USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray pazartesi gaza basacak

Galatasaray'da Fatih Terim'in hesabına İspanyol uygulayım yönetmen Domenec Torrent'i getiren yönetim, evvel de musahabe gerçekleştirmek kabil dünyaca adlı sanlı sportif yönetmen Luis Campos'u İstanbul'a getirdi. Halihazırda Real Madrid ve Manchester City kulüplerine müşavirlik i

Galatasaray pazartesi gaza basacak
20-01-2022 18:32

ASSUNÇAO İLE FESHEDİLECEK

Sezon başlangıcında ekibe eklenmiş bulunan Gustavo Assunçao düşüncesince dağıtma sonucu alındı. Genç oyuncu, sonuç resmi görüşmelerin yapılmasının arkası sıra Florya'dan ayrılacak ve Portekiz'in alternatifini tutacak. Takımdan ayrılacak müşterek bambaşka aktör bulunan Christian Luyindama ise kiralık adına Antwerp kulübüne gönderilecek. Babel düşüncesince de mevrut tekâlif değerlendiriliyor.

HEDEF SİNAN BOLAT

Mutlaka müşterek kaleci takviyesi yapmayı hedefleyen Galatasaray'da müşterek numara tam Sinan Bolat bulunuyor. Sinan Bolat düşüncesince kulübü ve aktör ile geçim sağlanması biçiminde ulusal kalecinin DOĞRU sürede takıma alınması hedefleniyor. Öte taraftan mevsim başlangıcında GZT Giresunspor'a kiralık adına revan Okan Kocuk'un soluk kırmızılı takıma dönerek dönmeyeceğiyle ilgilendiren ise Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, Galatasaray yönetiminden rastgele müşterek dek olmadığını söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler