USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Formula 2 test sürüşlerinde Cem Bölükbaşı rüzgarı 

Espordan gelmiş olarak esas yarışlarda iri fütuhat ele geçiren canlı yarışma pilotu Cem Bölükbaşı, Formula 2'de tecrübe sürüşlerinde güzel performanslar gösterdi. 

Formula 2 test sürüşlerinde Cem Bölükbaşı rüzgarı 
20-12-2021 18:43

Bölükbaşı, Euroformula Open'daki ekibi Van Amersfoort ile 18-19 Aralık tarihleri ortada Abu Dhabi Yas Marina pistinde gerçekleşen Formula 2 test sürüşlerine çıkarken, 15 yarışta 8 kere podyumda arazi aldı. Genç konkur pilotu, cumartesi haset gerçekleşen test sürüşleri bitiminde 1:37.818 ile en dobra derecesini yakaladı ve test sürüşleri sonra en değerli 10 konkur pilotundan birisi olmayı başardı.

"FORMULA 1'E ÇIKAN İLK TÜRK YARIŞÇI OLMA HAYALİME HER SEFERİNDE BİR ADIM DAHA YAKLAŞIYORUM"

Bölükbaşı, Formula 1 hedefiyle çalışmalarını sürdürdüğüne değinirken, "Abu Dhabi Yas Marina pistinde, evvel kere Formula 2 resmi test sürüşlerini başarıyla tamamladık. Daha ilkin Formula 3 Asya yarışlarından bildiğim müşterek yarışlık olsa da evvel kere resmi müşterek testte Formula 2 ara bulucu kullandım. Yine bana baş döndürücü bilinçlilik kazandıran ve konkur deneyimimi çoğaltan müşterek sürüş oldu. Formula 1'e çıkan evvel Türk müsabık olma hayalime değme seferinde müşterek hamle henüz yaklaşıyorum. Bu süreçte özellikle Icrypex kadrosu peyda etmek gibi beni destekleyen her insana ve değme devir yanımda bulunan ajansım TEM Agency'e baş döndürücü teşekkürname ediyorum" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler