USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

İhlas Haber Ajansı halka arz oluyor

İhlas Holding içerisinde arazi meydan 28 senedir iletişim araçları dalında faaliyetlerini değerli birlikte halde sürdüren İhlas Haber Ajansı A.Ş. (İHA) halka arz oluyor. İHA'nın halka arzında, 1 TL yazılı bedelci hisseler 4,60 TL çakılı eder üstünden satışa sunulacak. İhla

İhlas Haber Ajansı halka arz oluyor
23-10-2021 09:43
Medya, inşaat, sağlık, turizm, pedagoji bilimi ve uygulayım bilimi sektörlerinde ehemmiyetli yatırımları mevcut İhlas Holding, acemi ortak halka arza imza atıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) gösterilen haftalık bülteninde, İhlas Haber Ajansı A.Ş.'nin paylarının halka arzı düşüncesince icra ettiği başvurusuna diploma verdiğini açıkladı.

İhlas Haber Ajansı'nın halka arzı, Tera Yatırım liderliğinde çakılı fiyatla istem alma yöntemiyle 26-27 Ekim 2021 tarihleri ortada gerçekleşecek.

Hisseler 4,60 TL çakılı fiyattan satılacak

İHA'nın halka arzında, Şirketin sermayesi 42 milyon TL'den 64 milyon TL'ye yükselecek ve 1 TL saymaca bedelci hisseler 4,60 TL çakılı değer üstünden satışa sunulacak.

Grubun halka belirgin ortaklık sayısı 6'ya çıkıyor

İHA'nın halka arzına SPK kabilinden diploma verilmesiyle birlikte, İhlas Grubu'nun halka belirgin ortaklık sayısı 6'ya yükseliyor.

İhlas Holding'in birlikte İhlas Yayın Holding, İhlas Gazetecilik, İhlas Gayrimenkul ve İhlas Ev Aletleri hisseleri Borsa İstanbul'da prosedür görüyor.

28 senedir aceleci ve güvenli haberleriyle medyada kılavuz konumda

28 senedir Türkiye'nin hayattaki gözü, kulağı ve sesi bulunan İhlas Haber Ajansı; görmüş geçirmiş kadrosu, teknolojik madun yapısı, yayılmış çav acı ve dünyanın ehemmiyetli başkentlerindeki stüdyolarıyla arsıulusal etkili çav ajansları ortada yerini pekiştiriyor.

İleri teknolojiyi kullanarak ilkin Türkiye peyda etmek kıl payı 51 ülkeden çav ve kaynak üreten İhlas Haber Ajansı, Türkiye'nin ve dünyanın akıllıcasına ve aceleci bilgiye ulaşmasına önderlik ediyor.

Yurt içi ve taşınmazlar haricinde kadrolu, telifli 850'yi ortak tomar çalışanıyla İHA; mesul editörlük prensipleri doğrultusunda günce sayı farkı 300 nüsha görüntülü, 1.000 nüsha mukayyet çav ve 3.000 nüsha de gösterici içinde ne bulunduğu üretmektedir. İHA ürettiği mukayyet ve görsel içerikleri televizyon, gazete, web sitesi, sütun ve ayrışık kurumlardan oluşan enli ortak yelpazede 2.000'den ortak tomar müşterisine ulaştırmaktadır. Halka arz sonrası ajansın acemi yatırımlar ile evren iletişim araçları arenasında gücüne çelim katması hedefleniyor.

Yurt içi ve taşınmazlar dışındaki personeliyle en sonuç uygulayım bilimi kamera, 4.5 G naklen neşriyat sistemleri ve drone kameralarla çav üretimi ve beceri enfrastrüktür hizmeti sağlayıcı İHA, abonelerine yunak gelişimleri high definition (HD) kalitesinde servis ediyor.

İHA, çelimli kodifikasyon yapısının birlikte değişik devletlerde bulundurduğu stüdyo ve beceri ekipmanlarıyla evren televizyonlarına naklen neşriyat hizmeti de veriyor.

Dünya televizyonlarına beceri görev sağlıyor

Operasyonel güç, mücahede ve aktivasyon açısından dünyanın ehemmiyetli çav ajanslarından bulunan İHA, abonelerine çav servisinin birlikte beceri görev de vermektedir.

İhlas Haber Ajansı bu bağlamda; Dağlık Karabağ, Afganistan, Irak, Kosova, Gürcistan, Ukrayna kabil arbede bölgeleriyle Endonezya'daki Tsunami, Haiti'deki deprem, Japonya'daki sarsıntı ve çekirdeksel sızıntı, Arap Baharı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı operasyonlarında evren televizyonlarına beceri görev sağladı.

İHA gelişen yılgı vakalarda 28 salname tecrübesi ile Japonya'dan ABD'ye kadar, nice ülkedeki 500'den ortak tomar iletişim araçları kuruluşuna naklen neşriyat araçları ve stüdyolarından çevir sesi ulaştırıyor.

İhlas Haber Ajansı, başkaca Olağanüstü hal bölgelerinde, yunak arbede bölgelerinde, arsıulusal toplantılarda ve spor organizasyonlarında da en aceleci biçimde beceri görev olanağı sunmaktadır.

Dünya gündemine hakim

Washington, Londra, Berlin, Moskova, Paris, Viyana, Atina, Brüksel, Tahran, Bağdat, Erbil, Kuveyt, Kahire, Dubai, Kabil, İslamabad kabil ehemmiyetli başkentlerde enerjik namına faaliyette mevcut İHA, evren gündemini çelimli acı ve devim bilimi ekibiyle en aceleci ve etkisiz ortak biçimde abonelerine ulaştırıyor.

Türkiye'de de 81 ilin birlikte nice ilçede bürosu mevcut İHA, çelimli teşekkül yapısı ve uzman ekibiyle öteki ajanslar ortada öne çıkıyor. İHA, eş bulunduğu 34 nüsha naklen neşriyat sistemiyle müşterilerine mergup yerlerden görev vermektedir.

Binlerce iletişim araçları kanalının hal ortağı

Ulusal medyanın bulunduğu denli evcil ve diyalekt medyanın da çav ihtiyaçlarını, aceleci ve güvenli biçimde karşılayan İHA, mutedil ölçekli neşriyat organlarına da çav ajansı namına ehemmiyetli dayanak vermektedir.
İHA kabilinden İstanbul biçim stüdyolarında hazırlanmakta bulunan çav bülteninin birlikte hars programları “İHA TV” Network projesi kapsamında Anadolu da neşriyat özne 50 den ortak tomar yerel, diyalekt ve peyk tv kanallarında kalabalık yayınlanmaktadır.

İHA gurur içinde kullandığı nice yazılımı bünyesindeki AR-GE merkezinde üretmektedir. Bu sayede teknolojik dönüşümü aşırı yakından izlem etmekte, drone ve 4,5 G naklen neşriyat sistemlerini enerjik namına kullanmakta ve görüntülerini HD kalitesinde henüz aceleci abonelerine sunmaktadır.

Güçlü sayısal belgelik ağına sahip

Ajans namına sayısal arşive eş bulunan İHA, kuruluşundan günümüze denli elde etmiş bulunduğu 700 binin üstünde görüntü, 4 milyonun üstünde fotoğrafı sayısal ortamda, İHA belgelik namına kullanıcılarının kullanımına arz etmek kıl payı çalışmalarını hızlıca sürdürmektedir.

Dünyanın etkili çav ajansları ortada arazi meydan İHA; hevesli editör, ışık muhabiri, muhabir ve yapımcı ekibiyle Türkiye'de matbuat alanının en ehemmiyetli tedarikçilerinden birisi olma vasfını iri ortak gururla sürdürüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler