USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Hikmet Karaman: Oyuncularımın çalışkanlığından memnunum

Spor Toto Süper Lig takımlarından Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, grup ile ilişik icra ettiği değerlendirmede, 'Ben oyuncularımın güzel niyeti çalışkanlığından memnunum. Birlikte çalışacağız, beraberce gelişeceğiz ve yenilmemeyi alışmışlık biçimine

Hikmet Karaman: Oyuncularımın çalışkanlığından memnunum
17-01-2022 19:07
Spor Toto Süper Lig takımlarından Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ekipman ile ilgilendiren meydana getirdiği değerlendirmede, "Ben oyuncularımın güzel niyeti çalışkanlığından memnunum. Birlikte çalışacağız, beraberce gelişeceğiz ve yenilmemeyi alışkınlık biçimine getirip Kayserispor'u ayrımlı müşterek yere getireceğiz" dedi.

Süper Lig'in 22'nci haftasında Çarşamba haset Medipol Başakşehir'i mihman edecek bulunan Yukatel Kayserispor, bu maçın hazırlıklarını meydana getirdiği antrenmanla sürdürdü. Teknik yönetmen Hikmet Karaman yönetiminde meydana gelen idmanda futbolcular kondisyon, küf ve taktik emek harcaması yaptı. Antrenman evveliyat izah özne Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Tribünler az buçuk henüz dolduralım. Koronavirüs var, iklim ilgisiz ama 12'inci eş baş döndürücü önemli. Başakşehir güzel müşterek takım. Biz de rastgele güzeşte gündüz adına koyarak sürdürmek istiyoruz. Parolamız olmalı, trendleri bitmeme ettirmeliyiz. Yenilmemeliyiz, yenmeliyiz. Daha güzel şeyler yapmalıyız. Futbol vebal oyunu vebal yapmadan hakikatı göremiyoruz. Çarşamba haset Başakşehir, arkası sıra da hafta sonu Kasımpaşa maçı var, önemli. Adana Demirspor maçı geride kaldı. Daha ahir dü maçla birleştirirsek bu 3 maçı en güzel biçimde nan zorundayız. Transfer edilen esame Adana Demirspor maçında oynayamadı. Mert Çetin koronavirüs atlattı müşterek birçok haset var. Bertolacci'nin ıvır zıvır müşterek sakatlığı vardı onun MR sonucunu bekliyoruz. Abdulkadir Parmak zihnî namına ve alıştırma vaziyeti namına hazır" niteleyerek konuştu.

"REKABET ORTAMI ARTTI"

Hikmet Karaman konuşmasının devamında, "Kayserispor'un 5 maçtır yenilmediğinin sorulması üstünde beceri yönetmen Hikmet Karaman, "Devam etmeliyiz, sebep olmasın. Antrenmana çıkmadan evvel Mensah'ı gördüm. Mensah baş döndürücü ehemmiyetli müşterek sürede antrenmanda sakatlandı. O da olsaydı ne derece müşterek tomar benek alabilirdik. Yeni mevrut ihvan var. Rekabet ortamı arttı. Biz güzel müşterek takımız. Fakat büyümekte bulunan müşterek takımız. Gözden kaçan müşterek obje var, mevsim başı 15 topçu gelmiş. Bunların yüzdelik 80'i yabancı. 2 senede müşterek ekipman kurgusu üstünde akıntı etmedik. Bir de sakatlıklar çıktı. Takım formatı, ekipman 11'i ekipman taktiği kol taktiği ferdî gelişimler hakeza devir alıyor. Ben oyuncularımın güzel niyeti çalışkanlığından memnunum. Birlikte çalışacağız, beraberce gelişeceğiz ve yenilmemeyi alışkınlık biçimine getirip Kayserispor'u ayrımlı müşterek yere getireceğiz. Tehlike sahasından ne derece ırak oldun güzel naşir ama henüz önemlisi şehre ve taraftarımıza ayrımlı şeyler ifşa geçirmek istiyoruz. Bu da bizim elimizde. Önümüzde Başakşehir maçı var. Hodri düzlük daim beraberce başaralım" açıklamasında bulundu.

ABDULKADİR PARMAK: HEDEFLERİ BANA YAKIN OLAN TAKIM KAYSERİSPOR'DU

Kayserispor'un çevrim arası aktarma etmiş olduğu adlardan Abdulkadir Parmak, alıştırma evveliyat matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sarı kırmızılı takımın dünkü transferi Abdulkadir Parmak, "Transferimde ehemmiyetli bulunan Berna Başkanın ve hocanın beni inandırma etmesiydi. Hedefleri benim hedeflerimle bire müşterek ölçüdeydi, o sebeple Kayserispor'u seçtim. 4-5 pakt vardı beni talip ama hedefleri bana andıran bulunan ekipman Kayserispor'du. Beni baş döndürücü istedi, buradan başkanımıza teşekkürname ediyorum, hocama da teşekkürname ediyorum. Mutluyum inşallah bana inananları utangaç etmeyeceğim. Elimden gelenin en iyisini yapacağım" niteleyerek konuştu. Çarşamba haset oynanacak bulunan Medipol Başakşehir maçının sorulması üstünde Abdulkadir Parmak, "Bu karşılaşma bizim düşüncesince baş döndürücü önemli. Üst taraflara kuşkulanmak istiyorsak bu maçları kazanmamız gerekiyor. Takım da bunun farkında zaten. Forma şansı gelirse elimden gelenin en iyisini hazırlamaya çalışacağım" cevabını verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler