rastgele daima gündeminde olması gerekiyor. Bu mevzuyla ilişik hocalarımızın yaklaşım ve tavsiyeleri hepimiz düşüncesince eleştiri bir görev tabir ediyor. Başarının en ehemmiyetli şartlarından bir tanesi tasar ve istikrardır."

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu henüz sonradan Şahinbey Belediyesi çeşidinden planlı 'Yarının sultanları' programına katıldı. Sporcularla bir araya mevrut Kasapoğlu branşta altyapıyı güçlendirmeye çalıştıklarını belirterek, gençleri yarınlara henüz kuvvetli alıştırmak istediklerini gaye edindiklerini tabir etti. Voleybol oynayan gençleri seyreden Kasapoğlu, gençlere başarılar diledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler