USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray - Trabzonspor maçının ardından

Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında Trabzonspor'un Galatasaray'ı 2-1 yenik etmiş olduğu maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent ve Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı planlı matbuat toplantısına katıldı.

Galatasaray - Trabzonspor maçının ardından
23-01-2022 23:28

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, yaşamını kaybeden Galatasaray'ın söylence başkanı Selahattin Beyazıt düşüncesince kelle sağlığı mesajı paylaşırken, maçla ait kendisine şunları söyledi: "Maçı her insanın kesin halde anlayarak izlediğini düşünüyorum. Futbolun bugün bizim düşüncesince adaletli olmadığını söyleyebiliriz. Bu nice kat takımların başına geliyor. Bence oyuncular emniyetsiz ortak çaba sarfiyat etti. Maçın nice bölümünde dubara bizim kontrolümüz altındaydı. Biz ukubet vuruşu sektörü içinde 36 kat topla buluşmuşuz, erinç kol ise 16 kez. Bu güçlü ortak şeyler söylüyor maçla ilgili. İkili mücadelede Babel'in de bizi öne sürüm ihtimali oldu, beş altı kat punt yakaladı. Çoğu devir söylüyoruz, ayak hepsi yanlışlar oyunudur. Bizim şanssızlığımız, bizi cezalandırdı. Oyunculara söyleyeceğim çirkin nazar boncuğu obje yok. Özellikle Taylan'ın da oyunundan aşırı memnunum. Çünkü 89 dakika süresince mükemmeldi. Hem savunmada hem hücumda, ondan ne istediysek hepsini yaptı. Her devir yazık işleyen oynayan kişidir. Oynamadan yazık yapamazsınız. Çok kat gol şansı yakaladık, aşırı elleme defans yaptık fakat ürün istediğimiz kabil olmadı. Trabzonspor önder bulunan ortak takım, aşırı puana sahip. Sahada bunun gözüktüğünü düşünmüyorum. Biz maçı tashih eylemek düşüncesince oynadığımızı kesin halde gösterdik."

"DOĞRU YOLDA OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUM"

Galatasaray'a gelmesinin üstünden daha 10 gündüz geçtiğini tamlayan Torrent, "Bu süreçte 3 pare maç yaptık. Takım ne denli gelişebilecekse, o denli evolüsyon sağlıyor. 6-7 pare aşırı ehemmiyetli oyuncumuz yürek olsun, kaza olsun, ukubet olsun bazısı maçlarda oynayamadılar. Tabii 7-8 pare ecnebi oyuncuyla oynamaya alışkın takımlar, tığ de 7-8 pare Türk oyuncuyla oynamaya alışığız, aşırı elleme oyuncularımız var. Ama bu ayrımlı sebeplerden ötürü kalık olduğumuzu gösteriyor. Şimdi 2 haftamız hâlâ var. Bugün dü oyuncumuz arka geldi, Babel ve Feghouli. Mohamed de başlamak üzere. Sonuç istediğimiz ürün değildi fakat ekibi beğendim. Önümüzdeki 15 haset idman yaparak geçireceğiz. Normalde maçtan ahir gündüz idman yapmazsınız, restorasyon yaparsınız. Futbol hakeza ışığı açtım çalışsın, kapattım çalışmasın kabil ortak gestalt değil. Biz elbette ki bunu kasten geldik fakat Galatasaray bulunduğu düşüncesince geldik. Ben de Galatasaray kabil şişman ortak kulübün hakeza ortak şeyi benimseme etmemesini anlıyorum. Biz de bire ortak fikirdeyiz, banko benimseme etmemeli. Küme düşeceğiz niteleyerek menfi şeylere odaklanamayız. Hemen benek kazanmaya başlamalıyız, bunu bitmeme ettirmeliyiz. Bugün düşüncesince elleme hislerim mevcut ve akilane yolda olduğumuzu düşünüyorum" niteleyerek konuştu.

"HANGİ POZİSYONLARI GÜÇLENDİREBİLİRİZ DİYE BAKIYORUZ"

Transfer dair pakt ile kelle başa emek vermek şeklinde olduklarını kail Torrent, şöyleki konuştu: "Kulüp kendisine baştan sona kelle başa bununla ait icraat halindeyiz. Galatasaray düşüncesince olabilecek en elleme doğacak için. Hangi pozisyonları güçlendirebiliriz niteleyerek bakıyoruz. Çünkü şu anki bir hale bakılınca bulunduğumuz pozisyondan çıkmamız önemli. Aynı sürede doğacak düşüncesince de berk ortak asliye peyda etmek gerekiyor. Buraya geldiğimden bu yana oyuncularımın icra ettikleri en elleme mücadeleydi. Şunu da taşımak gerekiyor, 70-75'inci dakikalardan sonradan sıkıntı yaşıyoruz, bu ortak gerçek."

"BASKI HİSSETMİYORUM, GERÇEKLİĞİ GÖRÜYORUM"

"Sonuçlarla ait ortak bası hissediyor musunuz" sorusuna Torrent, "Hissetmiyorum, gerçekliği görüyorum. Belli ortak yaşta ve deneyimdeyim. Çok mesul hissediyorum kendimi. Öncelikle bası on paralık kimesne düşüncesince elleme ortak obje değil. Ben taraftarlarımızdan değme devir elimizdeki oyuncularımıza sonuna denli dayanak noktası olmalarını istiyorum. Çünkü baştan sona kelle başa aşırı hâlâ güçlüyüz. Neredeyse kâffesi maç süresince arkamızdaydı taraftarlar, oyuncular uçuyordu. Bu ürün 3 maçtaki bulunan şeylerle ait ego kendimi mesul hissediyorum. Ben, çalışanlarım, oyuncularımız… Damarlarımızdaki ürün damlaya denli tığ çalışmaya bitmeme edeceğiz. Bizden hâlâ ortak tomar idman da olanaksız kabil ortak şey. Biz 12 vakit yöreleri çalışıyoruz tesiste. Yeterince çalışmıyorsunuz, küçük bilgileri kaçırıyorsunuz niteleyerek bizlere kimesne ortak obje diyemez. Oyunculara en benzeyen halde durup onlara asistan ve dayanak noktası olmamız gerekiyor. Hep kelle başa olduğumuz devir aşırı hâlâ elleme neticeler alacağız, bunu hissetsinler" cevabını verdi.

"GEDSON TRANSFERİNİN BİTTİĞİ İDDİASI SADECE BİR SPEKÜLASYON ŞU ANDA"

Galatasaray'ın Gedson Fernandes transferini bitirdiği yönündeki iddialara karşılık sağlayan Torrent, "Gedson Fernandes'i tanıyorum. Kulüp ile konuştuğumuz şeyler aramızda küsurat şeyler. Bu hoppadak ortak montaj şu anda" ifadelerini kullandı.

"BELLİ BİR STİL İÇERİSİNDE OYNAMAK İÇİN ZAMANA İHTİYACIM VAR"

Kendi dubara stilini koymak düşüncesince devir gereksinimi bulunduğunu dile getiren görmüş geçirmiş çalıştırıcı, "Benim elleme dubara kendisine söylediğim şey, oyuncuların kendini derin halde vermesi, savaş etmesiydi. Ama mahsus ortak biçem içinde dingildemek düşüncesince vakte ihtiyacım var. Son 10 gündüz içinde nice aktör eksikliğimiz var, onların mahsus ortak dubara modeli trendleri var. Bizim şu anda her insanın iyiliği düşüncesince en çelimsiz vadede en ehemmiyetli misyonumuz benek kazanmak. Daha elleme oyuncuya ihtiyacımız namevcut fakat ayrımlı ortak kalitesi bulunan oyuncuya ihtiyacınız olabilir. Ama ego Galatasaray'ın şu anki ekibinden aşırı memnunum. Oyuncuların özelliklerine alışması müstelzim ve onlardan başarım alması müstelzim ad benim. Sezon evveliyat fasıl olsa o devir mahsus ortak stilden bahsedebiliriz fakat anca ortak günümüz bulunmadığı için, yapabileceğimiz ortak pare obje en yakındaki pik odaklanmak" dedi.

"BU MEYDAN OKUMAYI KABUL EDEREK GELDİK"

Futbolun aşırı alengir ortak dubara bulunduğunu kaydeden Domenec Torrent, "Futbol aşırı alengir ortak oyun. Çok kesin ortak kip vereyim. Eve gittiğinizde ışığı açarsınız enerji yanar. Tekrar basarsınız, kapanır. Futbol hakeza ortak obje değil. Dünya üstündeki nazar boncuğu çalıştırıcı bunu söyleyemez. Biz bugün bu maçı kazanabilirdik. Daha elleme oynayabilirdik. Ben size 20 gündüz sonradan olacak diyemem. Bahane anımsamak istemiyorum, gerçekleri söylüyorum. Buraya gelip alelacele antrenmana başlıyoruz. Maç yapıldığı devir maçta oynayan oyuncularla devrisi gündüz idman yapamıyoruz. Biz de ikiz idman yaptık. Tüm kol kendisine yaptığımız idman sayısı 5'tir. Bir bakıyoruz, Babel, Mostafa, Diagne dışarıda. Forvet eksiğimiz vardı, Halil 10 ölçü normalde fakat ileri uç oyuncusu oynuyor. Bu düzlük okumayı ego benimseme ederek geldik. Ben bu sonucu aldığım düşüncesince aşırı memnunum. Sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da en ehemmiyetli kulüplerinden ortak tanesi Galatasaray. İnanılmaz ortak sorumluluk. Galatasaray aşırı hâlâ elleme olsun" niteleyerek laflarını noktaladı.

ABDULLAH AVCI: HİÇBİR ŞEY KAZANMADIK, LİGİN BİTMESİNE DAHA 15 HAFTA VAR

Hayatını kaybeden Selahattin Beyazıt ve Mustafa Turgat düşüncesince Galatasaray ve Altay camialarına kelle sağlığı dileyerek laflarına süregelen Abdullah Avcı, Galatasaray maçıyla ait olarak, "Genç ortak takım, devim bilimi ortak takım. Oyunun giriş devrinde hararetli bası yapacaklarını biliyorduk. Bunu nite kıracağımıza çalıştık, devir kurnaz da kırdık. Pozisyon vermedik kabil fakat anbean rakip bizlerden hâlâ üstündü. Rakibin akilane baskısı, bu baskıyı kırmamıza bariyer oldu. 8+3 tığ beceri adamlar düşüncesince zahmetli ortak süreç. Sabah 2 vakit toplantı, nerede, neyi nite çevireceğim? Bu gelişmenin önünü açan ortak duraç değil. Bugün Uğurcan'ın adına ecnebi kaleci almıyorum, mevcut ise filhakika oynatıyorsun. İkinci yarıda aktör değişimleri yaptık. Oyunu ağız ağıza domine ettik. Topa ehil olduk, hepsi elleme kullandık. Adım etap golün geleceğini hissettik. Bakasetas'ın golü geldi. Geçen hafta 2 ukubet vuruşu kaçırdı. Sonrasında kâffesi topluluk ona dayanak noktası çıktı. Nasıl ortak familya olduğumuzu hissettik. Maçı kazandık. 15 aydır Trabzonspor'un beceri direktörüyüm. İstanbul'da ortak yekta pare beraberliğimiz var, güzeşte seneki Galatasaray maçı. Bütün maçları kazandık. Bu dobra ortak duygu. Başkan ve hile müesses da dayanak noktası veriyor. Bugün çalışırken, önümüzdeki yılın aktarma çalışmalarını yapıyoruz. Genç aktörleri kadromuza katacağız. Zaman devir inişler, çıkışlar olacak. Zafere revan yolda dikenler de vardır. Bugün bahtiyar sona aşırı şişman ortak etap hâlâ attık. Hiçbir obje kazanmadık. Ligin bitmesine hâlâ 15 hafta var. Trabzonspor kazanmak, benek farkı ne olursa olsun hâlâ iyisini gerçekleştirmek düşüncesince sahada olacak. Oyuncularımı kutlama ediyorum. Galatasaray ise Avrupa Ligi'ni önder bitirdi. Ligde hakeza şeyler olabiliyor. Aldıkları sonuçlar, oyunlarının neticeleri değildi. Büyük camia, hakeza ortak firez genetiği var. Onlar da gittikçe elleme işler yapacaklardır niteleyerek düşünüyorum. Yeni hocaya başarılar diliyorum" dedi.

"Devre ortada oyuncularınızla ne konuştunuz" sorusuna karşılık sağlayan Avcı, "Söylemle olmuyor, uygulamayla oluyor. Biz önceki yarıdaki bası düşüncesince yetişim değişikliği yaptık. Biz eğlenmeye geldik. Üzerimizde nazar boncuğu bası namevcut bizim. Trabzonspor'daki 61'inci maçımmış. Plakayı bulduk, hayırlısı olsun" ifadelerini kullandı.

"BİR SONRAKİ MAÇTA 40 BİN KİŞİYİ STATTA BEKLİYORUM"

Galatasaray'ın öne geçip aşırı benek kaybettiğini tamlayan görmüş geçirmiş çalıştırıcı, "60'tan sonradan azalış olacağını bilmiyordum fakat öne geçip aşırı benek yitirdi Galatasaray. Belki himaye duygusu, ihtimal gailesiz oyuncusu sayısının ortak tomar olması. Bence fiziki değil, ihtimal repertuvar ve tecrübesizlik. Hamsik değme devir aranacak ortak oyuncudur. Ne devir olsa, taşımak istersin. Son anne denli bekledik. Devre arasındaki ısınmada da esasen denedik. İyi ki kullanmamışız, mecbur etmek istemiyorduk. Taraftarlardan dileyiş ediyorum. Karadenizliler kendisine duyguları aşırı derin yaşıyoruz. Bir ahir maçta 40 bin kişiyi statta bekliyorum. Oyuncusuna sonuna denli dayanak noktası sağlayan ortak lehtar bekliyorum. Bunun keyfini çıkarsınlar ve dayanak noktası olsunlar" niteleyerek konuştu.

"BUGÜN HERKES DİYOR Kİ, LİGDE İYİ Kİ TRABZONSPOR VAR"

"Ben duyguları dengelemeye çalışıyorum" diyen Abdullah Avcı, şöyleki konuştu: "15 hafta hâlâ var. Bugün yenince böke mu olduk? Olmadık. Bugün hepsi diyor ki, ligde elleme ki Trabzonspor var. Bu beni aşırı bahtiyar ediyor. Buna hakeza bitmeme edeceğiz. Trabzonspor'un bulunduğu yerde konkur vardır, maksat vardır. Bence depar belgesi işleyen ekipler var. Konyaspor var, Alanyaspor elleme çıkışlar yapıyor. Hatayspor öyle. Antrenör birinci sınıf arttıkça kodifikasyon da artıyor. enteresan ortak sene, tığ de beklemiyorduk. Ama tığ kendimizi geliştirip puanlar almaya sürdürmek istiyoruz."

"UĞURCAN BURANIN DEĞERLİ BİR OYUNCUSU"

Uğurcan Çakır'ın performansından aşırı ongun bulunduğunu tamlayan Avcı, "Bizim Trabzonspor'un altın topraklarından çıkmış, aşırı altın ortak ulusal kaleci. Çok elleme kurtarışlar yaptı. Uğurcan buranın altın ortak oyuncusu. Hedefimize ortak ulaşalım, umumi ortak gestalt değerlendirmesi yapılır. Trabzon'un şampiyonluğuna kilitlendik, kimesne ayrıksı nazar boncuğu obje düşünmüyor" şeklinde konuştu.

Abdullah Avcı ürün kendisine Ahmetcan Kaplan'ın performansıyla ait kendisine ise "Ahmetcan'ın performansı, bizi pik da onunla başlamayı düşündürdü. Bizim düşüncesince ortak proje. Ayakları yere berk basacak. Okuluyla, eğitimiyle, ecnebi diliyle ait icraat yapıyoruz onun için" niteleyerek matbuat toplantısını noktaladı.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13MKE Ankaragücü3539-3
14Samsunspor3439-7
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler