USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gölbaşı Uluslararası Bilardo Kompleksi açıldı

Türkiye Bilardo Federasyonu’nun Gölbaşı Uluslararası Bilardo Kompleksi açıldı.

Gölbaşı Uluslararası Bilardo Kompleksi açıldı
15-11-2021 18:53

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde arazi meydan Uluslararası Bilardo Kompleksi açılışına Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, milletvekilleri ve spor toplumunun ehemmiyetli adları katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, hakeza müşterek hizmetle gençleri buluşturmanın heyecanı arasında olduklarını belirterek, “Bundan sonradan gine Gölbaşı’nda olsun öteki ilçelerimizde olsun bire müşterek Türkiye’nin ciharıyek indinde bulunduğu üzere Ankaramızda da tesisleşme hamlelerimize bitmeme ederken, birer birer hedeflerimizi, açılışlarımızı gerçekleştirirken kendimize, ülkemize, illerimize, ilçelerimize toy hedefler koymaya bitmeme edeceğiz. Bizim milletimiz rastgele şeyin en iyisine layık. Tesislerimiz, ülkemizin gururu gençlerimiz rastgele şeyin en güzeline layık. Bizler bire müşterek dakika bulunduğu üzere el ele vereceğiz, dil gönüle vereceğiz, gücümüzü birleştireceğiz, milletimize misyon önünde eserlerimizi açarken, müşterek taraftan da gençlerimizin önünü açarken misyon çıtamızı rastgele güzeşte gündüz şimdi yukarıya taşıyacağız” dedi.

“BİZ SPORU BİRKAÇ BRANŞTAN İBARET GÖRMÜYORUZ”

Bakan Kasapoğlu, bilardonun olimpik müşterek spor olma önünde ehemmiyetli hamle kaydettiğini vurgulayarak, “Biz sporu biraz branştan ibaret görmüyoruz. Şükürler olsun bunun en konkre örneklerinden müşterek tanesini dakika sizlerle beraberce açıyoruz. Bu görmüş olduğunuz kasılma yalnızca millî değil, arsıulusal bilardo tesisleri noktasında hususi müşterek yere sahip. Türkiye’nin ciharıyek yanından sporculara ev sahipliği yapacağı üzere bire müşterek dakika başlamış olacak şampiyonayla dünyanın ciharıyek yanından mevrut sporculara da ev sahipliği yapacak. Buz pateni pistinden, ayak topu sahasına, spor salonuna, tırmanmaya derece rastgele ayrışık olanağı sağlayıcı bu tesis, bundan ahir süreçte de arasında istirahat odalarından, localarına, güruh salonlarından aktif neşriyat odalarına, yargıcı odalarına derece bilardo organizasyonlarının gerekseme duyduğu rastgele şeyi süresince barındıran 2 bin mt. rubai kapalı, 500 metrekare bariz alanıyla dünyada baş döndürücü hususi noktayı bulunan müşterek tesis. Bilardo olimpik olma önünde çabuk müşterek halde ilerleyici müşterek branş. 2028 Olimpiyatları'nda bilardonun olimpiyatlarda olma hali baş döndürücü erdemli müşterek ihtimal. İnanıyorum ki buradan yetişecek sporcular, burada arak dönecek sporcular kâffesi evren arenalarında ülkemizi en çelimli halde özümleme edecekler. Değerli gençlerimize ve Gölbaşı'na bu tesisin yararlı kademli olmasını diliyorum. Emeği güzeşte her insana teşekkürname ediyorum” sanarak konuştu.

GÖLBAŞI BELEDİYESİ BAŞKANI RAMAZAN ŞİMŞEK: DÜNYA ŞAMPİYONALARI ARTIK GÖLBAŞI’NDA YAPILACAK

Gölbaşı Belediyesi Başkanı Ramazan Şimşek, ehemmiyetli müşterek tesisi Türkiye’ye kazandırdıklarının altını çizerek, “Gölbaşı izlemsel müşterek kaymakamlık bunları biliyorduk ve buna mucibince cereyan etmeye başladık. Burada bulunduğumuz kasılma millî ve arsıulusal bilardo turnuvalarına ev sahipliği işleyen müşterek tesisi ülkemize kazandırdık. Ben elimden mevrut ne var ise gır verdik, bakanımız da esen olsun bu vakası anlattık protokollerimizi yaptık. Böyle müşterek tesisi Gölbaşı’na kazandırdık. Dünya Bilardo Şampiyonaları bundan hakeza burada yapılacak” ifadelerini kullandı.

BİLARDO FEDERASYONU BAŞKANI ERSAN ERCAN: HAYALİNİ KURDUĞUMUZ TESİSE KAVUŞTUK

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, topluluk namına iri müşterek cümbüş arasında olduklarını belirterek laflarını şöyleki sürdürdü: “Yıllardır hayalini kurduğumuz tesisimize buluşmak üzereyiz. Camia namına iri müşterek cümbüş içerisindeyiz. Bundan tahminî 3 sene ilk müşterek A4 kağıdı müşterek çeşit ve müşterek cetvelle bu projenin taslağını çizmiştim. Hem federasyon başkanı namına gereksinimler doğrultusunda bununla beraber kendimi müşterek sportmen namına koyarak müşterek sportmen olsam ne müşterek tesiste kuşkulanmak arzu ederdim sanarak fikren müşterek eskiz çizmiştim. Türkiye’de spor dalında tesisleşme denildiğinde akla mevrut ad sayın bakanımıza bu kasılma projesini götürdüğümüzde doğrudan onayladı. Geçen sene ara ayında asliye atma törenini yaptık 11 ay yapım süresinden sonradan dakika açma törenimizi yapıyoruz.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler