USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Hatayspor Yönetim Kurulu Üyesi Edhem Sunar: 'Galatasaray yaralı, çöküş içerisinde'

Hatayspor Yönetim Kurulu Üyesi Edhem Sunar, ligde hedeflediklerinin hakkında çıktıklarını ve güzel ortak biçimde yollarına bitmeme ettiklerini belirtti. Sunar, hafta sonu oynayacakları Galatasaray mücadelesine bağlı ise, “Galatasaray yaralı, çöküş içerisinde. İyi bulunan kaza

Hatayspor Yönetim Kurulu Üyesi Edhem Sunar: 'Galatasaray yaralı, çöküş içerisinde'
11-01-2022 13:53
Spor Toto Süper Lig'de geride küsurat 20 haftada toplamış bulunduğu 32 puanla altıncı tam arazi düzlük ve Avrupa hedefini sürdüren Hatayspor'da Yönetim Kurulu Üyesi Edhem Sunar, İhlas Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu.

“Her nesne baş döndürücü dobra gidiyor”

Süper Lig'in evvel yarısında takımın ortaya koyduğu performansı değerlendiren Sunar, “Hatayspor Süper Lig'e çıkmış bulunduğu andan itibaren gelişigüzel nesne baş döndürücü dobra gidiyor. Güzel ortak istikrar, dobra ortak yönetim, dobra ortak beceri kurul ile şımarmadan, sınırını kasten tığ baş döndürücü elleme yerlerde olduğumuzu düşünüyoruz ve Türk spor kamuoyuna, spor camiasına sevinçli ortak ayak topu sunduğumuzu düşünüyoruz. Hatayspor'un bugünkü durumundan, ortak Hatayspor yöneticisi kendisine baş döndürücü memnunum ve mutluyum” ifadelerini kullandı.

“Hedeflerimizin üzerinde bunlara ulaştık”

‘4 efendi Hatay deplasmanına gittiği devir ortak zor oluyor. Hatayspor, Süper Lig'e çıktıktan sonradan bunu hedeflemiş miydiniz?' sorusunu Edhem Sunar, “Hedeflemiştik boydak hedeflerimizin üzerinde bunlara ulaştık. Orada ortak sıkı düzen bahis konusu bulunduğu için, hem maddesel açıdan, hem beceri anlamda ve bütünü ortak birliktelikten, Onursal Başkan Lütfü Savaş'ın gelişigüzel şeyin başlangıcında olmasının ortak as kendisine baş döndürücü iri tesiri ve yararını gördük. Onun öngörüleri, onun tercihleri, bizim ‘hayır' dediğimiz, onun ‘evet' söylediği şeylerde daima o kazandı. Bu gestalt bizim düşüncesince güvenilmez neticeler verdi” diyerek cevaplandırdı.

“Alt yapıya baş döndürücü iri ehemmiyet vermeye başladık”

Hatayspor kendisine nite ortak para aktarımı devri geçirecekleri karşı da bilim verici Hataysporlu yönetici, “Türk futbolu bundan sonradan baş döndürücü iri ortak çöküş içerisinde. Uluslararası ortak başarımız yok, ulusal takımda başarımız yok. Yetişen topçu sayımız baş döndürücü azaldı, tribünlerde izleyici sayımız azaldı. Kalitemiz baş döndürücü düşüt onun düşüncesince bizim ast yapıya baş döndürücü ehemmiyet vermemiz lazım. Biz Hatayspor kendisine ast yapıya baş döndürücü iri ehemmiyet vermeye başladık. Onun düşüncesince de tesisleşmeye, topçu tarama hazırlamaya halis muhlis Türkiye'de başladık. Biz bundan sonradan topçu esermek istiyoruz ve Türk futboluna arz etmek istiyoruz, gayemiz bu” biçiminde konuştu.

Edhem Sunar, başkaca 20-25 gözyaşı ortada yerel topçu taramasına başladıklarını laflarına ekledi.

“Kendi değerlerini bilici ortak kulübüz”

Sunar, ‘Hatayspor konuşu anlamda en elleme yönetilen kulüplerden birisi, halkçı para aktarımı meydana getirecek mısınız?' biçiminde mevrut soruya da şu yanıtı verdi:

“Kesinlikle hayır. Biz haddimizi bilen, kişi ölçeklerini bilen, kişi değerlerini bilici ortak kulübüz. Şımarıklık yapmayacağımızı elan evvela de söyledik, halkçı ortak kişi diyerek bütçemizi delen tek anca ortak düşüncemiz yok. Çok iri borcumuz yok, gelirimiz derece borcumuz var, iri sıkıntılarımız yok. Başımızdaki as orayı baş döndürücü elleme dalavere ediyor. Ona da (Lütfü Savaş) Hatay'a ve Hatayspor'a icra ettiği katkılardan ötürü baş döndürücü teşekkürname ediyorum.”

“Şampiyonluğu hedefleyecek ortak pakt olacağımızı düşünüyorum”

Kulüp kendisine doğacak hedeflerinden bahseden Edhem Sunar, “3 yıl sonradan 3 efendi ortada şampiyonluğu hedefleyecek ortak pakt olacağımızı düşünüyorum. Bu niyet, ağır ortak niyet. Çünkü temellerini attık, inşallah hedeflerimize Allah'ın sayesinde ulaşırız. Hatayspor taraftarlarını lakayıt koşulsuz maçlara bekliyoruz.”

“Galatasaray yaralı, çöküş içerisinde”

Süper Lig'in 21. haftasında oynayacakları Galatasaray müsabakası karşı ise Sunar, “Kendi bölgemizde oynuyoruz, bizim düşüncesince kazanım olur. Bizim de dezavantajımız çok. Afrika Kupası'na giden, cezalı ve hastalıklı baş döndürücü sayıda kalık futbolcumuz var. Ama Galatasaray da yaralı, çöküş içerisinde. İyi bulunan kazansın” cümlelerine arazi verdi.

Hataysporlu yönetici, emektar aktörleri Boupendza'nın art değiştirmek istediğine ilişkin haberlerin kendilerine de geldiğini ancak ortak konuşma gerçekleştirmediklerini belirtti.

Uygar Aydın - Bozhan Memiş

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler