USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gündüz sanayide, akşam ringde mücadele ediyor

Ulusal ve arsıulusal kick yumruk oyunu şampiyonlukları mevcut Eskişehirli ulusal sportmen Doğan Kılıç, gündüzleri sanayide redif zerre dükkânında harçlığını çıkarırken, gece olunca ise toy başarılar elde edebilmek düşüncesince alıştırma yaparak düzen bağı çalışıyo

Gündüz sanayide, akşam ringde mücadele ediyor
14-02-2022 12:36

Eskişehir'de canlı 23 yaşındaki Doğan Kılıç, 2016 senesinde kick yumruk oyunu ile tanıştı. Ulusal ve arsıulusal müsabakalarda dereceleri ve şampiyonlukları mevcut Kılıç, toy başarılar elde edebilmek düşüncesince rastgele güneş derinliğine saatler süresince alıştırma yapıyor. Harçlığını çıkarabilmek düşüncesince güneş sanayide redif zerre dükkânında etkin ulusal kick boksçu, gece olduğunda ise spor salonunda arak döküyor. Kılıç, geçtiğimiz günlerde hususi müşterek organizasyonda dövüşerek rakibini kestirmece 1 buçuk dakikada nakavt etmesiyle uyanıklık çekmişti.

“Hazırlık süreci aşırı güçlü ve öldürücü geçiyor”
Hazırlık dönemlerinin kendisi düşüncesince enine boyuna bunaltıcı bulunduğunu tamlayan Doğan Kılıç, sabahleyin koşusundan sonraları işe geldiğini ve daha sonra antrenmana gittiğini aktardı. Oto sanayide redif zerre işi yaptığını kail Kılıç, “Süreç aşırı güçlü geçiyor. Hazırlık dönemimizde antrenmanlarımız bazı bazı günde üç oluyor. Yorucu müşterek çevrim geçiriyoruz. Sabah 06:00'da kalkıyorum. Koşumu yaptıktan sonraları duş alıp işe gidiyorum. Sabah 08:00'den akşam 19:00'a derece işim sürüyor. 19:30 antrenmanına yetişiyorum. Akşam antrenmanına geliyorum. Burada antrenörlerimle bu arada kadro derslerine giriyorum. Onun haricinde hocalarımla bu arada jimnastik hareketlerimi yapıyorum. Gayet planlı, programlı, dizgeli müşterek halde dobra ilerliyoruz. Daha şişman arenalarda ismimi duyuracağıma inanıyorum” sanarak konuştu.

“Karşımdakinin açıklarını görerek ve antrenörümü kulaktan rakibimi nakavt ettim”
Geçtiğimiz günlerde katılmış olduğu hususi müşterek organizasyonda hâlâ evvel rauntta rakibini nakavt ettiğini ve bunun kararında çevresinden müspet tepkiler aldığını anlatım fail ulusal sportmen Kılıç, o anları anlattı. İleride hâlâ elleme bölgelere gelmeyi hedeflediğini kaydeden dinç kick boksçu, “İlk rauntta rakibimi nakavt ettim. Spor sonuçta, ayrımsız halde ego de olabilirdim. Anlık hataya bakıyor. Müsabakaya emniyetsiz derecede hazırdım, rastgele şeye karşılık verebiliyordum. Rakibimin açıklarını görerek ve antrenörümü kulaktan rakibimi nakavt ettim. Bu derece çelimsiz sürmesini ego de beklemiyordum. İkinci raundu oynarım sanarak düşünüyordum. Bundan sonraları karşıma hâlâ güçlü rakipler çıkacak. Çok dobra tepkiler aldım. Avrupa ve evren şampiyonlarıyla ayrımsız arenada dövüştüm, bu benim düşüncesince haysiyet donör müşterek şey. Antrenörüm ayrımsız sürede 4 evren ve 4 Avrupa şampiyonu. Onunla baş başa çalışıyoruz. Gayet dobra aşama kaydediyor rastgele şey. Allah nazarlardan saklasın, inşallah hâlâ elleme bölgelere geleceğiz” dedi.

“Doğan aşırı disiplinli, kararlı ve koca müşterek sporcumuz”
Kılıç'ın antrenörü ve spor yaşamı başarılarla komple ulusal sportmen Seda Duygu Aygün Bayraktar, dinç kick boksçuyu kişi tahtına namzet adına gördüğünü dile getirdi. Kılıç'ın spora başladığı günden buyana başarılarının artarak bitmeme ettiğini anlatım fail Bayraktar, “Doğan hem Türkiye, hem Avrupa kupası hem de arsıulusal şampiyonluklar aldı. Dünya Şampiyonası kabil şişman müşterek arenada ülkemizi ve ilimizi özümleme ederek maçlar çıkarttı. Diliyorum ki, hem meraklı hem de acemi kick yumruk oyunu kariyerinde aşırı dobra başarılara imza atacak. Ben 4 kat evren şampiyonu olduysam onun 5-6 eş olmasını dilek ediyorum. Çok disiplinli, aşırı kararlı ve aşırı koca müşterek sporcumuz. O sebepten dolayı Allah alternatifini bahtını açıkça etsin. Hem acemi hem de profesyonelde bu işler sponsorlarla dönüyor. Sporcumuzun elinden tutulduğu takdirde dünyada tek kimesne ona gönül rahatlığı mücadele edemeyecektir” niteleyerek dinç sporcunun hâlâ şişman başarılar elde edebilmesi düşüncesince sponsorlukların şişman öneminin olduğuna uyanıklık çekti.

“Kendisi hakkıyla becerikli ve emeğinin hakkını veren müşterek sporcu”
Doğan Kılıç'ın iş arkadaşı Uğur Aydemir, kestirmece 7 aydır baş başa çalıştıklarını belirtti. Genç sporcunun rastgele devir indinde bulunduğunu aktaran Aydemir, “Sporcu müşterek insanın hem çalışıp hem de bu işlerle uğraşması sıradan zor. Günde üç çalışmak yapmış olup ayrıyeten çalışman gerekecek, güneş yetmiyor. Bu sebepten dolayı buradayız. Doğan'a iane kılmak istiyoruz. Doğan'ı izliyorum, hem de yakından izlem ediyorum. Birkaç çalışmak bu arada attık. Kendisi hakkıyla becerikli ve emeğinin hakkını veren müşterek sporcu, lakin emeğinin karşılığını alamıyor. Bizim en şişman sıkıntımız bu. Ülkeni, şehrini özümleme edeceksin, lakin bunun karşılığı müşterek hiç. Burada müşterek himmet ve güç var” ifadelerini kullandı.

Mısra Ezginur Göçer - Ali Furkan Çetiner

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler