USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı forma sırt numara altı sponsoru QNET oldu

Doğrudan satı piyasasının mümessillerinden QNET, Galatasaray Kadın Voleybol Takımının forma sırt numara altı sponsorluğu düşüncesince geçim imzaladı.

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı forma sırt numara altı sponsoru QNET oldu
09-02-2022 16:17

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda meydana gelen imza törenine Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Turhan itina ve QNET Orta Asya ve Rusya Bölge Genel Müdürü Cem Geyik katıldı. Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Ataman Güneyligil ve ekip kaptanı Gizem Güreşen de imza töreninde toprak aldı.

“Dünyaya bire kuma pencereden baktığımız QNET ile yola çıkmaktan baş döndürücü mutluyuz”

QNET ile bitirdikleri iş birliğinin kip dokuma edeceğini tamlayan Turhan Özen, şu açıklamaları yaptı:

“QNET 2021-2022 sezonunun devamında Galatasaray Kadın Voleybol Takımı'nın forma sırt numara altı sponsoru şekilde eş sporcularımıza dayanaklık etmek verecek. Kadınların içtimai ve iktisadi bağımsızlıklarının kazanılması ve korunması namına girişimcilik ve spor sektörlerinin eş yürütecekleri herhangi kuma ayrışık çalışmanın ekleme bedel oluşturacağından tek kuşkumuz yok. Bu bağlamda Galatasaray Kadın Voleybol Takımı ve QNET iş birliğinin kip dokuma edeceğine de inancımız tam. QNET ile Galatasaray markalarının uyumu esasen sponsorumuzun toptan mottosunda da izlenilebilir. Dünyaya bedel eklemek düşüncesince kendini geliştir QNET'in toptan mottosu Galatasaray daima öğrenme ve ferdî gelişmenin maşeri faydaya dönüştürülmesinin en emektar ve en kurumsal örneklerinden kuma tanesi. Sadece Türkiye'de değil, tamamı dünyada. Dolayısıyla dünyaya bire kuma pencereden baktığımız sponsorumuzla bu yola çıkmaktan baş döndürücü mutluyuz.”

“Galatasaray'ın kalburüstü eş voleybolcuları sert baş döndürücü kız çocuğuna esin oluyor”

Çok manalı kuma sponsorluğa imza attıkları düşüncesince bahtiyar olduklarını dile getiren QNET Orta Asya ve Rusya Bölge Genel Müdürü Cem Geyik ise, “Türkiye'nin seçkin kulübü Galatasaray'ın eş uçan top takımının sponsorlarından bir tanesi oluyoruz. Bu sponsorluk tabii ki bizim düşüncesince kuma imzadan şimdi ötesini anlatım ediyor. Bu imza levent boylu süredir idarecilik yaptığım firmanın dünyanın herhangi kuma durumunda sporu ve sporcuyu tutma misyonunun ehemmiyetli kuma parçasını da oluşturuyor. Yüzden kuma tomar ülkede çalışkanlık gösteren, globalde Manchester City'nin sekiz senedir yukarı fazladan aracısız adanmış sponsoru bulunan yerli kurda de baş döndürücü sayıda ferdî sporcuya ve takıma sponsor bulunan QNET'in Türkiye'de de bire kuma vizyonla akım etmeyi sürdürdüğünün ehemmiyetli kuma göstergesini dokuma ediyor. Biz, gençlerin ilkin de bayanların sporda ve herhangi kuma bölgede desteklendiğinde iri başarılara imza atacaklarına inanıyoruz. Bugün sahada arak döken Galatasaray'ın kalburüstü eş voleybolcuları Türkiye'nin herhangi kuma köşesinde sert baş döndürücü kız çocuğuna esin oluyor. Türkiye Sultanlar Ligi'nin kalburüstü mümessili Galatasaray Kadın Voleybol Takımı sırtında QNET logosunu görmekten bu camiaya lisan vermiş kuma insan şekilde iri büyüklük duyuyorum” açıklamasında bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler