USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Hukuki ve ticari süreçler kağıtsız ortama taşındı

Vodafone, acemi geliştirdiği Vodafone Elektronik Sözleşme (VES) platformuyla türel ve ticari süreçlerini sayısal ortama taşıdı. Yeşile hürmetli birlikte ortam bulunan VES ile kavil ve kavil sonrası süreçler arzu etabından başlanarak sayısal ortamda mütalaa edilebiliyor, elektroni

Hukuki ve ticari süreçler kağıtsız ortama taşındı
03-03-2022 15:02

Türkiye'nin dijitalleşmesine önderlik ika vizyonuyla çalışkanlık yayınlayan Vodafone, türel ve ticari süreçlerini elektronik ortama taşıdı. İnovaktif Bilişim Sistemleri ve Vodafone ekiplerinin işbirliğiyle geliştirilen ve kâffesi düşüncesi sahiplik hakları ile pınar kodları Vodafone Türkiye'ye ilgilendiren bulunan Vodafone Elektronik Sözleşme (VES) platformuyla rastgele ortak muhtelif kavil talep, hazırlık, araştırma ve kavil sonrası süreçler sayısal ortamda yürütülüyor.

Sözleşme ve kavil sonrası süreçlerin istem etabından başlayarak ve isteğe ilişkin namına Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) üstünden araştırma edilebildiği, elektronik imza ve taşınabilir imza ile imzalanarak öz süresince arşivlendiği, rastgele ortak yerden erişilebilen kullanıcı dostu ortak yapıya ehil bulunan VES, Vodafone Türkiye'nin hem kendisinin kullanacağı aynı zamanda müşterilerine verim namına sunabileceği yenilikçi ortak ortam namına tasarlandı.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Karaçay, şunları söyledi:

“Pandemiyle beraberce yaşamın rastgele ortak dalında bulunduğu üzere iş süreçlerinde de dijitalleşme çaba kazandı. Bu dönemde, işbirliklerinin temeli ve dayanağı bulunan sözleşmelerin de fiziki namına ortak araya gelmeden araştırma edilmesi, imzalanması ve arşivlenmesi gerekti. Dijitalleşmenin mübrem bulunduğu bu ortamda Vodafone Türkiye namına tığ de türel ve ticari süreçlerimizi kağıtsız ortamlara taşımaya başladık. Sözleşmelerin ve müzakerelerin platformlar üstünden uçtan pöç ilerleyeceği ve gelecekte Yapay Zekâ yardımı ile sözleşmelerin istem fail iş birimine müheyya namına sunulacağı ortak dünyaya aşama attık. Yeni platformumuz Vodafone Elektronik Sözleşme ile kavil ve kavil sonrası süreçleri istem etabından başlayarak sayısal ortamda araştırma edebiliyor, elektronik imza ve taşınabilir imza ile imzalayarak cümle üstünde arşivleyebiliyoruz. Bu yenilikçi platformu önümüzdeki devirde şimdi da geliştirerek sonsuz aktüel kalmasını sağlamaya bitmeme edeceğiz.”

Yeşile hürmetkâr platform

Yapılan şeriklik açıklamasına layıkıyla VES, sözleşme/doküman istem etme, sözleşme/doküman oluşturma, kaslı arama, yetkilendirme, onaylar, plan grubu sohbeti, e-kütüphane, e-imza, taşınabilir erişim, taşınabilir imza, raporlama, KEP, e-arşiv üzere özellikleriyle uçtan pöç sözleşme, belge ve kavil yönetimi yapılmasına olanak tanıyor. Bu sayede VES, kullanıcılarına rastgele ortak cihazdan antre yaparak çalışabileceği, doğaya saygılı, sakıncasız ve kağıtsız ortak süreç deneyimi sunuyor. VES, Vodafone'un ve müşterilerinin kağıt, kargo ve kırtasiye kullanımını da ortadan kaldırarak karbon fut izinin azaltılmasına asistan oluyor.

Zamandan ve efordan tasarruf

VES'te kavil ve kavil sonrası süreçlerin istem etabından başlayarak imza evresine denli yegâne ortak sayısal ortam üstünden yürütülmesi kullanıcılar açısından suhulet sağlıyor. VES, sözleşmelerin imzalanma önceleri süreyi kısa takımlar ortada uyumluluğu artırıyor. VES sebebiyle elmek kutularının trafiği şişman seviyede azaldığı gibi, arşivler de kişilerden ari namına güncelliğini koruyor.

İşlem güvenliği sağlıyor

VES platformunda meydana getirilen yetkilendirmeyle kullanıcılar elden kendileriyle alakadar alanları görebildiğinden, data ve bilgelik güvenliği politikalarına tam ahenk sağlanmış oluyor. Tüm versiyonların kaydedilmesi ve birbiriyle mukayesesinin yegâne tuşla yapılabildiği yazılım, belge güvenliği ve kurumsal bellek düşüncesince de suhulet sağlıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler