USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray Kulübü Başkanı Elmas: Biz buradayız, görevimizin başındayız

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, kulübü içre bulunmuş olduğu çetince vaziyetten çıkarmaya çalıştıklarını belirterek, "Biz buradayız, görevimizin başındayız." dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Elmas: Biz buradayız, görevimizin başındayız
29-01-2022 19:45
İstanbul

Sarı-kırmızılı kulübün 12 Ocak'ta acemi insan koronavirüs salgını zımnında ertelenen hanuman kocaoğlan düzgülü sedir oturmuş toplantısı, videoteyp görüşme yöntemiyle gerçekleştirildi.

Toplantıda üyelerin görüşlerinden sonradan müzakere önleyen pakt başkanı Burak Elmas, kulübün problemlerini baş başa çözmeleri icap ettiğini dile getirerek, "Biz yavuklu olurken, bu arzuyla ortaya çıktık. Fakat foto katı anca olmuyor. Bu alevden gömleği giyinmeye hacısı hocası tam değil, bunu almak gerekir. Bugün benim yerimde ki olsa bu zorlukları yaşayacaktı. Bunun düşüncesince hacısı hocası tam değil. Bu doğruyu ortaya ayırmak lazım. Ben ve gayrı yavuklu arkadaşlar, bu çetince çağda Galatasaray'a hal elde kılmak düşüncesince yavuklu olduk. Genel kurulumuzun teveccühüyle dümen kurulumla seçildik. Sonra da hepsi Galatasaraylıları, sorunları nakız iradesi göstermeye çağırma ettik. Böyle müşterek irademiz var." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübünün ehemmiyetli mali sorunları bulunduğunu vurgulayan Elmas, şunları kaydetti:

"Aslında hepimizin 'Galatasaray'a müşterek nesne olmaz.' niteleyerek kartopu kabilinden büyüttüğümüz ve bugün içerisinden ne çıkacağımızı tartıştığımız mali durum, Galatasaraylıların baş başa lakin çıkabileceği müşterek durum. Bir dümen kurulu, ki olursa olsun, müteaddit yılı olursa olsun bu vaziyetten biricik başına çıkamaz. Camianın dört başı mamur dinamiklerinin müşterek araya gelmesi lazım. Fakat camiamızda akıbet yıllarda oluşuk müşterek alışkınlık var. Konular ve analizör üstünden değil, bireylere dokunca vererek yahut onları ortadan kaldırarak sorunları çözdüğümüzü öngörüyoruz. Fakat şahıslar gelip geçiyor boydak Galatasaray'ın sorunları çözümsüz yerine bitmeme ediyor ve herhangi müşterek güzeşte gündüz büyüyor. Yönetim oturmuş yerine hal önerilerine herhangi müşterek devir masamız açık."

Burak Elmas, üyelerin nakil yorumlarıyla ilgili, "Transferle ilgilendiren her insanın kişi görüşü olabilir. Biliyorsunuz umumi anlamda spor, her insanın aşırı apaydın ve kişi görüşünün bulunduğu müşterek yer. Sonuçlarını da lakin sahada oyuncuların performansıyla değerlendireceğiz. Umarım bundan ahir performansımızla da ayrımlı müşterek fikir oluşur." değerlendirmesinde bulundu.

"Biz buradayız, görevimizin başındayız"

Burak Elmas, dümen kurulundan ayrılanlar üstünden çatı yapılmaması icap ettiğini anlatarak, "Galatasaray'ın ilkin bu zamanında dümen kurulunda idman aşırı bedava değil. Bazı arkadaşlarımızın çalışırken görüşleri, fikirleri ayrımlı olabilir. Buna hürmet hissetmek geçişsiz ve ayrılırken de aklık boşanmak lazım. Biz buradayız, görevimizin başındayız. Kalan arkadaşlarımızla çalışıyoruz." niteleyerek konuştu.

Elmas, bir takım üyelerin yönetimin güvenoyuna gereksinimi olduğuna müteveccih eleştirilerine, "Kime göre, neye göre. Güvenoyu herhangi müşterek devir arzu edilebilir. Tüzüğümüz bellidir. Biz elimizden geldiği denli hepsi camiamızın hal önerileriyle beraber, Türk futbolunda dört başı mamur kulüplerin bünyesinde bulunduğu bu çetince vaziyetten Galatasaray'ı çıkarmaya çalışıyoruz. Bunu da biricik başımıza değil, camiamızın desteğiyle yapmayı istiyoruz. Kolay müşterek çağda olmadığımız aşırı aşikardır. Ancak en azından bu irademiz var. Elimizden geldiği, saat verildiği sürece bunları hazırlamaya bitmeme edeceğiz." yanıtını verdi.

"Florya ile ilgilendiren hâlâ sunulmuş müşterek plan yok"

Burak Elmas, Florya ve Riva projeleriyle ilgilendiren gündeme mevrut nice haberin doğruyu yansıtmadığını dile getirerek, laflarını şu biçimde sürdürdü:

"Bu projelerle ilgilendiren gündeme getirilen rakamlar doğruyu yansıtmıyor. Florya ile ilgilendiren şayet umumi kurula müşterek plan gelirse, aşırı ayrıntılı müşterek biçimde gelecek. Genel kurulun alacağı değişmeyen doğrusu hepimizin benimseme edeceği müşterek değişmeyen olacak. Ortada hâlâ sunulmuş müşterek plan yok. Çok zait biçimde ayrımlı bilgiler görebilirsiniz. Riva ile ilgilendiren bahsedilen rakamlar arasında yok. Bu rakamlar maatteessüf camiamızı hata yönlendiriyor. Çok iri müşterek sağlık yetişme potansiyelini müşterek kenara bırakıyorum Riva'da şu anda aldığımızın dışında, ödediğimiz nema yardımıyla gelirin hiçbir gelmeme ayrıca hesabına verecekli kalma riskimiz var."

Elmas, TFF 2. Lig takımlarından Niğde Anadolu FK'nin alınmasıyla ilgilendiren eleştirileri de şu biçimde yanıtladı:

"O anda çabuk akıntı yazar o kulübü almamız gerekiyordu. Kulüp yatırıma açıktır. Arzu fail hepsi Galatasaraylılar yatırımcı yerine katılabilir. Gizli müşterek kodifikasyon değil. Bir altyapımız var, lakin 17-19 gözyaşı gruplarından sonradan dışarıya kiraladığımız aşırı müşterek tomar oyuncumuz var. Bu oyuncuların çokları madun liglerde oynuyor. Doğru DOĞRU müşterek değer almadan kiralık veriyoruz. O takımlarda oynamıyorlar, gelişimlerini izleme edemiyoruz. Amaç Galatasaray'ın altyapısında oynayan ve ayrıksı bölgelere kiralık verdiğimiz oyuncuların gelişimini izleme kılmak ve onları şimdi kavi müşterek ligde önce 11'de oynatarak, gelişimini sağlamak. Galatasaray'ın geleceği düşüncesince yaptığımız hamleler. Bunlar da denetime açıktır."

Elmas, pakt üyeleriyle evvel videoteyp görüşme yönetimiyle gerçekleştirdikleri görüşmede müşterek üyenin, derinliğine seneler Galatasaray Adası'nın müdürlüğünü önleyen Süleyman Öztürk'e müteveccih sözlerinin benimseme edilemez bulunduğunu belirterek, "Maalesef müşterek üyemiz, aşırı giranbaha Süleyman Bey ile ilgilendiren hiçbir Galatasaray ortamına yakışmayacak bir takım cümleler kurdu. Biz o anda müşterek şeyler hazırlamaya çalıştık, önce kez yaptığımız müşterek görüşmede ihtimal müşterek teehhür reşit olabilir. Özellikle ego bizzat bunun aşırı hata olduğunu, Sayın Süleyman Öztürk'ün Galatasaray'a aşırı iri hizmetler verdiğini söyledim. Güzel güzeşte bilgilendirme toplantısını da bu lezzetsiz ve bedbaht vakaya indirgemememiz lazım. Ben orada müstelzim konuşmayı yaptım. Doğruyu tabir etmeye ve bu yanlışın altını çizmeye çalıştım." biçiminde fikir belirtti.

Ural Aküzüm'den Niğde Anadolu FK ile ilgilendiren eleştirilere cevap

Galatasaray Sportif AŞ Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm de toplantıya bağlanarak Niğde Anadolu FK ile ilgilendiren eleştirilere yanıt verdi.

Niğde Anadolu FK'nin müşterek aşırı ortaklı iştirak bulunduğunu özetleyen Aküzüm, şunları kaydetti:

"Bu firmanın sahibi 1481 Futbol Yatırımları AŞ'dir. Galatasaray Spor Kulübü Derneği ve iştiraklerinin kasasından bu satın benimseme ika düşüncesince şu anne denli müşterek kuruş çıkmamıştır. 1481 Futbol Yatırımları AŞ'nin ortakları, benim de içre olduğum 8 Galatasaray Kulübü üyesidir. Niğde Anadolu FK'ye envestisman önleyen kişiler, buradan müşterek sağlık ika uğrunda bulunan şahıslar değildir. Aksine Galatasaray'ın uçman ekip uygulamasına dayanak düşüncesince yapılmıştır. Başkanımız Burak Elmas kabilinden göreve getirilmiş kişilerdir. Şu anda Niğde Anadolu FK'de Galatasaray 19 Yaş Altı Takımı'ndan 4 topçu var. Bu ekip müsabık müşterek ekip değil, futbolculara oynama garantisi sağlayan müşterek takımdır. Bu Galatasaray'a misyon kılmak düşüncesince mamul müşterek anlaşmadır."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler