USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Hamza Hamzaoğlu: Kendi sahamızda etkili bir takımız

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Malatyaspor güzeşte yıl çalıştığım bir pakt ancak şu anda işler güzel gitmiyor kadar görünüyor. Fakat bunlar bizim düşüncesince tek devir kazanım kadar görünmemeli, bilakis nasıl biteceği muhtemelen sıfır bir karşıla

Hamza Hamzaoğlu: Kendi sahamızda etkili bir takımız
16-12-2021 18:14

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig’in 17’nci haftasında 19 Aralık Pazar haset evinde mihman edeceği Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına bitmeme ediyor. Yeşil mavili takımın fen direktörü Hamza Hamzaoğlu, Güneysu Spor Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi.

Programdan sonraları matbuat mensuplarına mütekellim Hamza Hamzaoğlu, sabık hafta dobra ve ehemmiyetli bir karşılaşma kazandıklarını belirterek, “Bu hafta gene özlük sahamızda oynuyoruz. Hep söylüyoruz, özlük sahamızda etkili bir takımız. Güçlü oynuyoruz ve bu pozitif yanları da sonuç 4 haftadır dobra değerlendirdik. İnşallah Malatyaspor maçında da oyunumuzu rakibe kabullendirip, dobra bir netice ile ayrılırız. Eksiklerimiz var, Selim ve Bolasie bu hafta bizimle olamayacak lakin onların yerini dolduracak öteki arkadaşlarımız var. Onların hesabına oynatacağımız ihvan da dobra ulama sunacaktır. Hep söylüyoruz elden oynayanlar değil, muahharen oyuna girenlerin de, kenarda oturanların da yardımı önemli. Şu anda hakeza bir dizi olma önünde iri adımlar attık. Bütün oyuncularımız hazır. Geçen hafta muahharen oyuna girenler ehemmiyetli ulama sağladı. İnşallah bu hafta da takım namına bu pik dobra hazırlanacağız, dobra bir netice ile da ayrılacağız” ifadelerini kullandı.

‘NE OLACAĞI BELLİ OLMAYAN BİR MAÇ OYNAYACAĞIZ’

Malatyaspor’un sabık yıl çalışmış olduğu bir pakt bulunduğunu kail fen yönetmen Hamzaoğlu, “Malatyaspor sabık yıl çalıştığım bir pakt lakin şu anda işler dobra gitmiyor kabil görünüyor. Fakat bunlar bizim düşüncesince tek devir kazanım kabil görünmemeli, bilakis nasıl biteceği anlaşılan sıfır bir karşılaşma oynayacağız. O nedenden emniyetli adımlarla tetik bir halde oynamalıyız” dedi.

‘TRANSFER YAPMAK KOLAY DEĞİL’

Şu anda transferlerden elan baş döndürücü düşünmeleri müstelzim maçlar olduklarını dile getiren Hamza Hamzaoğlu, “Oynamamız müstelzim 3 pare maç, 9 benek mevcut ve buradan azami puanı boşaltmak zorundayız. Bizim şu anda transferden elan baş döndürücü düşünmemiz müstelzim bilinçlilik bu maçlar. Son maçın sonrasına denli kılıç oyuncularımızla para aktarımı dair tek bilinçlilik paylaşmayacağız. Biz naşir ki fen takım namına çalışıyoruz, yönetimle de bu çalışmalarımızı paylaşıyoruz lakin sonuç maçta güçlü benim fikirlerimi değiştirecek oyuncularım olabilir. Olumsuz düşündüklerim ihtimal olumluya, müspet düşündüklerim ise olumsuza çevrilebilir. Antep maçından sonraları 4 çağ buradayız, o günlerde transferle ilgilendiren çalışmaların hepsini aceleci bir halde hem gidenler hem kalanlar gerçekleştireceğiz. Bugünün şartlarına baktığımız devir kulüplerin de olanakları kısıtlandı. Transfer gerçekleştirmek da bedava değil. O nedenden çalışmalarımızın kararında vereceğimiz kararla ortaya çıkacaktır” halinde konuştu.

‘BİZ GÖKHAN’DAN MEMNUNUZ’

Kaleci Gökhan Akkan’ın para aktarımı söylentileri kendisince da izah eden fen yönetmen Hamzaoğlu, “Gökhan’ın adının geçmesi bizi sevindirir. Keşke değme oyuncumuzu isteseler. Biz Gökhan’dan memnunuz, şu evrede vermeyi düşünmüyoruz. Olur da baş döndürücü dobra öneri gelir, bizim de Gökhan’ın yerini doldurabilecek ayrıksı bir alternatifimiz olur. O devir değerlendirebiliriz lakin kılıç Gökhan’dan memnunuz ve şu anda vermeyi düşünmüyoruz” dedi.

‘TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ DAHA DA ARTACAK’

Taraftarın desteğinin değme sabık çağ artacağını düşündüğünü kail Hamzaoğlu, “Biz güzel olduktan sonraları değme sabık hafta stadımız az buçuk elan mahmul olacak. Taraftarımızın desteği elan da artacak sanarak düşünüyorum. Biz onları bahtiyar etmeye çalışacağız, onlar da bizlere hem müspet hem negatif yıllarda katkılarını sürdürmeye bitmeme ederler” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler