USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe'den 'Şimdi Hesap Zamanı' paylaşımı

Fenerbahçe Kulübü, Aziz Yıldırım ve emektar yöneticilerin aklanma kararının onanmasının arkası sıra müşterek ileti yayımladı.

Fenerbahçe'den 'Şimdi Hesap Zamanı' paylaşımı
27-12-2021 17:52

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin, 'Futbolda Sözde Şike Kumpası' davasında aklanma kararının Yargıtay 5. Ceza Dairesi kabilinden onanmasının peşi sıra Fenerbahçe Kulübü resmi genel ağ sitesinden de ortak izah yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere toprak verildi:

"‘Biz Fenerbahçeyiz” diyenlerin ortak araya geldiği; tanınmış tarihimize gönderilmek maksut lekenin gözyaşlarıyla, huzur teriyle, sevdasıyla yıkandığı tanınmış direnişimiz, BUGÜN BİR ZAFER OLDU!
Haksızca hukuksuzca milyonların canını yakanlar, Fenerbahçe aldatma yapmış oldu diyenler bugün ortak henüz hatırlanmamak az daha tarihe gömüldüler!

AMA BİZ
Hep hatırlayacağız;
Haksızlığı,
Onursuzluğu;
Yüreksizliği,
Kulübümüze ve camiamıza yerinde tanıdık muameleleri
Alın terine ve ülkesine hıyanet edenleri!

Hiç unutmayacağız, unutturmayacağız;

Büyük Fenerbahçe'nin, iri Fenerbahçe taraftarının soyluluğundan doğan ve vicdanları ‘tertemiz huzur teri' ile dolduran kuvvetini!

Ve bugün;
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın direktifiyle Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ilişkin ekiplerin yaptığı gayesi ve maksadı muhtemelen bulunan fen ve fiziksel izleme tetkik sonucunda zamanın FETÖ polisi, savcısı, hakimi, medyası kabilinden ciharıyek koldan 3 Temmuz 2011 tarihinde başlatılan,
27 Mart 2017 tarihinde ise Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın "Beraat kararlarının onaylanması ve İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği kararın onanması" anlamında bildirme yaparak dosyayı davanın görüşüldüğü Yargıtay 5. Ceza Dairesi'ne göndermesiyle bitmeme eden ve BUGÜN YARGITAY 5. CEZA DAİRESİ, TEMYİZ İNCELEMESİNİN sona ermesiyle VİCDANLARDA TERTEMİZ bulunan CAMİAMIZ, HUKUK uğrunda de bundan böyle TERTEMİZ!

Yazılanların, çizilenlerin ve suçlamalara inananların tersine 3 Temmuz'dan bugüne Başkanına, Yönetimine, sahadaki huzur terine eş çıkan ve mümin camiamız, 10 yılı ortak hayli süredir bitmeme eden ‘ONUR VE HUKUK' mücadelesini kazandı.

Başkan ve yöneticilerimizi sert parmaklıklar arkasına köle etmeye çalışsalar da, iktisadi çöküşümüzün fitilini yakmaya çalışmış olsalar da; ortak asrı aşan gücün, şanın, mücadelenin adıdır, Fenerbahçe!
Dününde enerjisini taraftarından almış bulunduğu kabil yarınlarına da taraftarının coşkusuyla revan Sivil Toplum Kuruluşu'dur, Fenerbahçe!

Fenerbahçe, direndi!

FETÖ kabilinden kurgulanan, en önemsiz ayrıntısına derece milyonları ele geçirmenin hesabının yapıldığı bu pis düzenin başkaldıranıydı, Fenerbahçe!

Vatan'da, Metris'te, Çağlayan'da, Silivri'de; Anıtkabir'de, Cadde'de, Köprü'de, Tribün'de manşet ablukasında, gencinden yaşlısına hanımından çocuğuna yenen biber gazında, ışıksız gecenin sessizliği Fenerbahçelilerin gözyaşları ve Fenerbahçelilik sevdasıyla bozuldu.

Evlerinden tahsil edilen yöneticilerimiz, operasyoncular kabilinden didik didik aranan kulübümüz ve buna ahenk çıkarmayacağını düşündükleri milyonlarımız vardı.

Ama o ahenk noktayı geldi ‘cezalı maç' diyerek avrat ve evlatların stadımızı dolduruşu oldu; noktayı geldi Metris'i ev tutanların ‘bu Fenerbahçe'nin değer mücadelesidir' anlam şekli.

UEFA'nın Futbol Takımımız düşüncesince verdiği Avrupa kupalarından ‘men' sonucu karşısında da ortak evet Fenerbahçeliler; hususi Yetkili Mahkemelerin kaldırılmasıyla baş başa maruz hükümlerin, bundan böyle sadece esastan değil, şeklen de evlilik dışı oluşu karşısında da DOĞRU mücadelesine bitmeme etti.

Her ortak paydaşımızla 10 yılı ortak hayli süredir verdiğimiz bu mücadelede anca şeyler yaşadı ki kulübümüz, taraftarımız, camiamız ama o büyüklüğünden tek bilinçlilik kaybetmediği kabil en ehemmiyetli değerlerimizden bulunan derneklerimizin çalışmalarıyla da enerjisini perçinledi.

Vicdanlarının emirlerine muhalif, ulusal namuslarına karşıt akım edenler şurası bildirme etmeli ve şuna inanmalıdır ki;

Fenerbahçe,
Fenerbahçeliler,
Ve Fenerbahçelilik,

Televizyonda ahkam kesenlerden(!), rüzgara uyarınca akım edenlerden (!) gazetelerde köşelerine sığınanlardan(!), devletin içerisine bulaşma edenlerden(!) aşırı ama aşırı henüz büyüktür ve yenilmezdir.
Milyonların yüreklerini kanatanlar düşüncesince evvel devir ne dediysek bugün onu yaşıyoruz ve bu yolun böylece projektör büyüklük güneşi bundan böyle eksiksiz açıklığıyla görülmektedir. Bu topluluk da o güneşe ulaşmıştır.

3 Temmuz Fenerbahçe'nin al çizgisidir; 3 Temmuz Fenerbahçe'nin duruşudur ve hepimiz bu duruşu tek devir kaybetmeyeceğiz. Bu duruşumuz tarihin sayfalarında kalburüstü harflerle toprak alacaktır.

Sarı ve Lacivert'in çevresinde ortak ırmak kabil coşup taşan, mücadeleyi bildirme etmiş bizler; bütünlüğümüzü ve bağımsızlığımızı zılgıt eden ahbaplık dışı birtakımı tutkulara inancımız, irademiz ve kararlılığımızla en dobra cevabı; evvel de verdik, bugün de veriyoruz, ferda da vereceğiz.

Ve biz;
‘Biz Fenerbahçeyiz' diyenlerdeniz

ŞİMDİ HESAP ZAMANI"

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler