USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Golf Federasyonu'nun yeni başkanı Yıldırım Demirören oldu

Türkiye Golf Federasyonu 5'nci Olağan Genel Kurulu ahit Ankara'da yapıldı.

Golf Federasyonu'nun yeni başkanı Yıldırım Demirören oldu
01-11-2021 14:54

Yıldırım Demirören'in biricik sözlü namına girmiş bulunduğu riyaset seçimine 188 delegeden 113'ü katıldı. Genel kurulda hazirun 113 imza ile açılırken 98 katılımcı oy kullandı. 13 aldatmaca çürük bulunduğu seçimde 4 yersiz oy çıkarken Yıldırım Demirören 81 makbul oy ile golf federasyonu yeni başkanı oldu.

Divan Başkanlığını TFF Başkan Vekili Ali Düşmez'in meydana getirdiği umumi kurula TFF Başkanı Nihat Özdemir, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Spor Toto kuruluş başkanı Bünyamin Bozgeyik ve Golf Federasyonu emektar başkanı Ahmet Ağaoğlu katıldı.

AĞAOĞLU: "GOLF CAMİASINDAKİ HERKES BU GÖREVİ 21 SENE YAPABİLMEMDE BANA ÇOK YARDIMCI OLDULAR"

21 yıldır Golf Federasyonu Başkanlığını sürdüren Ahmet Ağaoğlu umumi kurulda meydana getirdiği açıklamada, "Olimpiyatların ertelenmesiyle fariza süresilerimiz de uzamış oldu. 21 sene insanoğlu hayatında aşırı derinliğine müşterek süre. Bu genişliğinde derinliğine devir müşterek görevde eğleşmek başta memleketimizdeki spor yapısını dikkate alındığında katı anamayacak genişliğinde belkili kabilinden görünmemesine karşın golf kabilinden sonuç basamak etik, spor ahlakına eş olimpik ruhu haiz müşterek camiada bu müddet delik açıp kapayıncaya genişliğinde geçti. Bu süreçte sıkıntıyla karşılaşmadık dersem herhalde abartmamış olurum. Golf camiasındaki hepsi bu rolü 21 sene yapabilmemde bana aşırı araştırma görevlisi oldular. 2000 yılından bugüne genişliğinde bu rolü omuzlarımızda taşıdıysak toplumun bunda oranı fazla. Hiç müşterek yönetimin topluluk desteği olmaksızın süreci başarıyla yönetmesi belkili değildir. Yıldırım Demirören ve arkadaşları bu iş yarışını sürdüreceklerdir" dedi.

ÖZDEMİR: "AĞAOĞLU'NUN GOLFE ÇOK BÜYÜK EMEKLERİ GEÇTİ"

TFF Başkanı Nihat Özdemir ise müşterek golfçü namına Ahmet Ağaoğlu'na teşekkürname ettiğini belirterek, "21 sene başkanlığı yürüttü. Az müşterek sene değil zira kendisi 60 küsür yaşında, yaşamının üçte birtanesini golf federasyonu başkanı namına yaptı, golfe aşırı şişman çalışmaları geçti. Ben de andıran müşterek sürede 5 sene önceki başladım, bekâr biz değil editör madun yapısıyla gençlere aşırı sevdirmemiz müstelzim müşterek spor dalı. Biz golfte Türkiye namına madun yapıda sahalarımız namına hakkıyla ehemmiyetli yatırımlar yaptık. Antalya'sı İzmir'i, İstanbul, Ankara, Samsun, müşterek aşırı ilimizde aşırı ehemmiyetli golf sahaları var. Bugün Belek'teki golf sahaları bekâr Türkiye değil hayattaki değme golfçü çeşidinden konuşuluyor, biliniyor ve burada golf oynama istekleri var. Onun düşüncesince Sayın Ahmet Ağaoğlu'na hakkıyla teşekkürname ederim" ifadelerini kullandı.

ÖZDEMİR: "İNANIYORUM Kİ SAYIN YILDIRIM DEMİRÖREN'İN DÖNEMİNDE TÜRKİYE'DE GOLF ÇOK ÖNEMLİ DERECEDE İLERLEME SAĞLAYACAKTIR"

Yeni başkan Yıldırım Demirören'in güzel müşterek ekip kurduğunu da dile getiren Özdemir, "Onlara da başarılar diliyorum. İnanıyorum ki sayın Yıldırım Demirören'in çağında Türkiye'de golf aşırı ehemmiyetli derecede müşterek gelişim sağlayacaktır. Yönetim kuruluna baktığımız devir hakkıyla birbirinden aşırı kıymetli, golfü oynayan, dost ve inşallah ehemmiyetli derecede golf federasyonu düşüncesince devir ayıracak arkadaşlardan müşterek idare sıralaması var. Oy birliğiyle ve biricik listeyle de seçildiler çıkarlarını kutlama ediyorum. Bu halde golfte de bekâr Türkiye'de değil dünyada da sesimizi duyuracağımıza inanıyorum" halinde konuştu.

DEMİRÖREN: "EN BÜYÜK HEDEFİMİZ OLİMPİYATLARDA YARIŞAN, MADALYA KOVALAYAN SPORCULAR YETİŞTİRMEK"

Genel heyet evveliyat müşterek mülakat fail Golf federasyonu yeni başkanı Yıldırım Demirören, en şişman hedeflerinin olimpiyatlarda yarışan, madalya kovalayan sporcular beslemek bulunduğunu ve golf sebebiyle Türkiye'yi dünyaya öncelemek olduğuna aksan yaparak; "Gençlere golfü sevdirmek düşüncesince yola çıktık. İddialıyız ve müşterek o genişliğinde da mutluyuz. İddialıyız zira kılıç sporun içerisinden geliyoruz. Ben ve idare kurulundaki dostlarım sorunları biliyoruz. Tesisleşmeden, madun yapıya, çalıştırıcı eğitiminden organizasyona müşterek aşırı projelerimiz hazır. Kısa ve derinliğine vadede hepsini yaşama geçireceğiz. Umutluyuz zira şişman golf ailesinin desteğini arkamızda bulunduğunu güzel biliyoruz'' dedi.

Yıldırım Demirören intihap sonra meydana getirdiği konuşmada ise bizleri seçtiğiniz düşüncesince teşekkürname ediyorum. Sayın Ahmet Ağaoğlu ve yönetimine teşekkürname ederim. Zor müşterek yola çıktık, lakin aşılmayacak müşterek kez değil. Sorunları biliyoruz ve daima beraberce çözeceğiz'' açıklamasında bulundu.

Genel heyet sonrası Yıldırım Demirören, emektar başkan Ahmet Ağaoğlu'na hizmetlerinden çevre teşekkürname ederek onurluk ikram ederken, Ağaoğlu da başarılar diledi.

Türkiye Golf Federasyonu'nun yeni yönetimi şu adlardan oluştu:

Mehmet Dora, Mehmet Ziylan, İsmail Hasan Akçakayalıoğlu, Ali Özdoğan, Murat Karaduman, İlker Erdoğan, Recep Turan, Mustafa Cihad Arslan, Yasin Akkanat, Gürkan Demirkesen, Ali Köse, Atilla Hasan Akıncı, Abdullah Hazar ve Orhan Hallik.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler