USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Hamza Hamzaoğlu: İşimiz zorlaştı ama ümidimizi kaybetmedik

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “İşimiz aşırı elan zorlaştı ama tığ ümidimizi kaybetmedik. Çünkü geldiğimiz günden buyana takımda aşırı müspet gelişimler, değişimler görüyoruz” dedi.

Hamza Hamzaoğlu: İşimiz zorlaştı ama ümidimizi kaybetmedik
19-10-2021 14:43

Teknik yönetmen Hamza Hamzaoğlu, GZT Giresunspor maçına çirkin başlamadıklarını, oyunun istedikleri denli giderken tahminde sıfır al eke gördüklerini söyledi. Hamzaoğlu, “Bana gereğince hala ciddi müşterek değişmeyen diyerek düşünüyorum. Çünkü doğrudan önce vaziyet ve rakip hepsi kenara akilane alıyor. Orada Holmen yetişebilir. Rakip, belirgin müşterek gol şansı değil, çaprazdan vuracak. Kalecimiz Gökhan kurtarabilir. Hemen doğrudan kırmızıyla cezalandırılması bana gereğince hataydı. Hala bu görüşümün arkasındayım. Sonradan izlediğimde de ayrımsız şeyi gördüm. Çok er müşterek değişmeyen verdi yargıcı ama meydana getirecek müşterek obje yok. Başakşehir maçıyla başladık. Oyun dobra giderken, dü üç pozisyonumuz varken gene müşterek sağgörüsüzlük diyeyim, doğrusu şanssızlık. Hiçbir oyuncunun yapmayacağı müşterek şeyi Alper kalemize akilane hepsi sürdü. Yediğimiz gol. Galatasaray maçında ceza vuruşu kaçtı, kaçabilir, ceza vuruşu değme devir kaçabilir. Arkasından Joel’in içeriye atamadığı top. 90+11’de 3 kıta faulün peşi sıra mevrut bozgun golü. Geliyoruz Giresun’a, burada da gene 11-11 bitmeme etse en çirkin gene yenilmeyiz diyerek düşünüyorum. Belki de kazanabileceğimiz müşterek maçtı diyerek düşünüyorum ama 3 haftaya baktığımızda elimizde 0 puan. Hiç meyve alamadığımız 3 kıta karşılaşma oynadık. Fikstür dezavantajı adına da görmek mümkündür bunu. Başakşehir’i burada, Giresun’u burada, Galatasaray’ı dışarıda oynamış olsaydık aşırı ayrımlı olabilecek maçlardı ama 3 haftayı bu biçimde geçtik iyisiyle kötüsüyle” diyerek konuştu.

‘İŞİMİZ ÇOK DAHA ZORLAŞTI’

9 haftada 1 puanla ligin dibinde olduklarını kail Hamzaoğlu, şöyleki konuştu:

“İşimiz aşırı hâlâ zorlaştı ama tığ ümidimizi kaybetmedik. Çünkü geldiğimiz günden beri takımda aşırı müspet gelişimler, değişimler görüyoruz. En azından sahada uğraş ve müşterek şeyler ika çabasını görüyoruz. Artık Kasımpaşa maçı bana gereğince arka tahavvül başlangıcı olabilecek müşterek karşılaşma ve aşırı ehemmiyetli müşterek maç. Kendi bölgemizde oynayacağız, değme ayrışık kazanım bizim lehimize. Bu avantajları dobra değerlendirip bundan sonraları Kasımpaşa maçıyla dobra müşterek giriş yapmış olup geçmişe de sünger çekip ondan sonraları hâlâ tehlikesiz adımlarla hâlâ moralli kazanabileceğimiz inancımızı pekiştirip hâlâ dobra müşterek biçimde kez alabiliriz. Bu arada sakatlıkları, şanssızlıkları da yaşıyoruz. Yaşamıyoruz değil. Bunları yalnızca bilim notu düşüncesince anlatıyorum olmadan bunların hiçbiri mazeret değil. Sonuçta ne olursa olsun başarmalıydık diyerek düşünüyorum şahıs adımıza en azından. Ama bunlar da müşterek aktif fiil oldu, olmadı değil. Şimdi gene ayrımsız güven, maneviyat motivasyonla Kasımpaşa maçına çıkacağız. Bu karşılaşma bizim düşüncesince aşırı önemli. Bu maçta da kazanıp inşallah buradan çıkışımızı başlatmak istiyoruz”

‘KAZANMAK ZORUNDAYIZ’

Takımdan istediği reaksiyonları almaya başladığını anlatım fail Hamzaoğlu, “Yani oyuncularımın hiçbirisinden faaliyetlerinden şikayetçi değilim. Maçtaki dilek ve arzularından şikayetçi değilim ama bazısı alışkanlıklar hazırlop atlatılmıyor. Zamanla alışmışlık durumuna mevrut tavırlar müşterek müddet sonraları lakin farklılaşabilir. Yavaş bati o farklılaşmayı görüyoruz. Daha agresif, hâlâ rakiple dek eden, hâlâ isteyen, uğraş fail müşterek görüntümüz var lakin söylediğim denli sabık hafta al eke bizi 1 isim az bırakınca rakip sahaya gitmekte başağrısı yaşadık. Kolay değil, müşterek isim aşırı obje ayırt ettiriyor maçlarda. O sebepten bu çeşit şeyleri de yaşadık. İnşallah bu olumsuzlukların geride kalmış olduğu müşterek karşılaşma oynarız Kasımpaşa maçıyla. Orada bundan sonraları esas gücümüzü, arzumuzu ve isteğimizi ne derece sahaya yansıtacağız onu da göreceğiz daima beraber. Ama bundan sonraları bu karşılaşma meyve şansımız denli düşünüyorum ben. Çünkü doğrudan rakibimiz bulunan müşterek kadro ve şahıs bölgemizde oynuyoruz. Ne olursa olsun bu maçı düzeltmek zorundayız, kazanmalıyız. Başka çaremiz çözümümüz yok” biçiminde konuştu.

'ÇOK FAZLA SAKAT OYUNCU VAR'

Takımdaki sakatlanan oyuncularla ilgilendiren bilim sağlayan Hamzaoğlu, “Gökhan’ın Almanya’da tedavisi bitmeme ediyor. Fabricio iyileşti, takımla bu arada çalışmalara başladı. Geçen hafta az buçuk oynattık onu ama korkarak oynattık esasen nüksetmemesi için. O da kendini elhak az buçuk korudu ama şu anda icraat acemi antrenmanla dobra denli görünüyor hafta sonuna derece da çalışacağız. Onun haricinde Deny aramıza katıldı takımla bu arada çalışıyor. Phiri bugün başlamış olacak inşallah takımla bu arada bitmeme ettirebilir. Yasin geçmiş aramıza katıldı. O derece aşırı var ki unutabilirim. Çok müşterek tomar hastalıklı cezalı oyunculara takılmıyorum. mühim bulunan bulunan elimizdeki kadroyla ne yapabiliriz. Daha aşırı ona odaklandığım düşüncesince bazısı bazı unutabilirim hastalıklı aktörleri saymakta. Çünkü artan oyuncularla bu arada gene 11 isim sahaya çıkacağız. İsimler ehemmiyetli değil bundan sonraları bu saatten sonra. Sahaya ki çıkarsa çıksın bu maçı düzeltmek düşüncesince değme şeyini ortaya almak zorunda. Hepimiz ayrımsız şekildeyiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler