USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İtalyan efsanesi Del Piero, Socios.com'un yeni reklam yıldızı olarak sahalara döndü

İtalya ve Juventus efsanesi Alessandro Del Piero, Socios.com'u evren çapında milyonlarca taraftara lanse etmek düşüncesince Lionel Messi'ye katılıyor.

İtalyan efsanesi Del Piero, Socios.com'un yeni reklam yıldızı olarak sahalara döndü
06-05-2022 15:28

Futbol ikonu Alessandro Del Piero, dünyanın önde mevrut lehtar etkileşimi ve mükâfatlandırma uygulaması Socios.com ile eş bulunan oyunun en akıbet efsanesi oldu. Kendi neslinin en şişman oyuncularından birisi olarak benimseme edilen Del Piero, Socios.com'u milyonlarca takipçisine tanıtmış olacak ve taraftarlara topluluğa katılmaları düşüncesince sabah yeli verecek.

Del Piero ayrıca, 08 Mayıs Pazar günü, Lionel Messi'nin de toprak alacağı toptan birlikte TV ve sayısal reklam kampanyasıyla başlayarak, çabucak birlikte tomar terbiye bilimi bilimi ve lansman kampanyasında toprak alacak.

Kadro baş döndürücü geniş

Del Piero'nun emektar kulübü Juventus'un beraberinde AC Milan, Inter Milan, AS Roma, Napoli, Bologna, Udinese, İtalya Milli Takımı ve Serie A müdahale kazanmak kıl payı on şişman İtalyan spor organizasyonu, Socios.com'u sahip çıkan kestirmece 130 organizasyondan oluşan birlikte ekip arasına katılıyor. Socios.com'un açık ağındaki gayrı şişman adlar ortada Paris Saint-Germain, FC Barcelona, Valencia, Atletico de Madrid, Manchester City, Arsenal ve UEFA toprak alıyor. Güney ABD futbolunun devleri River Plate, Flamengo ve Corinthians'ın beraberinde NBA, NHL ve NFL'den 50'den birlikte tomar şişman ABD spor markası, MMA ekibi UFC, biraz Formula 1 ekibi ve espor dünyasının önde mevrut takımları da kadroda toprak almakta.

Spor temalı taşınabilir oyunlar tüketicilere sürülecek

Socios.com, değişik büyüyen Fan Token malikleri camiası düşüncesince bu yıl minimum 500 oylama düzenleyerek, biçim tasarımlarından ekip numaralarına ve tebrik kartı şarkılarına derece mütebeddil mevzularda lehtar odaklı anahtar kararları etkilemelerine imkân tanıyor. Socios.com başkaca 2022'de sevdikleri ekipler düşüncesince maçları hususi birlikte biçimde izlemelerine imkân maruf 17.000'den birlikte tomar bilet ile herhangi birlikte zamankinden imdi birlikte tomar taraftarı ödüllendirecek. Fan Token malikleri ayrıca, mahsul ve maçların beraberinde NFT'ler de müdahale kazanmak kıl payı karşılaşma formaları, pakt sponsorları ile irtibatlı hususi indirimlere ve şişman markalarla irtibatlı gayrı hususi tekliflere ve avantajlara ulaşım hakkı kazanarak, nazirsiz sayısal ödüllerin sahibi olacak. Socios.com başkaca pratikte oyunlaştırmayı artıracak ve sadece Fan Token malikleri düşüncesince baş döndürücü türlü spor temalı taşınabilir oyunları tüketicilere sürecek.

"Yardım etmeyi dört gözle bekliyorum"

Programa katılmasındaki en şişman etkenin markanın gösterimi bulunduğunu kail Alessandro Del Piero, "Başka tek iştirak kendini lehtar deneyimini ihya dair Socios.com derece satış değil. Vizyonlarına inanıyorum ve nerede yaşarlarsa yaşasınlar taraftarların kulüplerine destekleri düşüncesince anlaşılmayı ve ödüllendirilmeyi adalet ettiğini direnerek hissediyorum. 8 Mayıs'ta dünyanın türlü yerlerinde toptan TV kampanyasından başlayarak, Socios.com'un evren çapında milyonlarca lehtar deneyimini geliştirmesine iane etmeyi dört gözle bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Alexandre Dreyfus: "Alessandro Del Piero virtüöz birlikte yetenek"

Del Piero'nun organizasyonun birlikte parçası olmasından çevre memnuniyetini dile getiren Chiliz ve Socios.com CEO'su Alexandre Dreyfus, "Dünyadan kestirmece 130 dev spor organizasyonu, Fan Tokenlar kanalıyla taraftarlar düşüncesince imdi dobra birlikte repertuvar tevlit misyonumuza katıldı. Zaten büyümeye bitmeme edecek devasa birlikte ağabey sahibiz, fakat demincek yapmamız müstelzim imdi da birlikte tomar kişiye ulaşmak. Birkaç milyon taraftardan oluşan bulunan topluluğumuzu abartmak ve baş döndürücü imdi şişman birlikte şeye tahavvül etmek istiyoruz. Alessandro Del Piero virtüöz birlikte kabiliyetti ve futbolun esas birlikte harikası olarak milyonlarca insanoğlu çeşidinden hürmet mahsus birlikte ad oldu. Onun desteğini almak, başta halihazırda 10 partnerimizin toprak almış olduğu İtalya'da bizim düşüncesince ehemmiyetli birlikte hamle. Del Piero'nun aramızda olması ile evrimimizin birlikte ahir etabına hazırız. Fan Tokenlar ve Socios.com'u lehtar deneyiminin ayrılmaz birlikte parçası biçimine getiriyoruz" halinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler