USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantep FK - Fenerbahçe maçının ardından

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Fenerbahçe karşısında 3-2 galip geldikleri düşüncesince bahtiyar olduklarını söyledi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ise dobra başladıkları karşılaşmayı meydana getirilen hatalardan çevre kaybettiklerini anlatım etti.

Gaziantep FK - Fenerbahçe maçının ardından
14-12-2021 00:14

Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasında Gaziantep FK, zat alanında Fenerbahçe'yi 3-2 aşınmış etti. Mücadelenin ardından planlı matbuat toplantısında dü takımın fen direktörü açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Gaziantep deplasmanına yengi düşüncesince hazırlandıklarını ve karşılaşmaya güzel başladıklarını dile getirerek, “Maça güzel başladık ve pozisyonlar bulduk ancak değerlendiremedik. Bu tam maatteessüf vebal yaptık. Bu ölçüde olmaması müstelzim birlikte vebal yaparak gol yedik. Kazanmak talip takımın yapmaması müstelzim 3-4 vebal yaptık. İlk golden sonraları da savaştık ve maçı 1-1’e getirdik. İkinci golü ararken yaptığımız ikinci hatayla da maatteessüf ikinci golü yedik. Adeta rakibimize golleri sunduk. Yine kopmadık ve karşılaşmayı 2-2’ye getirdik. Bundan sonraları da yengi düşüncesince pozisyonları yakaladık ancak kalburüstü olamadık. Daha sonraları da yaptığımız hatayla 3’üncü golü yedik. Bu ölçüde birlikte grup yerine bu hataları yapmamak lazım. Şampiyon gelişmek istiyorsak bu hataları yapmamak gerekiyor. Maçı bu nedenle kaybettik ancak oyuncularımı değme devir savunurum ancak bu hatalara direnilememesi normal" dedi.

Oyuncularının ferdî hatalarına ağıt veremediğini de özetleyen Pereira, “Bugün ayağımıza vesile gelmişti ancak kaçırdık. Şampiyon gelişmek talip takımın bu fırsatları kaçırmaması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

PEREIRA'DAN İSTİFA SORUSUNA YANIT

Pereira, birlikte gazetecinin mağlubiyetin ardından istifa yazar etmeyeceği yönündeki suali ise, “Bu gazetecilerle konuşulacak birlikte husus değil” biçiminde yanıtladı.

Öte taraftan Pereira, Avrupa maçı dönüşü takımda rahatsızlık bulunduğu eleştirilerine de katılmadığını belirterek, “Sahada takımda rahatsızlık yoktu. Maça ilyi başladık ve gol pozisyonları bulduk. Ama bu pozisyonları kaçırdık ve rakibimize 3 gol sunduk” sanarak konuştu.

EROL BULUT: 4-5 GOL ATABİLİRDİK

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Fenerbahçe karşılaşmasının değme dü grup düşüncesince de güç geçeceğini bildiklerini ve rakiplerini güzel çözümleme ettiklerini söyledi. Karşılaşmada rakip oyuncuların hatalarını güzel değerlendirdiklerini ve mücadeleyi ayrımlı iktisap şansları bulunduğunu özetleyen Bulut, “Zor maç olacağını biliyorduk. Fenerbahçe’nin caba yaklaşması, bizim alttan mutedil sıralara yaklaşmamız düşüncesince önemliydi. Bu düşünceyle karşılaşmaya güzel başladık ancak golü attıktan sonraları maatteessüf ekipler skoru arkalamak düşüncesince kendini art çekiyor. Bu bizde er oldu. Doğal yerine Fenerbahçe üzerimize geldi, baskılı olmaya çalıştı. Bu baskıyla beraberliği de buldular. İkinci yarıda sahada uyguladığımız taktikler ile bulduğumuz pozisyonları güzel değerlendirdik. Sonuç yerine doğruluk ettiğimiz 3 puanı aldık. 3 attık ancak 4-5 olabilirdi. Kaçırdığımız kemiksiz 3 gol var. Kazandığımız düşüncesince aşırı mutluyuz, futbolcularımı kutlama kartı ederim. İnşallah deplasmanda da hakeza bitmeme ederiz” biçiminde konuştu.

"RAKİBİMİZİN HATA YAPABİLEN OYUNCULARI VARDI"

Mücadele önceleri rakip oyuncularının ikinci alanda vebal yapabildiklerini ve bu doğrultuda futbolcularından baskılı oynamalarını istediğini anlatım fail Erol Bulut, “Rakibimizin vebal yapabilen aktörleri vardı. Baskı yapınca topları kaybedeceklerini biliyorduk. Bu düşünceyle kazandığımız toplarla bulduğumuz goller var. Rakibimize bu hafta aşırı güzel çalıştık ve neticede kazandık. Ben topu topu futbolcularımı kutlama kartı ediyorum. Taktiklerimizi güzel uyguladılar” dedi.

Erol Bulut, iç sahada elde ettikleri kalburüstü neticeleri ferdî yanlışlar ve sonuç vuruşlardaki eksi zımnında deplasmanda sağlayamadıklarını vurgulayarak, “İyi oynamamıza karşın deplasmanda bir fazla aşırı maçı kaybediyoruz. Deplasmanda oynadığımız maçlara bakınca ferdî hatalardan gol yediğimizi ve rakibimizin hatalarını değerlendiremeyip, pozisyonları sonuçlandırmada fire kaldığımızı görüyoruz” sanarak konuştu.

"BENİM İÇİN TÜM MAÇLAR AYNIDIR"

Erol Bulut, şimdi evvel Fenerbahçe’yi çalıştırdığını ve bugün oynadığı karşılaşmada bunun fazladan birlikte güdeleme sağlayıp sağlamadığı şeklindeki soruyu, “Ben değme pik ayrımsız motivasyonla, yöneltmek düşüncesince çıkıyorum. Benim düşüncesince topu topu maçlar aynıdır” laflarıyla cevapladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler