USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Hamza Hamzaoğlu: Önümüzdeki 7 maça odaklandık

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Önümüzdeki 7 maça odaklanmayı ve buradan toplayabildiğimiz derece nokta toplamayı evleviyet durumuna getirdik” dedi.

Hamza Hamzaoğlu: Önümüzdeki 7 maça odaklandık
18-11-2021 13:37

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig’in 13’üncü haftasında alışveriş haset deplasmanda oynayacağı İttifak Holding Konyaspor maçının hazırlıklarına bitmeme ediyor. Mehmet Cengiz Tesisleri’nde gerçekleşen bugünkü egzersiz evveliyat açıklamalarda mevcut uygulayım yönetmen Hamza Hamzaoğlu, “Önümüzdeki 7 maça odaklanmayı ve buradan toplayabildiğimiz derece benek toplamayı evleviyet biçimine getirdik. Şu an da ağız ağıza düşüncemiz bu ve bunun geçmiş evreyi Konyaspor maçı, buna derişik ergin durumdayız ve bitmeme ediyoruz” ifadelerini kullandı.

"İYİ BİR GALİBİYETLE DÖNMEYİ ARZULUYORUZ"

Konyaspor’un bu zaman güzel müşterek başarım ortaya koyduğunu kail uygulayım yönetmen Hamza Hamzaoğlu “İstikrarlı müşterek kadro, disiplinli müşterek takım, zeki oyuncular ve neticeye revan ayak topu ile şu andaki yerlerini de adalet ediyorlar. Biz de geldiğimizden bu yana gelişigüzel hafta hesabına koyarak bitmeme ediyoruz, ekipman olduğumuz hâlâ da kendini hissettirmeye başladı. Yine bu maçta da ekipman bütünlüğüne ihtiyacımız olacak, daim bu arada akıntı etmeye ihtiyacımız olacak. Hem rakibimizin zait yönlerini, çelimli yanlarını önlemeye çalışacağız aynı zamanda gelişigüzel takımın zayıf iradesi bulunduğu kabilinden Konyaspor’un da zaafiyetleri var, bunlardan da faydalanmaya çalışacağız. Buna müteveccih çalışmalarımız sürdü, elbette ki ulusal takımda bulunan arkadaşlarımız hâlâ aramıza birlik yerine kümeli olmasalar fark gayrı oyuncularımızla beraberce çalışmalarımızı sürdürdük, önümüzde dü üç çağımız hâlâ mevcut tertiplenmek için. En güzel halde İnşallah Konya’dan da Alanyaspor maçında aldığımız sonucun devamını getiren müşterek düzen müşterek iyilikle bu arada adalet ettiğimiz müşterek sonuçla, güzel müşterek galibiyetle, netice ile buraya dönmeyi arzuluyoruz” biçiminde konuştu.

"SONUCU HEP İKİNCİ PLANDA TUTARIM BU TÜR MAÇLARDA"

Milli maç ortada Erzurumspor ile meydana getirilen tedbir müsabakasını değerlendiren Hamzaoğlu “Maçtan memnunum ancak elbette oyunu doğrusu maç eksiği bulunan oyuncularla oynadık. Bu eksiği ikmal etmek düşüncesince aldığımız müşterek maçtı bu tedbir maçı. Eksiğimizin bulunduğu da baş döndürücü kesin müşterek halde kendini gösterdi ancak elbette ki bu çeşit maçlarla yürek maçlarıyla bu arada bu arkadaşlarımızın da maç eksiğini, kondisyonunu toparlamaya çalışacağız. Herkes düşüncesince müspet olabilir esasen bu maç, Erzurum düşüncesince de bizim düşüncesince de oyuncularımız düşüncesince de. Nelerimiz kem nelerimizi tamamlamamız gerekiyor bunları hâlâ kesin gördük. Zaten bildiğimiz, gördüğümüz şeylerdi ancak en azından bunu biz gördük bundan çevre da o maçın kararı daim ikinci planda tutarım bu çeşit maçlarda bu maçın bizlere faydası bulunduğunu düşünüyorum” dedi.

"PUAN TOPLAMAYI ÖNCELİK HALİNE GETİRDİK"

Çaykur Rizespor'un başkanı Tahir Kıran ile meydana getirilen güruh karşı mütekellim Hamzaoğlu, “Genel müşterek lakırtı toplantısı yaptık, başkanla beraber. Hem bugünümüzle ilgilendiren hem gelecekle ilgilendiren neler yapabiliriz, neleri hâlâ güzel hale getirebiliriz bunları konuştuk. Tabii ki şu anki görüntüye gereğince devir ortada müşterek şeyler yapmamız icap eder mi, gerekmez mi bunları da konuştuk. Bir taraftan o emekleri sürdürürken, müşterek taraftan da şu karara vardık; ha elimizde gelişigüzel devir gelişen müşterek ekip var, güzel müşterek takımımız var, güzel savaş ediyoruz. Şu anda 7 maçımız hâlâ var, devir arasına derece da bu maçlara odaklanmayı ve müşterek taraftan da eksiklerimize müteveccih emekleri sürdüreceğiz. Önümüzdeki 7 maça odaklanmayı ve buradan toplayabildiğimiz derece benek toplamayı evleviyet biçimine getirdik. Şu anda düşüncemiz bu ve bunun geçmiş evreyi bulunan Konyaspor maçı, buna derişik ergin durumdayız ve bitmeme ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Takımdaki sakatlıkları da değerlendiren uygulayım yönetmen Hamzaoğlu, “Gökhan’ın sakatlığı dü üç hafta sürecek, Remy dü gündür takımla bu arada çalışıyor, Alper ihtimal ferda takımla bu arada başlayabilir ancak bu hafta herhalde o da aramızda olamaz. Onun haricinde da Mendes cerrahi müdahale oldu, o devir arasına derece yok. Şu anda da ayrıksı müşterek eksiğimiz görünmüyor. Cemali'nin ulusal takımda küçük müşterek sakatlığı olabilir ancak zaman takımda çalışacak, antrenmana çıkacak” biçiminde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler