USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nın basın toplantısı gerçekleştirildi

FIVB 2021 Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası, Türkiye'nin ev sahipliğinde 15-19 Aralık tarihleri ortada Ankara'da düzenlenecek. Türkiye'nin önce kere ev sahipliği yapacağı organizasyonda ülkemizi Fenerbahçe Opet ve VakıfBank asimilasyon edecek. Turnuva öncesinde Türkiye Voleyb

FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nın basın toplantısı gerçekleştirildi
13-12-2021 14:49

Türkiye'nin organizasyona önceki kat ev sahipliği yapacağını hatırlatan Mehmet Akif Üstündağ, "Bugün Türkiye beraberinde ilki elan gerçekleştiriyor. 32'nci kat meydana getirilen şampiyona, Türkiye'de önceki kat düzenlenecek. Bize en elleme organizasyonları önleyen diyar olduğumuzu tanıtlamak düşüncesince kısmet verildi. Bunu en elleme halde yaşama geçireceğiz. Voleybol, Türkiye'yi olimpiyatlarda kadro sporunda temessül fail yegâne federasyon. 2019 Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaptığımızda CEV, ilgisini kayıtlı ve aday tabir etmiştir. Bu ülkem yerine alım çalım donör beraberinde şey. Biz federasyonuz. Kulüplerimiz, paydaşlarımız düşüncesince varız. Bu işi her daim bu arada yapıp, bellik değerimizi elan üstlere bildirmek düşüncesince her daim baş başa yola çıktık. Bütün paydaşların toprak alabileceği beraberinde organizasyon. Milli takımların oluşmasında en şişman hissedar kulüplerimiz. Biz paylaşmadan, içtenlikli olmaksızın ve kulüplerle bu arada olmadan; ne enfrastrüktür ne de fevk yapımızı düzeltebiliriz. Ankara'da dünyanın en elleme 6 takımıyla organizasyonu gerçekleştireceğiz. Omuz omuza başaramayacağımız beraberinde nesne yok. Bur turnuvada da ülkemizi en elleme halde temessül edeceğiz. Hayırlı, kademli olsun. İnşallah finalde dü takımımızla toprak alarak, beraberinde ilki elan keyiflendirmek istiyoruz. İki takımla bitiş kuşkulanmak istiyoruz. Milli takımın bu derece elleme başarılar elde etmesinde en şişman hisse sahibi bulunan kulüplerimizi kutluyor, başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

ALİ KOÇ: BURADA MÜCADELE EDECEK 2 TÜRK TAKIMINDAN BİRİ OLMAKTAN DOLAYI BÜYÜK GURUR DUYUYORUZ

Turnuvada toprak takanak 2 Türk takımından biri oldukları düşüncesince alım çalım duyduklarını kail Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da, "Ülkemiz şişman beraberinde organizasyona ev sahipliği yapacak. Bu turnuvada dünyanın en elleme 6 ekibi savaş edecek. Biz de burada savaş edecek 2 Türk takımından biri olmaktan çevre şişman alım çalım duyuyoruz. Federasyonumuza, uçan top markamıza yardım sağlamasından çevre da baş döndürücü teşekkürname ediyorum. Daha evvela kılıç Dünya Kulüpler Şampiyonası'na 2 kat katıldık. Birinde böke olduk. Kendi izleyicimiz uğrunda katılmaktan çevre heyecanlıyız. Sarı melaike coşku içinde. Ankara'daki izleyicilerin ne derece ateşli olduklarını biletlerin tükenmesinden görebiliriz. İnşallah yürek beraberinde halde vatanımızda kalır. Bu başarılar beraberinde günde oluşmadı. Çok derinliğine yıllar, akıllıcasına planlama, akıllıcasına zevahir hepsini ortamında barındırıyor. Bugünlere gelmemiz rast değil. Tüm branşlar ortada umumi resme baktığımızda A Milli Kadın Voleybol Takımımızın en muvazeneli sonuçlara eş bulunduğunu söyleyebiliriz. Çıtayı fevk taşıdığımızı görebiliyoruz. Takımımız, Avrupa Şampiyonası, Olimpiyat Oyunları ve Milletler Ligi'nde fevk fazladan savaş etti. Yoğun beraberinde takvim. Aylarca evlerine gitmeden ülkemizi temessül ettiler. Büyük beraberinde uçan top ülkesi olduğumuzu gösterdiler. 5 ay ortamında dem almadan, Milletler Ligi'nde 3, Olimpiyatlarda 5, Avrupa Şampiyonası'nda 3'üncü olduk. Türk hanımının neler başarabileceğini kanıtlayan, hakeza beraberinde ulusal takımı, dünyanın en elleme liglerinden birine eş olmamızı sağlayıcı Mehmet Akif Üstündağ ve hile kuruluna teşekkürname ediyorum. Dünya listesinde 12'nci bayağı 8 aşama terfian 4'e geldik. A.B.D, Çin ve Brezilya'nın peşi sıra 4'üncü durumdayız. Her konuşmamda uçan top federasyonumuzu, başka federasyonlara dayanıklı gösteririm. Federasyonlar; kulüplerin gereksinimlerini karşılamak, branşa yatırımları arttırmak, bellik kıymetini yükseltmek, arsıulusal başarıları muvazeneli halde sağlamak, tesisleşmek ve doğacak nesilleri düşüncesince var. Bu federasyonumuz; gösterişsiz, sessiz, sedasız, elleme beraberinde zevahir uygulayarak götürümlü beraberinde halde sonuçlara ulaşmıştır. Federasyonun başarısı, başka federasyonlara dayanıklı olmalıdır" halinde konuştu.

"İNŞALLAH EL ELE, OMUZ OMUZA 2 TÜRK TAKIMI FİNALDE YER ALIR"

Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda bitiş kuşkulanmak istediklerini tabir fail Ali Koç, "Fenerbahçe Spor Kulübü, 2006-2011 yılları ortada şişman yatırımlar yaptı. Avrupa'nın en iddialı, en zor rakiplerinden biri biçimine geldi. Bu yatırımlar böylecene bellik değerimiz arttı, kupalarla taçlandırıldı. Başarılar o çağda art arda gelmeye başladı. Bu yıl de kılıç Fenerbahçe Opet şekilde ehemmiyetli transferler yaptık. Genç, dinamik, doğacak vaat fail isimlerle, deneyimli adları harmanlayarak elleme beraberinde kadro oluşturduk. İlk yarıyı şef tamamladık. Şampiyonada da gayemiz gruptan kabarmak ve 19 Aralık'ta sonuç maçı oynamak. İnşallah el ele, dal omuza 2 Türk ekibi finalde toprak alır. Ama en önemlisi kupanın Türkiye'de kalması. Kaliteli maçlar izleterek, galip gelmiş şekilde ülkemizi bahtiyar ederiz. Kalitemizi ve Türk voleybolunun geldiği yeri kâffesi dünyaya gösteririz. Ülkemizde bu derece prestijli turnuvaların düzenlenmesinde kapıyı açacağına inanıyoruz. Başkanım, Fenerbahçe'yi turnuvaya müdahale ettiğiniz düşüncesince teşekkürname ediyorum. Fenerbahçe ve VakıfBank'a kısmet diliyorum" dedi.

"OLİMPİK SPORLARDA CAN SUYU SPONSORLAR"

Ali Koç, olimpik branşlar düşüncesince 3 salname destekleyici desteği bulduklarını dile getirerek, şu halde konuştu:

"Ancak ondan sonra önümüzü göremiyoruz. Sıfır geliri var. Ondan sonraları topluluk değişmeyen verecek. Rekabetçi beraberinde spor kulübü şekilde mı bitmeme edeceğiz, devletimizin değişmeyen vermesi gerekecek. Kuruldukları tarihten buyana gençlere sporu aşılayan Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kulüplerine dayanaklık etmek olacak mı ? Yoksa siz özlük yağınızda kavrulun mu diyecek. İkinci alternatif ise yapabileceklerimiz hudutlu bulunduğu düşüncesince bu üç şişman pakt gün süresince bulunduğu derece bitmeme edemeyecek. Belki birtakım kulüpler, birtakım branşlardan çekilecek. Belki birtakım kulüpler enfrastrüktür emek harcaması yapacak, ayak topu var, kadro sporları mevcut olimpiyat branşları var. Fenerbahçe özelinde 3 salname olimpiyat branşları garanti. Takım sporları düşüncesince oturup değişmeyen özgülemek durumundayız. Can suyu sponsorlar onlar da başağrısı yaşarken, spor sponsorluğu evleviyet şekilde öne çıkmayacaktır, tahminimiz bu."

VAKIFBANK SPOR KULÜBÜ BAŞKANI ABDİ SERDAR ÜSTÜNSALİH: İNŞALLAH KUPA TÜRKİYE'DE KALIR

Organizasyonun Türkiye'de düzenlenmesinden çevre ateşli olduklarını tabir fail VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Serdar Üstünsalih ise, "Fenerbahçe'nin de kupada olmasından şişman devlet duyuyoruz. Karşılaşırsak da devlet duyarız. İki takımın şampiyona savaşı vermesi, avrat voleybolunun geldiği yeri gösteriyor. Kadın voleybolunun yükselmesinde emeği güzeşte etraflı paydaşlara teşekkürname ediyorum. Ankara, voleybola araklama beraberinde şehir. Yıllardır takımlarımıza ve birçok zaferlere ev sahipliği yapmıştır. En şişman gücümüz Başkent izleyicimiz olacaktır. Türk hanımının evren çapında ahenk getirmesine dayanaklık etmek veriyoruz. Kulübümüzün beraberinde muvaffakiyet öyküsü var. 3 kat Dünya Kulüpler Şampiyonluğu, 4 kat Avrupa Şampiyonluğu edinmek neredeyse mecmu 9 kat arsıulusal şampiyona kazandık. Bu da uluslararasında en baş döndürücü yürek elde eden kadro unvanını bizlere getirdi. Kulüpler Dünya Şampiyonluğunu beraberinde kat elan kazanarak alım çalım deposu edinmek istiyoruz. Türk kadının enerjisini etraflı dünyaya ifşa etmek istiyoruz. Ekibimize güvenimiz tam. Şampiyonluk haricinde düşüncemiz yok. Sadece VakıfBank'ı değil, giranbaha rakibimizi de doğrulamak düşüncesince voleybolseverler Ankara'da olacak. İnşallah yürek Türkiye'de kalır. Kupa Melis ve Eda'nın ellerinde yükselir. Türk voleybolunun dünyanın zirvesinde bulunduğunu etraflı spor hayatına göstermiş oluruz" niteleyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13MKE Ankaragücü3539-3
14Samsunspor3439-7
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler