USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe'nin Macar futbolcusu Szalai, Trabzonspor maçından umutlu

Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında 6 Mart Pazar haset alanlarında Trabzonspor'a üzerine oynayacakları maçta dobra müşterek son alacaklarına inandıklarını söyledi.

Fenerbahçe'nin Macar futbolcusu Szalai, Trabzonspor maçından umutlu
02-03-2022 16:42
İstanbul

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde meydana gelen antrenmanın peşi sıra matbuat personellerinin sorularını cevap veren Szalai, Kasımpaşa müsabakasını kazanmanın çıkarlarını baş döndürücü bahtiyar ettiğini belirtti.

Ligdeki sonuç 3 maçı kazanmalarının önemine yer veren 24 yaşındaki oyuncu, "Son maçı kazanmamız tabii bizleri baş döndürücü bahtiyar etti. mühim müşterek 3 benek elde ettiğimizi düşünüyorum. Son 3 maçta 3 yengi aldık ve bu da biz düşüncesince sevinme verici. Pazar haset oynayacağımız ehemmiyetli müşterek maçımız mevcut ve bunun düşüncesince çalışıyoruz. En iyisini gerçekleştirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli taraftarların Trabzonspor maçı öncesinde başlatmış bulunduğu kampanyanın çıkarlarını baş döndürücü bahtiyar ettiğini aktaran Szalai, "Taraftarların karşılaşma zarfında sonuç dakikaya denli desteğine ihtiyacımız var. İyi müşterek biçimde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Umuyorum ki mahmul tribünler uğrunda oynarız. Taraftarların desteği baş döndürücü ehemmiyetli ve baş döndürücü ihtiyacımız var. Umarım daima beraberce güzel müşterek kavram elde ederiz." sanarak konuştu.

Takımda dobra müşterek hava yuvarı bulunduğunu dile getiren Macar futbolcu, şu biçimde bitmeme etti:

"Maalesef eskiden dobra maçlar çıkaramadık. Türkiye Kupası'ndan ve UEFA Konferans Ligi'nden elendik. Bu dobra olmadı. Ancak kafamızı kapatmak istiyorduk ve elan baş döndürücü çalışmamız gerekiyordu. İyi müşterek biçimde fiilen genişlemek istiyoruz. Maalesef sol berk pozisyonunda oynayan grup dostlarım hastalıklı bulunduğu düşüncesince sol berk pozisyonunda oynadım. Daha ilk de bu mevkide oynamıştım. En iyiyi hazırlamaya çalışıyorum. Benim düşüncesince pozisyondan artma takıma verdiğim yardım önemli. Geçmiş maçlarda kusursuz performanslar sergilediğimi söyleyemem. Bundan sıyrılıp elan iyisini ortaya koymam gerekiyordu. Oynadığım maçlarda bunu de elimden geldiğince göstermeye çalışıyorum."

Szalai, Türkçesini geliştirmesinde grup arkadaşları ve pakt tercümanlarının iri görevi bulunduğunu da kaydetti.

"Arda iri müşterek kabiliyete sahip"

Attila Szalai, canlı grup arkadaşı Arda Güler'in iri müşterek kabiliyete eş bulunduğunu tabir etti.

Arda'nın topla baş döndürücü can alıcı müşterek aktör bulunduğunu vurgulayan Szalai, "Arda, iri müşterek kabiliyete sahip. İyi de müşterek karakteri var. Aynı biçimde antrenmanlarda da düzen bağı biçimde çalışıyor. Sürekli bellemek düşüncesince sorular soruyor. Futbol ve gıda dair sorular yöneltiyor. İyi müşterek meraklı bulunduğunu söyleyebilirim. Yüksek müşterek potansiyele sahip. Şu anda dobra yolda. Tabii ki tetik de kazanmak gerekiyor. Arda üzere canlı yeteneklerin üstünde bası oluşturmamak gerekiyor. Zamanla baş döndürücü elan dobra olacağını düşünüyorum. İyi müşterek cibilliyet ve dobra müşterek futbolcu. Bizler de onu desteklemeye bitmeme ediyoruz." biçiminde düşünce belirtti.

Szalai, müşterek matbuat çalışanının Avrupa'ya transferine bağlı sorusuna ise "Ben para aktarımı mevzularını düşünmüyorum ve odaklı değilim. Bu insan dedikodulara aldırış etmiyorum. Şu anda yegâne mihrak noktam Fenerbahçe üzerine. Her gündüz takıma yardım getirmek düşüncesince koyu biçimde çalışıyorum ve takıma yardım getirmek da benim düşüncesince en önemlisi." cevabını verdi.

Trabzonspor maçında taraftarın desteğini beklediklerini tekrarlayan Szalai, "Tabii ki biz pakt tarihinin bilincinde bulunan oyuncularız. Ama sonuç senelerde maatteessüf bökelik elde edemedik. Bizim en iri arzumuz bu. Bizler de bunun farkındayız. Şampiyon kazanmak en iri isteğimiz." ifadeleriyle laflarını tamamladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler