USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray Başkanı Elmas'tan seçim açıklaması

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, toy seçim tarihinin 4-11 Haziran bulunduğunu açıkladı.

Galatasaray Başkanı Elmas'tan seçim açıklaması
30-04-2022 19:55

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Nef Stadyumu'nda gündeme değgin açıklamalarda bulundu. 26 Mart'ta meydana getirilen umumi astronomi ondan sonra kendisi ve dalavere müesses şekilde üstlerine düşeni yaptıklarını hatırlatan Elmas, "Galatasaray'ın önünü ayırmak ve seçim gerçekleştirmek kıl payı üzerime sakıt rastgele müşterek şeyi yaptık. Bunu anlamamakta ısrar eden, bunu özlük Galatasaray'ın içi siyaseti şekilde görmek isteyenlere basa basa söylüyorum, bu seçim olacak. Anlamıyorlar. Bu seçim olacak. En er tarihe seçim değişmeyen aldık. Bir ekip davalar oldu. Bütün savunmaları adaylarla bu arada yaptık. Bütün bu süreçleri müşterek sefer bile seçim kaçınan sanarak müşterek bilinçlilik ağzımdan çıkmadı. Her seferinde dair basa basa bu seçimin yapılacağını söyledik. Davalarda da şahitli masalarda topu topu türel gelişmelerde her insanın bilgisi dahilinde cereyan ettik. Dün sabahleyin elimize duyuru etmiş olduğumuz esasen bugün yapılması müstelzim ikinci toplantının şu demek oluyor ki seçimin bozma olduğuna değgin murafaa neticesinde ulaştı. Bu karardan sonradan adaylarımızı ve ait meclis başkanımızı da çağırma ettik ve danışma yaptık. 21-28 zamanı istek ettiklerini söylediler. Bu tarihin, tüzüğümüze gereğince yürürlüğe girmesi düşüncesince en geç salı haset denli dalavere müesses kararının katılması gerekiyordu. 21-28 Mart zamanı cuma namazı haset alınmadığı devir bu gün ihtimali ortadan kalkmıyordu. Yönetim müesses dünkü öğrendiği bilim yer aldığı düşüncesince endamsız müddet danışma kılmak kıl payı müsaade istedik. Seçimin bugün yapılması namına topu topu dalavere müesses üyelerimizle ait mahkemeye başvurduk. Tedbir kararının kalkmasını istedik. Koyulan tedbirin kalkması düşüncesince yaptığımız başvurumuzun reddi neticesinde evvel 15.46'da ulaştı. İki adet gün var. Biri 21-28 Mayıs. Bugün dehşet meclis kurulunda referans neticesinde ergin oldu. Üyelerimizin toplamış yer aldığı evvel de benim de bu dilekçenin toplanmasını desteklediğim 4-11 Haziran tarihi. Bu dü gün ortada değişmeyen vermemiz gerekiyordu. Pazartesi 4-11 haziran şekilde neticesinde alacağız ve yürürlüğe koyacağız. Galatasaray'da seçim olacak. Başkanlarının meydana getirdiği kıl payı Galatasaray iradesine karşın ego ve dalavere müesses dostlarım bu koltuklarda oturmayacağız" sanarak konuştu.

"Herkesin hitabı lazım"

Divan müesses dehşet toplantısına katılmamalarıyla ait mevrut eleştiriler düşüncesince ise Başkan Elmas, "Dün meclis müesses başkanımız özlük yönetimiyle bu arada müşterek değişmeyen aldı. Bunu bizlere bildirdi. Bu karardan sonradan tığ hâlâ bozma başvurusu dünkü yapmış, neticesinde almamıştık. Divan kurulumuza bizlere göreve geldiğimizden iri müşterek hürmet gösterdik. Bütün meydana getirilen meclis müesses toplantılarına katıldık. Alınacak karardan sonradan hâlâ rahatlamış müşterek biçimde yapılacak meclis kurulunu düzenli kılmak yerine, meclis kurulumuzun hakeza müşterek tercihte olmasına katılmadık. Doğru bulmamamız ve katılmamamız da baş döndürücü saf müşterek hakkımızdır. Olağanüstü müşterek karardır katılmamız kelimesi kelimesine toplantının yer aldığı gibi. Toplantıda güruh ile ait endişelerimiz gerçekleşti. Bu görüşmede halis muhlis bu süreçte seçim iradesini yapacağımıza yüz sefer belirtmemize karşın tutkun gerçekleştirmek isteyen, eskiden bitirdikleri hareketleri unutarak tek bilinçlilik yokmuş kıl payı yüzü kızarması olmaksızın çıkıp Galatasaray başkanına taşlama disiplinlik minimum 4-5 adet mülakat oldu. Toplantıdan sonradan meclis başkanını arayarak, konuşmalarla ilgili, ithamlarla Galatasaray riyaset makamına meydana getirilen kötü söylemlerle ait rastgele müşterek müdahalede bulunmamasından ötürü namına tesssüflerimi sundum. Kişisel hınçlarınız olabilir. Kişisel erk hırslarını olabilir. Geçmişte bu kulübü iradesini gerçekleştirmeyerek mahkemeden almış yer aldığı kararla orada oturmayı yeğleme etmiş, gine o konuşmayı bitirdikleri yerde meclis üyelerinin linç edilmiş yer aldığı devir müşterek sefer olsun çıkıp bunu engel olmak kıl payı yapmayın dememiş arkadaşlarımız, orada gök kıl payı konuşmalar yapmış oldu ve müşterek de dair köksüz söylediler. 6 adet tutumlu arkadaşımın anık bulunmuş yer aldığı 27 Mart'ta meydana getirilen bütçe oylamada tek yöneticinin bulunmadığı kanıt ettiler. Bu köksüz söylenirken, kimesne müşterek bilinçlilik söylenmedi. Kendi başkanı konuşurken umumi kurulda ayağa kalkmayan, özlük başkanı Galatasaray üyeleri çeşidinden eleştirilirken, masada oturmayı yeğleme ederek alkışlayan Galatasaray Spor Kulübü'nün rastgele müşterek üyesi bana Galatasaraylılık öğretmeye kalkmasın. Herkesin hitabı lazım. Eski başkanlarımız da çıksın, konuşsun. Kimlerin ne yaptığını her insana anlatıyoruz. Bir çağrımda, Galatasaray siyasetinde özlük iradesi olmasa da kullanılmaya etkin Fatih Terim'edir. O da çıksın konuşsun. Bütün hacısı hocası konuşsun. Bildiklerini anlatasın. Galatasaray da rahatlasın. Galatasaray üstünden düzen oynamaya etkin kişiler, ortalığı yersiz bularak Galatasaray'ın bu bir vaziyete gelmesinde sebebiyet sağlayan eşhas Galatasaray üstünden düzen oynamasın" ifadelerini kullandı.

"Galatasaray'ın hakeza müşterek önceliği yok"

Yapılan seçimde yavuklu olup, olmayacağının sorulması üstünde Burak Elmas, "Galatasaray'ın hakeza müşterek önceliği yok. İlk geçmiş seçim dönemini duyuru edelim. Seçimi de yapalım. Gereken önemleri alarak bu tarzı yapmamız geçişsiz ki bu seçim esasen kalmak durumunda kalmasın" sanarak yanıt verdi.

Divan müesses dehşet toplantısına katılmayıp eleştirilere yanıt vermediği düşüncesince nadim olmadığını aktaran Elmas, "Gitmediğim düşüncesince baş döndürücü memnum. Galatasaray'da benim açımdan anlatma ve tutum ve konuşmalar açısından iri müşterek çıban olacak hakeza müşterek meclis kuruluna gitmemiş olmaktan ötürü baş döndürücü mutluyum" açıklamasında bulundu.

İddia edilen 3 mevzunun köksüz bulunduğunu vurgulayan Burak Elmas, "Tamamı yalan. Daha satın alınmamış yer ihalesi çıkacak, ihalenin kime verilecek Tüm ihaleleri topu topu satın almaları belli. Galatasaray'da birine gır özgülemek kıl payı elbette müşterek gır verildi bilmiyorum. Bu iddiasını ispatlayacak eşhas var ise beraberce başvuralım" değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray'da acele şekilde kararlar olursa tereddütlü bırakmayacaklarını kail Elmas, "Uzun vadeli kararları bugün bizim almamız muhtemel değil" dedi.

Oğuzhan Ort - Ozan Buğra Koşar

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler