USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

iLab, Endeksa’nın çoğunluk hissesini satın aldı

Türkiye pazarında gelişmekte bulunan sayısal girişimlere er adım yatırımlar işleyen ortak genel ağ şirketleri grubu bulunan iLab, Endeksa'nın çoğunluk hissesini satın aldı. Tüm Türkiye düşüncesince taşınmazlar kıymeti ve lokasyon data analizi sunan ortak ortam bulunan Endeks

iLab, Endeksa’nın çoğunluk hissesini satın aldı
24-12-2021 09:14
2017 senesinde yaşama sabık Endeksa, ferdî taşınmazlar yatırımcıları, binlerce oturma danışmanı ve geliştirici kuruluşların yanı esna sağlam aşırı kurumsal şirkete ve amme kuruluşlarına da fariza veriyor. Verilen bilgiye göre, Türkiye'nin gelişigüzel durumunda en makul lokasyon seçimine ve kendiliğinden taşınmazlar kıymeti hesaplanmasına olanak sağlayarak kullanıcılarına ‘Elektronik Değerleme Raporu' sunan platform, ortalık araştırmalarını ve danışmanlar kabilinden sağlanan satı verilerini otomobil öğrenimi ile çözümleme ederek bedel hesaplaması yapıyor. Gayrimenkul profesyonellerinin yanı esna ferdî kullanıcılar da gayrimenkulleri düşüncesince acilen bedel tespiti yapmış olup satı ve icar bedellerini öğrenirken, semt bazlı nüfus bilimsel ve ticari bilgilere de ulaşabiliyorlar. Bu dünkü barışma ile çoğalma hızını artırmayı hedefleyen platformun doğacak planları içinde Türkiye'deki piyasa payını çoğaltmak ve dünya dışı operasyonlarını başlatmak bulunuyor.

iLab Grubu Strateji & İş Geliştirme Direktörü Ozan Öztürk dünkü yatırımlarını şu laflarla değerlendirdi: “Şirketimiz kurulduğu 2000 yılından beri icra ettiği mühim yatırımlarla Türkiye'nin dijitalleşmesinde mürşit gösteriş oynadı. Yatırımlarımızda aradığımız ehemmiyetli kriterlerden bir tanesi otantik ve ayırt gerçekleştiren fikirlerden yola çıkmak olmaları. Bunun akıbet örneği de nazirsiz beraberinde uygulayım bilimi ve iş modeli sunan Endeksa. Bugün fiktif ile oturma dikeyinde önder ortam konumunda bulunan takım şirketlerimizden EmlakJet'in sunmuş bulunduğu hizmetlere eklenmiş bedel sağlayacağına inandığımız platformu da takım bünyemize katmış olmaktan şişman büyüklük duyuyoruz.”

Konuyu değerlendiren Endeksa.com Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, “Gayrimenkul kıymeti ve lokasyon analizine gerekseme duyan hepsi insan ve kurumlara fariza sağlayan platformumuz, kurulduğu günden beri gelişigüzel sene minimum 2,5 kıvrım büyüdü. Bunun en ehemmiyetli sebeplerinden biri, platformumuzun otomobil öğrenimi ve bileşimli zeka kabilinden en sonra teknolojileri kullanarak hal ve hizmetlerini tasarlaması. Sunduğumuz analizler ve raporlar ile hem taşınmazlar profesyonellerini, bununla yanında ferdî kullanıcılarımızı taşınmazlar işlemlerinde en aceleci biçimde neticeye ulaştırıyoruz. Odağı genel ağ ve uygulayım bilimi bulunan iLab'in bize katacağı bedel ile çoğalma hedeflerimizi elan da sonra taşıyacak olmaktan ötürü gururlu, hararetli ve mutluyuz. Pek aşırı yeniliğe daima baş başa imza atacağız” biçiminde konuştu.

Emlakjet CEO'su Tolga İdikat da Endeksa'nın iLab ailesine katılmasının oluşturacağı sinerjiden ötürü aşırı bahtiyar olduklarını belirterek, “Platform ile baş başa taşınmazlar sektörüne yardım sağlayacak aşırı elan çelimli ve doğurgan projeleri çabucak yaşama geçireceğimize inanıyoruz. Emlak dikeyinde önder ortam şekilde hem akıbet kullanıcılarımıza bununla yanında taşınmazlar danışmanı iş ortaklarımıza en dobra deneyimi sunabilmek düşüncesince eş çalışmalara imza atacağız. Bu iş evliliği başkaca Türkiye'nin biricik aceleci satın kabul etme sistemi bulunan Jetsat hizmetimizi mükemmelleştirmek namına da görülmemiş fırsatlar oluşturacak” ifadelerini kullandı.

Revo Capital Kurucu Ortağı Cenk Bayrakdar ise şu biçimde konuştu: “Türkiye'de taşınmazlar piyasasının önemine ve bu bu sektörün dijitalleşmesini hızlandıran uygulayım bilimi çözümlerinin kıymetine inanıyoruz. Bu sağ açıklık ile taşınmazlar sektörüne data ile saydamlık ve emniyetli bilgelik getirerek, değişmeyen ödeme süreçlerini kolaylaştıran Endeksa'ya envestisman yaptık. Emlak danışmanlarına ve kurumsal şirketlere sağlamış bulunduğu taşınmazlar valüasyon ve lokasyon analizi çözümleri ile platformun piyasaya etkisine ve başarısına bu devir içre kalan örgen tam sayı ve çoğalma sayıları ile tanık olduk. Platformun data ve çözümlemeli yeteneklerinin, iLab'in erbap bulunduğu repertuvar ve mürşit pozisyonu ile bu arada dal düşüncesince ehemmiyetli beraberinde bedel üreteceğinden eminiz.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler