USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

GABORAS: Gayrimenkul Ticaret Platformu ile Türkiye'yi bu piyasanın merkezi yapacağız

Gayrimenkul Borsası AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Buğa, Türkiye'nin emlak kıymetini adalet etmiş olduğu noktaya çekmek düşüncesince yola çıktıklarını belirterek "Gayrimenkul Ticaret Platformu ile Türkiye'yi emlak sahasının merkezi yapacağız " dedi.

GABORAS: Gayrimenkul Ticaret Platformu ile Türkiye'yi bu piyasanın merkezi yapacağız
23-12-2021 13:38
Istanbul

Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Buğa, AA'nın Global İletişim Ortağı bulunduğu Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Vizyoner'21 zirvesinde Gayrimenkul Borsası AŞ ile ilgilendiren değerlendirmelerde bulundu.

Gayrimenkul sahasının "dijital dünyaya uyum" yeteneğini geliştirdiğini, hem kol paydaşlarının hem emlak alıntı satımlarının dijitale taşınmasıyla hızlı, saydam ve emniyetli ortak ticari ortam ihtiyacının doğduğunu kaydeden Buğa, bundan hakeza kurumların dijitale geçtiği, yevmiye yaşamın rastgele sahasına dijitalin bilge bulunduğu ortak zamanın başladığını bildirdi.

Buğa, hakeza ortak çağda, coşku uyandıran toy fikirlerin ve maşer dünyasına ek bedel sağlayıcı girişimlerin tamamıyla kazandıracağını kaydederek, şu açıklamalarda bulundu:

"GABORAS da yenilikçi ortak düşün ilişkin geliştirilen ve sürdürülebilir teknolojiye envestisman işleyen ortak adım olma niteliğine sahip. Bu minvalde zamanın gerekliliklerini gördük ve dijitalleşmenin yanı sıra getirmiş bulunduğu hızlı, saydam ve emniyetli ortak tecim platformu ihtiyacından hareketle emlak ticaretindeki alım-satım-kiralama ve kiraya tevdi işlemlerini dijitale taşıyarak emlak yatırımcılarının aceleci ve havadan ortak halde yatırımlarını yönetmelerini sağladık."

"İlk kere emlak ile ilgilendiren hepsi işlemler biricik ortak noktadan yürütülebiliyor"

Ahmet Buğa, emlak sahasının şişman veri, bileşimli zeka ve blok zinciri aracılığıyla düzenlenmesini ve endeksleşmesini hedefleyen GABORAS'ın Türkiye'de "güvenli emlak piyasası" olma vizyonuyla konumlandığını vurguladı.

Bu sene yaşama geçirdikleri GABORAS Gayrimenkul Ticaret Platformu'na yer veren Buğa, şu detayları verdi:

"Bu platformla sektörümüz hızlı, havadan ve tehlikesiz online emlak ticareti ile önceki kere tanıştı. Gayrimenkul sektöründe alıcı, satıcı, kiralayan, kiraya veren, hususi taleplerde bulunan, ara bulucu ve casus adına arazi düzlük hepsi asıl ve hukuksal ad yahut kuruluşlar, ahit önceki kere emlak ile ilgilendiren hepsi işlemlerini biricik ortak noktadan ve şümullü adına www.gaboras.com.tr üstünden yürütebiliyor. Türkiye'nin önceki şümullü emlak tecim platformunu kurarak proptech teknolojilerine liderlik ediyoruz."

"Türkiye'yi evren emlak piyasasının merkezi etmek düşüncesince yola çıktık"

GABORAS Yönetim Kurulu Başkanı Buğa, sayısal uygulayım bilimi ve çokbilmiş kontratlarla emlak ticaretine asayiş sağlayarak gayrimenkulleri açık kitleler düşüncesince taşınır envestisman boyutuna taşıdıklarını belirterek, şu açıklamalarda bulundu:

"Bu noktada Türkiye emlak piyasasını arsıulusal envestisman düşüncesince tehlikesiz kılarak Türkiye'nin emlak kıymetini doğruluk etmiş bulunduğu noktaya giymek ve akıllıca devletlerde GABORAS'ı kurarak Türkiye'yi evren emlak piyasasının ve finansmanının merkezi etmek düşüncesince yola çıktık. Gayrimenkul Ticaret Platformu ile Türkiye'yi emlak piyasasının merkezi yapacağız. Bu doğrultuda sayısal uygulayım bilimi ve yerinden arama ile gayrimenkulün bedel bileşenlerini mükemmel ve akıllıcasına adına belirleme ederek TKGM Web Tapu ve Takas Bank Tapu Takas Sistemi ile tehlikesiz adanmış ve isticar mekanizması kurduk. Dijital ifa teknolojileri ile icar ve taksitli ödemelerin uçtan kuyruk sokumu kemiği takibini sağlıyoruz."

Buğa, tecim sigortası ile emlak yatırımcılarının zararının tazmin edilmesini sağlarken, meydan yatırımcılarının türel güvenliğini bilirkişi arabuluculuk ve GABORAS Tahkim Merkezi ile çalışan ve aceleci ortak halde kabil kıldıklarını anlattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler