USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’na yeni sponsor

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı yeni müşterek sponsorluk anlaşmasına imza attı. Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Bikem Kanık, geçim meydana getirilen şirketin sahibinin Galatasaray Spor Kulübü'nün emektar müşterek sporcusu bulunduğunu belirterek, “Burada büyüklük

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’na yeni sponsor
27-12-2021 13:07

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, şort sponsorluğu düşüncesince Mixmey ile anlaşmaya vardı. Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Bikem Kanık ve şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Ulutürk'ün katılmış olduğu toplantı, Nef Stadyumu'nda yapıldı.

İlk namına mütekellim Bikem Kanık, elleme yanında çağ bulunduğunu anlatım ederek, “Hep söylediğimiz gibi, sponsorlarımızla hoppadak takımlarımıza mali dayanak iletmek düşüncesince değil, baş başa derinliğine vadeli fikirlerimizi paylaştığımız yanında işbirliğine çıkıyoruz. Bu bağlamda özellikle, acemi sporlarda aşırı önemsediğimiz kavramlar var. Özkaynaklarımıza dönmek, sportmen sağlığına katkıda mevcut olmak birincil görevlerimiz. Ürünlerinin, bizimle aşırı örtüştüğünü düşünüyoruz. Şimdilik sağlıksız mevsimsel şort sponsorluğuyla başladık. Ama ilerleyici zamanlarda bizimle baş başa olacaklarını düşünüyorum. Bugün burada beni bahtiyar fail yanında obje henüz var. İkimiz de Galatasaray'ın emektar lisanslı sporcusuyuz. Galatasaray'ın 2 eş emektar sporcusu namına burada oturuyoruz ve yeni yetişecek çoluk çocuk düşüncesince anlaşmaya imza atıyoruz. Bu aşırı anlamlı” dedi.

“Şu anda kuvvetlendirme düşünmüyoruz”

Kadın sepet topu takımında yaşanmış olan sakatlıklar sonrasında kuvvetlendirme yapılıp yapılmayacağıyla ait de mütekellim Kanık, “Bu derece koyu güzeşte sezonlarda sakatlıklar oluyor. Bu aşırı doğal. Arka arkaya biraz oyuncumuz sakatlandı ancak bunların hiçbirisi derinliğine sürekli sakatlıklar değil. Sağlık sorunları dolayısıyla ABD'ye gitmesi gerekiyordu. Anite'nin sakatlığı dirilmek üzere. Kısa sürekli sakatlıklarda tek takımda namına aktör alınmaz. Daha derinliğine sürekli sakatlıklarda düşünülebilir. Takımımız elleme yanında dizi yakalamıştı sakatlıklar öncesinde. Oyuncularımız art gelip baş başa oynamaya başlayınca ayrımsız momentumu yakalayacağımızı düşünüyorum. Ekstra yanında aktarma dair uygulayım ekiple görüşmemiz olmadı. Çünkü bunlar alışılagelen sezonda olabilecek sakatlıklar” dedi.

Ulutürk: “Çocuklarımın doğumundan sonradan hayatımın en bahtiyar ve görkemli günü”

7 yaşlarında Galatasaray Spor Kulübü'ne spor gerçekleştirmek düşüncesince aşama attığını söyleyerek laflarına başlamış olan Gülçin Ulutürk de, “50 yıl geçmiş Galatasaray'ın sporcusu namına bu camiaya aşama attım. Ben burada hoppadak spor yapmayı öğrenmedim, ego burada yaşam sürmeyi öğrendim, spor ahlakını öğrendim. Bu öğrendiklerim henüz sonradan iş hayatımda, hususi hayatımda benim düşüncesince aşırı ehemmiyetli öğretiler oldu. Galatasaray bana hoppadak spor yapmayı değil, rakibe saygıyı, kaybetmenin de yöneltmek derece natürel bulunduğunu öğretti. Ben de bunu sahn düsturu namına edindim ve bugün buradayım. Markamızla Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'na şort sponsoru olduk. Çok gururluyum. Bana aşırı obje katmış yanında camiaya ego de 50 yıl sonradan güçlü olsa yanında şeyleri art verebiliyorum diyerek düşünüyorum. Bu aşırı şişman yanında alım çalım kaynağı. Galatasaray'dan yetişkin yanında sporcuyum, Türk kadınıyım ve Türk hanımının gücünü, dinamizmini, başarısını temessül fail Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın şort sponsoru olmaktan ötürü şişman büyüklük duyuyorum. Dilerim ki bu beraberliğimiz sağlıksız sezonla kalmayacak, öteki branşlarda da sporcularımıza dayanak vermeye bitmeme edeceğiz. Çocuklarımın doğumundan sonradan hayatımın en bahtiyar ve görkemli haset bugün diyebilirim” dedi.

Takımın da gelişigüzel devir gerisinde olduklarını kail Ulutürk, “Başarılarında bizim yanında katkımız olacaksa, bundan büyüklük ve alım çalım duyarız. Aslında bunun öncesinde benim yöneticisi olduğum ayrıksı yanında şirketle, tekerli iskemle sepet topu takımına sponsor olmuştuk. O çağ de aşırı bahtiyar olmuştum boydak bugün ilkin eş sepet topu takımına bu manada katkıda bulunabilirsek benden henüz mutlusu olmaz” diyerek konuştu.
Açıklamaların peşi sıra foto çekimiyle baş başa derinti sona erdi.

Bozhan Memiş - Uygar Aydın
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler